Sisih liyane saka IPad

Keluarga sore, ora kaya iki kanggo decompensate tekanan. Aku pengin nggawe postingan iki supaya tetep keseimbangan karo gambar putri karo IPad, supaya dheweke ora bisa nglawan.

layar print ipad

Iki sisih liyane langit, sing paling apik foto Aku wis dijupuk wong-wong mau potong karo sup pitik, panganan laut, mondongo utawa mung mie Maggie ... ya, aja ngeculke klambi kasebut.

layar print ipadNanging gambar saka unsur iki minangka prakara liya, ing IPad dhewek wis dawa banget kanggo nggawe tekstur kanggo mbagekake ing emudesk lan emudigital, utawa kanggo nggawe percobaan ngganti gambar menyang karakter sing dicithak ing Progect 64. Mulane gampang kanggo ngukum dheweke, sampeyan kudu ninggalake dheweke kanggo sasi tanpa main game lan dadi malaekat cilik; Siji dina aku takon marang yen dheweke milih loro tembok wis rampung ing umpluk utawa minggu tanpa game:

-Kuubuh, ngandika karo rong luh ukuran industri - amarga ing sawetara jam padha ora babras maneh ...

Iku misale jek sing lair karo iki, lukisan kasebut ngluwari wong-wong mau saka sampah; Iku pemisah separo saka notebook Musik ing kelas enem ... mung apik wektu sampeyan kudu wis ana ing kono.

Golgi_Page_1Iki Samus, nglawan Ridley monster. Ing mburi kanthi werna ijo, sampeyan ora bisa ndeleng kuku Brinstar.

Saka game Super Metroid saka Nintendo.

Siji sisih segel guru musik lan nyanyi.

Golgi_Page_3Ndhuwur, ing endi angka Romawi III yaiku Megaman X.

Lan karakter ing ngisor iki nyatakake yen sing diduweni singa es, dheweke durung duwe jeneng.

Garis diagonal yaiku dipriksa saka guru sing ngusulake nggawe sawetara gambar kanggo pemisah.

Golgi_Page_2Iki Lan, saka Megaman Star Force II, kanthi topeng.

Dicet saka kaca 19 edisi 5, taun 18 saka Club Nintendo.

Iku ora duwe huruf banget estetis sing kita ngomong nanging lunga teken. Aku wis pengin ndeleng nalika aku sinau nggunakake AutoDesk Maya.

Sawijining dina, dheweke bakal misuwur lan aku bakal melelang sketsa asli.

🙂

2 Balesan kanggo "Sisih liyane saka IPad"

  1. Aku elinga sawijining dina, aku ora tau mikir ngukum fisik. Heh, nanging nalika isih cilik, pancen slash bisa digunakake yen dialog sabanjure digunakake.

    Nalika lagi tuwuh, nyuda hak-hak istimewa kasebut minangka hukuman sing luwih apik.

  2. Riwayat industri nangis sing kuwat ...
    Gambar apik banget lan yen aku digawe karo iPad bakal luwih apik ...

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.