Lisensi Pendidikan AutoCAD

Kita sumurup yen siswa sing nekani jurusan universitas ora nduweni fasilitas kanggo $ 2,000 kasebut bisa uga lisensi komersial saka AutoCAD. Kita uga weruh yen kecenderungan umum wis ora sah.

Profesionalisme

Ing sawetara lingkungan, pembajakan isih dianggep licik sing pantes. Nanging sethithik wae, dheweke wis nyandhang alasan, murid sing padha, nalika lulus, dheweke ora pengin wong nyolong hak cipta kanggo proyek sing entuk biaya, usaha, lan dhuwit. Ing pungkasan, pembajakan ngebaki kebiasaan ala sadurunge profesionalisme sing kudu diakoni.

Kita uga nandur modal $ 600 ing komputer, tanpa mikir babagan pilihan kanggo nyolong saka lab utawa saka kanca sekelas. Kajaba iku, digunakake kanggo nandur modal ing piranti lunak kudu dadi bagian saka wong sing duwe tanggung jawab sing bakal kasil minangka profesional.

Lisensi pendidikan

Mulane, lisensi pendidikan muncul, sing versi lengkap nanging ing luwih murah lan kanggo wektu winates. Padha biasane kanggo wulan 61, yaiku wektu sing bisa laras ing lomba tanpa nyenengake ing bocah-bocah utawa karya-karya ekstemporer.

Toko sing ngedol lisensi kasebut diidinake dening AutoDesk, kudu ndhaptarake dadi mahasiswa Universitas utawa College lan sinau paling ora siji subyek saka unit nilai 3. Kanggo iki, cukup kanggo mindhai lisensi lan wangun registrasi administrasi nalika tuku.

Tuku bisa digawe dening kertu kredit utawa Paypal lan pengiriman ora larang amarga piranti lunak.

Hargae

Padha beda-beda dening jinis program biasane lumaku dening $ 148, 5 kaca AutoCAD utawa Revit taun. Ana uga mahasiswa terusan, bisa dadi keukur kanggo lisensi komersial, minangka bakal kelakon sakwise lulusan mahasiswa, nyeleh perusahaan lan milih supaya audit lunak nggoleki sing saiki commonplace.

Ing praktek, lisensi pendidikan minangka alternatif sing bisa ditampa, sing bisa dibutuhake dening siswa, instruktur lan pusat pelatihan. Ana uga lisensi kaya iki kanggo lembaga nirlaba.

Endi tuku

Salah siji saka distributor iki yaiku Studica, sing ana ing 1985 lan manawa saka AutoDesk uga ndistribusikake lisensi pendidikan SolidWorks, CadSoft lan Sketchup Pro.

product59449l

Bukak

Autodesk Academic Software

AutoCAD 2010

4 Balesan kanggo "Lisensi Pendidikan AutoCAD"

  1. Carane ngerti wektu akeh sing wis ditinggalake nganggo lisensi gratis sing aku gunakake?

  2. Kelas teknokratis kudu luwih cedhak karo warga, ora mung kanthi aspek perdata, nanging uga sing profesional. Perkembangan kayata gvSIG tindakake baris iki, sing ora lali nduweni bagian bisnis uga. Aku ora bisa kerja ing SME karo ArcGIS lan AutoCAD, lan kurang nganyari lisensi. We need free software coverage. Prices saka produk kaya ArcGIS (ora kanggo sebutne ekstensi) lan AutoCAD sing gedhe banget. Yagene ora padha sinau saka raksasa komputer Amérika liyane?

  3. Sampeyan ngandika! 500 euros worth komputer. Rega GIS ora bisa ditampa

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.