The 2 Ipad, Saka perspektif kita

Wingi ana dina sing nyenengake banget kanggo para penggemar teknologi Apple, utamané pangguna saiki lan potensial tablet ipad. Senadyan tembung kunci cluttering mesin dina ing Jeksa Agung bisa ngetokake mate takon bab kritik saka Ipad 2, apa tuku siji saiki, yen sampeyan bisa nganyarake lan Ipad 1 lan nganyari sing digawa iPads generasi kapindho; Aku pengin konsentrasi ing tema analitik sing luwih akeh saka pemahamanku lan dadi luwih mirip karo tuwung kopi moka kanthi setengah setengah ons amaretto.

ipad 2 ulasan

Steve Jobs, pemain genius ing Ipad 2

Wingi Aku kasengsem ngetutake masalah iki, sawise nggoleki akeh media sing durung ngetokake asumsi-asumsi, aku kepengin menyang Twitter, ngendi saben menit bisa ndeleng apa sing ditawarake ing presentasi; siaran langsung sing misuwur mung njupuk kula kanggo njupuk cacing sing biaya kanggo njupuk metu saka Netbook. Akhire aku weruh review resmi media pengaruh lan ing wayah wengi video definisi tinggi sing Apple dikirim ing sawijining kaca.

Ing tingkat marketing, pancen ana episode gedhe, saka bocor carane dadi, pengarep, lan acara kasebut kabeh nuduhake.

Genius ing mburi iki isih Steve Jobs, sing sanajan pensiun saka kesehatan wis dadi pamimpin kharismatik tataran anyar Apple iki. Ora wong sing duwe karisma gedhe, cynicism, arrogance lan mockery pesaing bisa dianggep dening akeh malah ora etis; nanging ora bisa uga kanthi becik lan supaya kita bisa ngaso kanthi cepet.

Manungsa ditampilake duwe luwih saka siji urip, kanggo ndeleng dheweke ing panggung, ana sing tipis nanging kanthi rasa humor sing padha apik banget. Pancen, dheweke iku wong sing wis menang akeh kritik, ditambahake marang sing kudu nggawa saka sekolah minangka "nerd", Sing ora nggumunake kanthi gaya" sugih ". Nanging ora bisa nindakake akeh kanggo ngritik salah sawijining lambang Lembah Silicon, umpamane ora bisa dipahami apa artine nduweni kapinteran lan mujudake gaya kaya iki. Kita mesthi wis partner ing paling ora salah sijine paten pemenang penghargaan 230.

Dadi, antarane kaunggulan Proyek lan kredibilitas Apple, saiki ing ngendi wae karo toko putih cilik, misale jek yen Ipad 2 bakal ditampa kanthi apik.

Potensi Ipad 2

Temtunipun, tablet bakal dadi gedhe ing 2011. Sadurunge setahun kepungkur kartun ditinggalake, nyenengake proyek "Iphone 4 ing 1", Padha karo sing Rosette Stone of Egypt, padha takon ukurane, sing durung duwe USB, sing durung duwe kamera, sing durung ndhukung flash.

Nanging setahun kepungkur, 14 mayuta-yuta iku wis didol. Saingan wis nggawe tim sing luwih apik, nanging ora ana sing bisa ngedol akeh minangka kanggo menehi tandha gaya utawa nyolong persentasi sing akeh. alesan iki ndadékaké kanggo Jobs ngomong ora takon sing slot USB kanggo kuwi barang apik, pena digital rasah ... hard kanggo ngerti nanging teka saka Apple, bakal menehi tandha gaya pungkasanipun, kita wis rampung nrima Itunes minangka mung gateway .

Saiki, versi sing diluncurake mung karo prosesor Core Duo sing ndadekake, wis ngasilake mata pangembang. Nganti saiki, karo aplikasi, akeh sing umume umume umume digunakake ing rutinitas sing cukup prasaja, sawetara sing dadi khusus, nanging kalebu gratis dadi jumlah sing luar biasa saka 63,000 siap diunduh. Temtunipun, saiki aku dadi, kita bakal duwe AutoCAD WS kaya ing versi web, luwih apik lan gratis (aku ngarep-arep). Senajan mangkono, aku ora ragu yen ESRI wis mikir babagan sing gedhe ora mung karo ArcPad, lan Bentley, mesthine, bakal ndelok prototipe sing ana ing tanganku ing Amsterdam taun pungkasan.

Dandan liyane nggawa sampeyan aplikasi sing menarik, kayata kamera loro lan gyroscope, sing aku yakin bisa nindakake kamulyan ing masalah geospasial. Saiki GPS bisa nggabungake kompas lan kamera bebarengan, potensial sing teknologi photogrammetry lan Lidar bisa njupuk kauntungan saka prosesor kasebut. Aplikasi anyar sing wis ditampilake mung nantang para pangembang, musik, lan video editing nganggo driji, kanthi performa prosesor sing luar biasa, sing menarik sing mesthi tangi ing industri desain.

ipad 2 ulasan

Liyane owahan sing mere mewah, tutup serbaguna putih, kang saiki korek, luwih werna ... mung tansah kanggo gaya Apple kanggo mengkono iku ora mung mbukak uga nanging uga katon becik.

Masalah karo Adobe.

Iki minangka masalah dhasar, bener alus. Apple wis mutusake, lan aku ora mikir bakal ngganti wektu, kanggo nyegah dhukungan lampu kilat ing tablet Ipad. Crossfire wis ing tingkat dhuwur antarane rong gedhe banget.

Masalah karo iki yaiku hasil akhir. Salah siji saka loro kasebut bakal rusak banget. Muga-muga, sapa wae sing bisa ngalahake kasebut yaiku Adobe amarga alasan kasebut:

  • Paling video sing katon online saiki, akeh game lan animasi kanthi warna ing web, digoleki tanpa kudu mbukak lampu kilat. Gabungan html5 kanthi nindakake rutinitas ing lapisan sing béda karo javascript lan manajemen gaya tanpa cidra karo css wis nggawe iki bisa nalika wektu video definisi tinggi lagi dieksploitasi.
  • Ipad 2 anyar ndadekake dhukungan kanggo javascript, sing ngakibatake akeh sing seneng ng adaptasi pembangunan tinimbang terus nglawan flash.
  • Kanggo Adobe, lampu kilat minangka wigati banget. Panjenenganipun tuku Macromedia kanggo matèni saingan Illustrator (Freehand) lan Photoshop (Fireworks), nanging kombinasi digawe antarane Dreamweaver lan Flash ing Adobe Air subyek kang padha panginten akeh lan ngendi converge potensial kebak Adobe ing Manajemen konten kanggo Internet.
  • Ananging, Apple minangka perusahaan sing kepengin duwe, dheweke bisa dadi alat elite kanggo akeh taun. Panjenenganipun menang lan pikantuk kathah dhuwit tumrap piyambakipun, saéngga piyambakipun mboten badhe nyengkuyung lengenipun kanthi vektor animasi. Kajaba iku, pangguna ing pangguna pangguna sing nyambung liwat ponsel.

Dina iki berita wis sumebar sing Walt Disney wis tuku Rocket Pack, sing njupuk tujuan iki, nyingkirake katergantungan sampeyan ing lampu kilat lan aplikasi karya sing padha ing njaba Toko App. Dadi, kita bakal duwe taun sing angel, Adobe nggabungake karo gedhe-gedhe gedhe sing nggawe tablet lan perangkat lunak popularized; Apple ing kepinginan sampeyan, ngapikake posisi lan kabeh potensial kedhaftar nunggu sampeyan kanggo netepake yen FarmVille pitik farms bisa thukul ing Ipad 2.

___________________________________________

Taun gedhe kanggo tema tablet. Kaya Netbook sekitar telung taun kepungkur. Yen ana apa-apa gain, iki ngerti yen saben dina pasar luwih diaktifake Apple, sing nduwe wong sing mbela karo gaya lan dhuwit. Manawa yen sampeyan tekan posisi sing luwih dhuwur ing pasar, rega sampeyan bakal tiba lan aplikasi bakal diwilang, sing ing pungkasan sing kita manggoni.

Apa yen sampeyan tuku tuku lan nyedhiyakake Ipad 2?

  • Ya, yen sampeyan duwe dhuwit, kanggo tuku salah sijine 64 GB bebarengan, amarga ora ana upgrade.
  • Ya, yen sampeyan wis mutusake kanggo tuku, banjur duwe rega sing padha.
  • Ya, amarga bakal padha ing saindhenging taun.
  • Ya, manawa sampeyan ngurus kasebut kanthi cepet lan njupuk kauntungan saka ora nggawa kabel, mouse, ransel, lan, yen kita nganggep yen disambungake nyumbang dadi luwih produktif -perak lan ora mung saka glamor-.

Apa sing mesthi ora bisa ditindakake kanggo tuku iPad Ipad 1, sing ing sasi iki bakal disebarake minangka donat kanggo wong sing mbayar kurang.

Kangge, kita saka donya geospatial, ngenteni AutoCAD WS, ArcPAD kanggo Ipad lan Project Wise Navigator kanggo meksa kita arep kanggo Ipad 2.

Ora, aku ora duwe iPad kanggo didol.

2 Balesan kanggo "The Ipad 2, Saka perspektif kita"

  1. nalika keyboard ipad dipasang ing tengah layar sampeyan bisa ngundhuh kanthi mencet tombol tengen mudhun lan penet fix lan ok.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.