Model kompetensi diterapake ing Catastro

Tahap proyèk iki sing saya tumuju ditemtokake ing akreditasi teknisi cadastre, penyedia layanan outsourcing, pejabat kotamadya, Gambarantawisipun teknisi penegasan. Iki supaya proses transisi sehat katon saka owah-owahan pemerintahan sing bakal ditindakake sawisé pemilihan taun iki.

Konteks

Ing negara liya kanthi aggresif sing luwih gedhe wis ana aturan sing ndhukung karier umum, ana aturan supaya wong bisa disewakake dening instansi pamaréntah, ing antarané pamaréntah lokal lan iki njamin kestabilan sing sakbubare lagi ngrampungake kompetensi tenaga kerja. Ing lintang-lintang iki, kanthi rasa nyengsarakake kabeh sing ditindakake dening kejujuran, mung ana siji proposal sing njupuk taun ing ruang legislatif lan taun 6 sing ora bakal disetujoni nalika kena pengaruh adat istiadat politik sing ora sopan; Mangkono, ora ana media sing ngandhani walikota sing ora bisa murub ngluwihi 70% staf teknis, kanggo menehi tuladha; Nanging, minangka partai politik sing padha, dheweke wis nyelehake kanthi lengkap amarga wis entuk komitment karo wong-wong sing militer ing kampanye kasebut, tanpa mangerteni investasi sing buruh bantuan utawa kotamadya digawe ing sumber kasebut.

Kanggo iki, kita milih milih modhèl kompetensi buruh, sing dipigunakaké akèh ing negara-negara sing beda-beda saka sapérangan latihan akademik lan teknis. Wigati samesthine ing mburi rong sasi sabanjuré kanggo duwe standar sing bisa ngukur latihan sing diwenehake lan ing wektu kasebut wis ana permintaan kanggo akreditasi ... sanajan ing pungkasan iki palliative bakal sebagian diterapake amarga wong kudu terus push hukum saka karir umum.

Metodologi

image002 Kompetensi Tenaga Kerja yaiku kemampuan individu kanggo nindakake aktivitas kanthi konkret kanthi ngetrapake kawruh, kawruh lan kualitas pribadine lan adaptasi menyang kemungkinan situasi tartamtu.

Kompetisi iku ora luwih saka a RESULTADO, sing adhedhasar telung aspèk dhasar:

  • Apa dheweke ngerti
  • Apa dheweke bisa nindakake
  • Apa

skills gumantung lingkungan aplikasi saka situs spesifik (kayadéné program manajemen GPS pemetaan, regane property ...) liwat umum (kayata trigonometry dhasar, kartografi, komputer) lan banjur salib competences (planning sing dipisah , kepemimpinan, komunikasi ...) kanggo culminate ing nilai universal (hormat, usaha, tanggung jawab ...)

kucing

Supaya Standar Teknis Kompetensi Tenaga Kerja minangka set kompetisi sing sah kanggo klompok buruh lan panyelenggara tartamtu, ing kasus iki, teknisi sing nyedhiyani layanan sing ana hubungane karo kadastruktur kanggo kotamadya, asosiasi, lan proyek kerjasama.

Standar kompetensi buruh kasebut yaiku:

  • Unit Kompetisi (Asile)
  • Unsur-unsur Kompetensi (Apa sing bisa ditindakake adhedhasar asil)
    • Kriteria kinerja
    • Bidang Aplikasi
    • Bukti Prestasi lan Kawruh
    • Bidang Aplikasi

Apa sing diarepake

Minangka pitutur ing ndhuwur, diharapkan yen sumber daya manusia sing dilatih bisa diwenehi akreditasi sakwentoro wektu, nanging ora cocog karo pemeriksaan prasaja sing njamin kepiye carane ngerti nanging miturut standar persaingan sistematis. Senajan cadastre minangka topik sing cukup umum, kita bakal fokus ing nggarap paling sethithik sawetara peran umum ing kotamadya, kayata:

  • Kepala Kadaster
  • Asisten Kadaster
  • Teknisi Rising
  • Teknisi Nilai
  • Teknisi Digitalisasi

Salah Reply kanggo "Model kompetensi sing diterapake kanggo Kadaster"

  1. Aku pakar ing kadaster, ngendi aku bisa ngirim resume sandi, kanggo proyek kadastral saka 65 munisipalitas.

    Aku manggon ing Kolombia

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.