Paling komentar ing Geofumadas

Iki minangka ringkesan kiriman kanthi jumlah paling dhuwur ing komentar sing wis didaftar, Aku milih sing teka paling nganti 10.

popocatepetl On natural wonders (156), Mungkin apa sing dilakoni karo postingan kasebut yaiku minangka kepentingan umum lan awake ing saben wong duri patriotisme. Senadyan ana masalah sing ditambahake menyang tema mung dening kapentingan teritorial ... nanging sing ora ono komentar saka 156 komentar.

AutoCAD Babagan AutoCAD (119) kene metu kanggo nyorot masalah validitas wiwit ing taun 2008 kita wis digunakake AutoCAD 2009 (!!!) sanajan aku njaluk kesan sing kene ana liyane kanggo rasa aneh kita Hispanik negara kanggo laku technical dikenal minangka pembajakan.

unggul Antarane Excel lan AutoCAD (103), iki amarga ing lapangan iki aku nyedhiyani sawetara alat sing ngatasi kebutuhan saben dina. Kanggo sebagian, alat kasebut wis fokus ing AutoCAD lan Microstation.

google bumi Google Earth lan perversions liyane (98), apa gunane, kabeh wong seneng Google Earth nanging pengin ndeleng luwih akeh babagan hiburan, luang, lan perversion.

Esri Miturut wiggles lan merek ESRI lan Bentley (57), pos kanggo mateni pantai dijupuk, mula 16 entuk komentar. Loro liyane minangka produk saka asil nyerat karo latihan antarane Microstation lan ArcView

Sanajan komentar sing diwenehi luwih akeh, lan sing saiki durung lulus moderasi yaiku:

tylenol karo kodeine. sirup batuk kodeine. kode fosfat.

2 Balesan kanggo "Paling komentar ing Geofumadas"

  1. Aku pengin aku ora duwe gambar, nanging sawise ndeleng supaya akeh laku ing institusi umum lan swasta ...

    Sing misale jek angel banget yaiku sawijining pejabat saka kotamadya, sing ngerti yen dheweke ora bisa ngolehake piranti lunak $ 4,000, pancen ora sabar lan ora percaya babagan lisensi openource. Uga ora ana kabijakan ing pirang-pirang negara kasebut kanggo tabungan teknologi informasi sing ngidini implementasine teknologi murah.

    Nanging hey, aku bakal njupuk komentar sampeyan ing akun.

    Thanks!

  2. kene ana sing luwih penting kanggo rasa aneh negara-negara Hispanik kita kanggo laku technical dikenal minangka pembajakan.

    Mmmm ora sampeyan mikir sing nulis artikel babagan mbantu menehi gambar kasebut? Aku seneng postingan sampeyan luwih akeh babagan perangkat lunak sing ora bisa dibantah amarga gratis

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.