pemenang Award MundoGEO # Connect 2012

Pemenang saka MundoGEO # Connect Award, Edisi 2012, diumumake nalika acara MundoGEO # Connect LatinAmerica 2012. Penghargaan iki dirawuhi dening pirang-pirang perusahaan sing teka kanggo menehi pamrih marang para finalis. Senajan iku sinar X saka pasar Brasil, iku minangka latihan sing menarik yen kita nganggep yen iki minangka kutub pembangunan ing kerucut kidul ing bab geospasial.

MG_4596

Ayo ndeleng sing menang piala ing saben kategori.

Piranti lunak kanggo GIS lan Kartografi

Punika merek internasional sing paling eling, akeh perkara sing ora nyenengake, sanajan iku menarik carane Spring katon minangka piranti lunak GIS gratis sing paling eling, sing nuduhake carane Brazil wis ngatur posisi dhewe kathah.

  • PALING KOMERSIAL SIG INTERNATIONAL RECALLED
    ArcGIS - Esri
  • GLOBAL GLOBAL BRANDED INTERNATIONAL RECORDED
    spring
  • BEST DISTRIBUTOR COMPANY OF SOFTWARES SIG
    Sisgraph
  • BEST DISTRIBUTOR COMPANY OF SOFTWARES FOR PROCESSING OF IMAGES
    Santiago & Cintra Consultoria

    kartografi

    Anugerah sing gedhe yaiku saka Erdas, sing kita ngarepake Intergraph bakal nggawe integrasi luwih akeh, sing ditambahake karo Leica lan mesthine kanggo perusahaan sing ana ing Brasil (Santiago & Cintra). Menarik pemaparan layanan par Google adhedhasar lokasi lan cara Internet ing bidhang kartografi kanthi integrasi luwih gedhe.

    • PEMPROSESAN INTERNASIONAL TERBARU INTERNASIONAL
      Erdas Imagine - Erdas
    • GAMBAR SATELLITE GAMBAR INTERNASIONAL YANG PALING NAMBAH
      DigitalGlobe
    • TERBAIK DISTRIBUTING COMPANY OF SATELLITE IMAGES
      Santiago & Cintra Consultoria
    • BEST MAPEO COMPANY
      Engemap
    • LOCALIZATION SERVICES COMPANY (LBS) TERBAIK TERBAIK
      Google
    • PENGEMBANG BEST OF SOLUTIONS
      Imagem
    • GEO'S BEST JUNIOR COMPANY
      Geoplan Jr - Unesp Rio Claro

      Peralatan survei

      Ing kene loro gedhe didistribusikake, ing tangan siji Leica sing gedhe Eropa njupuk merit ing stasiun total, nalika Trimble minangka transnasional kanthi agresivitas luwih gedhe ing gaya Amerika luwih apik diposisikake ing GPS lan peralatan geodetik.

      • TOTAL STATIONS
        Leica Geosystems
      • GPS TOPOGRAPHIC DAN GEODETIC
        Trimble
      • BEST DISTRIBUTOR COMPANY OF EQUIPMENT OF GEODESIA AND TOPOGRAFI
        Santiago & Cintra Geo-teknologi

      Lembaga

      • BEST INSTITUSI PENGAJARAN DAN PENELITIAN
        Institut Riset Angkasa Nasional (Inpe)
      • INSTITUSI PUBLIK MUNGKIN
        Institut Geografi lan Statistik Brasil (IBGE)

      Jaringan sosial

      Pangenalan khusus kita marang kanca kita Anderson Medeiros sing wis dijenengi Twittero taun. Kita sadurunge nyaranake akun Twitter iki, saiki wis dikonfirmasi ngapa kita kasebut ing ngarep.

      • COMPANY WITH THE BEST PRESENCE IN NETWORKS SOSIAL
        Alezi Teodolini
      • GROUP PALING JARINGAN SOSIAL
        Kartografi lan Surveying - LinkedIn
      • TERBAIK GEO TWITTER
        @clickgeo

      Profesional sing ditampilake

      • PROFESSIONAL BEST MARKETING
        Rafael Guandalini - Alezi Teodolini
      • KELENGKAPAN TAHUN SEKTOR GEOTECHNOLOGI
        João F. Galera Monico - Unesp Presidente Prudente

      Puncak upacara liyane yaiku anané direktur Institut Riset Angkasa Nasional (INP), Gilberto Cadar. Ndeleng foto penghargaan lan liputan lengkap acara ing Facebook MundoGEO.

      Ing ringkesan, acara menarik sing kita seneng nggambarake prilaku negara-negara liyane Cone Selatan ngendi panorama owah-owahan akeh. Senajan posisi merek ing pasar Portugis ngumumake. Iku uga entuk pangerten gaweyan MundoGEO, sing kanthi acara kapindho iki nandheske yen dheweke bakal nglakoni kanthi rutin, tumindak sing nambah Sustainability saka sektor Amerika Latin. Mung ndeleng manawa OGC, ISPRS, Gita lan penyebaran majalah kaya Majalah Arah, GIM International, Surveyor Profesional, Geo Connexion lan Vector Media nuduhake capaian global.

      Muga-muga lan uga MundoGEO mbayar manungsa waé kanggo masalah sing kita tingali ing routing daftar distribusi, amarga senadyan informasi sing migunani, kabeh wektu kasebut mandhiri menyang kaca sing ora ana utawa bagéan situs sing mudhun. Rambut ing jeroan sing bisa dibusak kanthi aman.

      One Reply to "Pemenang MundoGEO # Connect 2012 Award"

      1. Sugeng rawuh ing MundoGEO, kabeh sing paling apik sing ndadékaké kanggo nambah kartografi ing Donya, aku kepéngin banget karo teknologi kaya aku arep mbayar ArcGis amarga aku kartographer karo pena alsada (lawas). saka provinsi Lima-Peru. saka cañete.

      Ninggalake balesan

      Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

      Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.