Apa Anyar ing AutoCAD Civil 3D 2009

gambar

AutoDesk nggadhahi undangan kanggo demonstrasi 3D Sipil anyar sing ndadekke ing versi 2009, ing solusi kanggo perencanaan kutha lan konstruksi lan karya sipil.

Presenter iki bakal online, lan gratis sak jam ... lan paling apik, ing Spanyol !!!

Iki sampeyan kudu milih webcast sing ing kasus iki yaiku:

News AutoCAD Civil 3D 2009:
Permukaan, gerakan bumi, lan diagram massa

Tema kalebu:

  • • Perawatan lan nyederhanakake wilayah gedhe.
  • • Basin sungai
  • • Panutup saka penjelasan
  • • Transportasi bahan lan rekondisi
  • • Bongkar wilayah lan tambang

Konferensi web bakal ana ing Kamis 26 Juni 2008, mung ing tengah dina (12h kanggo 13h), kita ngerti yen wektu Spanyol lan supaya sampeyan ora ninggalake manuk sampeyan bisa njaluk sing ngirim pesen sampeyan sawetara jam sadurunge.

Yen sampeyan duwe keraguan, sampeyan bisa ngubungi Pusat Panggilan (902 12 10 38) saka Autodesk ing Spanyol

3 Balesan kanggo "Apa Anyar ing AutoCAD Civil 3D 2009"

  1. Nanging aku wedi ora bakal kelakon, yen, kaya aku pracaya, sampeyan manggon ing pesisir kulon ing Atlantik, sampeyan bakal ninggalake tempel ing telpon.

    Sesi kasebut, kaya ing webcast Amerika, mung bisa diakses liwat telpon telpon ... nyata INCONVENIENT

    Aku dadi reguler ing live webcast iki, nanging saiki aku mung bisa ngundhuh sesi kasebut sasuwene iki

  2. Aku nemokake aku banget kasengsem ing latihan LINE sing bakal diwenehake marang CIVIL 3D.

    Matur suwun kanggo nyedhiyakake layanan iki

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.