Istanbul Water System menang BE Award ing kategori Geospatial

Istanbul (Istanbul) kutha Turki sing nyatakaké metropolis antarané Asia lan Éropah, sing dikenal ing jaman Romawi / Yunani minangka Konstantinopel, sing saiki duwé populasi 11 yuta, duwé sistem sing disertifikasi déning sawetara standar internasional kontrol kualitas banyu.

gambar Taun iki, implementasine teknologi kanggo ngelola sistem banyu banyu wis dadi pemenang Panggonan pisanan ing BE Awards ing kategori kategori Manajemen sumber banyu ing garis geospasial. Saben taun, El Bentley Institute ndadekake penghargaan marang ide-ide inovatif sing nggunakake produk-produk geo-teknik baris Bentley; Iki rampung ing konferensi tahunan sing taun iki wis ing Exton, Pennsylvania ngendi padha milih pemenang ing antarane 280 nominasi.
Kategori tansah:

Konstruksi, Pekerjaan Sipil, Tanaman, Anugrah Khusus, Penghargaan Akademik lan, mesthi, Geospatial.

dadi penghargaan 2007 Istambul

Proyek ISKABIS ngembangake lan ngetrapake sistem kompleks ing platform Visual Basic sing digabung menyang alat CAD saka garis Mikrostasi. Produk sing digunakake yaiku:

  • Microstation kanggo pemetaan umum lan pangembangan VBA
  • Geografi kanggo proyek GIS manajemen
  • PowerDraft kanggo lisensi ekonomi pangguna
  • Water, Limbah kanggo sistem hidro-sanitasi
  • Descartes kanggo pangolahan gambar tingkat lanjut
  • Situs Inrods kanggo desain dalan geometris.

Penyebaran pungkasan iki ngidini pangurus sistem lan panganggo lan kontrol lan visualisasi sing menarik (loro peta, gambar raster lan animasi ing telung dimensi bangunan lan jaringan hidrosanitary ing Istanbul).

banyu istambul

Sanajan padha sungkawa, mbok menawa phase sabanjure kudu integrasi layanan web.

Akeh sing ngetutake penghargaan iki, saengga dadi cara kanggo nyelehake ing mburi sing mbuwang dhuwit tuku produk minangka ESRI, sanajan aku bakal jujur ​​... Wektu kanggo nampa penghargaan kasebut bermanfaat

2 Balesan kanggo "Sistem Banyu Istanbul Menangi BE Award ing Kategori Geospasial"

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.