Kemajuan Little CAD Integrasi - Biaya

saicic

Sawise mati SAICIC, sawetara program Meksiko, ngedhukake pasar iki, minangka salah sijine wilayah rékayasa sing pisanan otomatis. Aku ngelingi yen kadhangkala aku menehi biaya, lan perlu kanggo nyoba macem-macem aplikasi (kasedhiya ing dina), kayata NewWall, Opus, Juara lan Neodata. Sing terakhir katon luwih apik nanging ngganggu aku ora bisa nyebar ing negara amarga kudu minggu ing Meksiko; Loro-lorone ora nduweni dhuwit, mula ketoke ora sopan sinau nggunakake program sing aku wis ngerti carane nggunakake. Saiki, Opus nelpon kula, akhir-akhir iki nyebabake gangguan ing AdWords kanggo nyengsarakke kula nglakoni resik dina ...

Saiki, kanthi gratis kita nliti crita lawas, sing apik yen program-program kasebut wis rampung lan ngapa biaya akeh integrasi karo CAD.

Kudu

Perusahaan konstruksi, sing mbatalake dokumen saka tender kanggo bangunan 8 flat lan wis rong minggu kanggo ngripta proposal, bisa nglampahi wektu telung insinyur kanggo ngetung jumlah ing notebook, netepake sheet biaya unit ing Excel, perkiraan faktor over-biaya lan nggawe perkiraan sing luwih adil. Nanging yen sawise tawaran diwenehake dina kanggo reformulasi proposal anyar, mesthi bakal ana masalah serius kanggo pindhah menyang sisih tengen tanpa ngimpi ngelingke babagan kesalahan kesalahan sing mungkin.

Penting

Ing ngisor iki, program kaya sing kasebut ing ndhuwur, kabeh bocah SAICIC padha, nggawe struktur data saka input:

  • Bahan
  • Buruh
  • Subcontracts
  • Mesin
  • Piranti

Banjur, sing siap kanggo mbangun kertu biaya unit dhasar (dhasar), sing sabanjuré digabungake menyang unsur mbangun (Integrasi), iki dikelompokake sajroning garis anggaran anggaran (Game), lan pungkasanipun pas miturut kebutuhan proposal ekonomi (Bab). Logika kasebut Matriks diindeks padha kaya kabeh wis dileksanakake, arep siji langkah munggah menyang wit Proyek, Kajaba iku, wis nyesuaikake kabutuhan akeh kayata definisi zona ekonomi lan syarat sing beda kanggo faktor sing over-biaya sing beda-beda miturut negara nanging wis parameterized (luwih saka kurang).

Aku ngelingi nglakoni iki ing Lotus 123, nanging dheweke uga wis ngerti babagan drift kontinental, hehe, saka kesabaranku.

Ekstra

Minangka tahap sabanjure, program-program iki digabungake karo modul dhasar biaya unit, manajemen perkiraan kanggo koleksi nalika konstruksi diwiwiti, modul kanggo perencanaan kali kanthi rute kritis, kontrol inventori lan modul liyane kanggo manajemen financial - managerial

Integrasi karo CAD

Pencapaian paling apik sing bisa dianggep integrasi grafis, sanajan wis banget primitif, kita bisa nyebutake rong aplikasi sing digawe dening Neodata:

Pira-pira jumlah dinamis

Senadyan wangun kasebut rada archaic kanthi atribut, bisa dianggep minangka konseptualisasi apik saka Bim (Bangunan Informasi Pemodelan) sing akhir-akhir iki dadi modhèrn. Sing paling apik yaiku yen budget bisa ditindakake "semi-dinamis", kayata nalika ngganti rencana, modifikasi anggaran bisa diasilake yen kasus iki. Iku uga apik kanggo aplikasi bêsik baja sing cepet utawa mengko bakal dadi sirah kanggo tukang bangunan lan contractor ereksi baja.

neodata cad

Tata cara kanthi atribut

Ing salah sawijining modul sing disebut "komersialisasi omah", Neodata nggabungake GIS primitif, ing ngendi sampeyan bisa ngrekrasi persil miturut negara tuku utawa solvabilitas ekonomi.

neodata cad

Ing kesimpulan

Aku pengin ngomong luwih akeh, nanging ora akeh maneh kanggo ndeleng, ora yen ora ana, nanging panggunaane wis dadi populer. Nggoleki alesan kenapa iki ora duwe akeh kemajuan rumit, iku ora pungkasan saka SIG dening peta dicet lan ajudan CAD sing tepat. Sanadyan kita bisa mbantah sing kudu mbutuhake, akeh pasar CAD / CAM lan program biaya tartamtu kanggo AEC.

Nggoleki alasan, aku mung bisa ngrujuk marang apa sing ana ing wektu Pendhaftaran Capuchino Aku wis nyimpulake karo wong-wong sing ngrokok ing C #, Aku ngelingi yen luwih saka sepisan kita wis ngiwa ing papan tulis proyek visioner ing lapangan iki. Nalika IntelliCAD lan DataCAD wis nyoba, kita bisa nyimpulake yen masalah iki minangka kebeneran saka perkembangan amarga ora stabil saka standar vektor sing paling akeh digunakake (biaya akeh lan pungkasan wektu sing cendhak). Senajan akeh sing ngakoni dgn luwih kuat, dwg luwih misuwur lan dxf minangka hantu kang saben wong nikah kanggo kapentingan ijale kang ora setya.

Yen ora ana owah-owahan, impen iki bakal terus dadi mimpi nglewati sing Quantity Takeoff wis tiwas, sing sanajan kaya Eagle Point lan ing tangan AutoDesk, mung kasedhiya kanggo Amerika Serikat. Nggoleki sing sawetara fungsi Quantity Takeoff diintegrasi ing 3D Sipil, nanging kita wis weruh banget implementasine.

Kulo pengen nggabungake kriteria Bim sing saiki teka menyang GIS lan karya terpadu saka AutoDesk - Bentley bisa menehi kestabilan luwih marang standar; iki kudu menehi motivasi pangembangan aplikasi luwih apik ing wilayah iki ... sustainable.

3 Balesan kanggo "Maju cilik integrasi CAD - Biaya"

  1. Neodata kalebu sawetara program kanggo rekayasa konstruksi. Kanggo biaya unit, kontrol gaji (gaji), prakiraan, pangembangan omah, inventaris, lsp.

    Informasi lengkap lan versi demo bisa didownload saka kaca Neodata.

    http://www.neodata.com.mx/

  2. OK IT kaya aku nyatakake INFORMASI PORFIS NEODATA wae babagan apa APA ITU, carane iki digunakake lan APA LAYAR LAYANAN PROGRAM INI lan kanggo nyedhiyakake MAINLY

  3. Ing total kesepakatan, format DWG-tanpa spesifikasi mbukak lan ngganti saben versi anyar - rem ing inovasi lan kemajuan program desain grafis.
    Minangka wis kedadeyan karo otomatisasi kantor, aku nyuwun administrasi umum kanggo njaluk format sing mbukak lan antitrust.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.