Perubahan lan Perizinan Owah-owahan ing Fitur Anyar saka AutoCAD 2014

Versi 2014 saka AutoCAD wis diwenehi, kanthi novelties sing penting. Minangka tradisi, minggu sabanjuré kita bakal nliti apa owah-owahan iki. Nanging sadurunge kita kepingin konsentrasi ing sawetara aspek sing wis sadurungé mbabarake versi iki, sing arupa desain perusahaan sing anyar lan model lisensi sing didhasarake ing suite khusus. Logo AutoDeskIng pungkasan kita nyakup dhaptar rega miturut toko online panjenengan; clarifying sing padha ora kalebu pajek.

Pembaruan citra perusahaan sing wis diduweni dening AutoDesk, sing diwenehake karo nada seger karo black tradisional sing wis didominasi taun-taun kepungkur, wis dibahas ing forum panganggo. Owah-owahan wis diwiwiti ing platform lan layanan sing beda-beda, sing kedadeyan nalika nelusur saka piranti seluler meh ora larang. Pendekatane jelas, desain kreatif sing nemokake niche sing wis diposisikan karo produk sing ngluwihi prasarana kanggo animasi kanggo film lan game elektronik.

AutoCAD 2014

Model lisensi

AutoDesk wis rampung klompok aplikasi ing apa sing disebut Suits, supaya pangguna bisa duwe program beda miturut orientasi tematik.

Supaya adoh, aplikasi utama wis:

AutoCAD
Arsitektur AutoCAD
AutoCAD 3D Sipil
AutoCAD LT
AutoCAD Peta 3D
3ds Max
3ds Max Design
Keluarga Penemu
Maya
Produk Revit

Senajan total, program beda ana ing sekitar 100, sing wis dikelompokake dadi 7 Suit sing bisa diukur ing Standard, Premium, lan Ultimate model.

Punika saged dipuntingali ing paling Suites ing tingkat standar AutoCAD Raster Design Ngonversi raster kanggo vektor (pisanan disebut Numpuki) lan saiki akeh posisi Rekap optimized kanggo titik jawab maya klebu. A tingkat kerep Premium 3ds Max Design kalebu lan Ultimate gumantung ing Seluk-beluk nanging umume NavisWork sing kanthi orientasi Déwan bareng obyek ing telung dimensi jinis papan patemon.

Secara umum, kita nemokake model sing menarik, senadyan kita wis ngerti yen dispersi produk sing nduweni AutoDesk wis meksa iki, sing ndadekake spesies combos sing ing laku duwe produk sing duplikat akeh fitur. Alesane yaiku amarga wis dituku produk lan wis ana pelanggan, durung gampang nggabungake produk lan wis perlu kanggo ningkatake urip -Apa aku mbayangno kudu dadi kompleks-.

Suite Versi Prices (tanpa PPN)

gambar

AutoCAD Design Suite Standard

Iki ngarahake para perancang, arsitek lan insinyur kanggo teken, raster kanggo konversi data vektor, desain arsitektur lan animasi 3D.

Kalebu siji Versi standar karo program:

-AutoCAD
-Raster Desain
-SketchBook Designer

-ShowCase
-MudBox

La Versi premium inlcluye 3ds Max Design kanggo nggawe animasi cinematic lan simulasi canggih.

Lan Versi pungkasan Desain Alias kanggo nggarap model sing luwih kompleks.

5.400,00 €

6.150,00 €

7.100,00 €

gambarGedung Desain Suite

Iki cocog kanggo arsitek, insinyur elektromekanis (MEP), insinyur struktur lan kontraktor konstruksi sing mbutuhake alur kerja ing modhifikasi BIM.

La Versi standar nggawa program:

-AutoCAD
-Raster Desain
-SketchBook Designer

-AutoCAD Arsitektur
-AutoCAD MEP
-AutoCAD Struktural Detailing
-Prodhuksi
-ReCap

La Versi premium 3 nambahake luwih akeh aplikasi: 3ds Max Design, NavisWork Simulate and Revit

Lan Versi pungkasan kalebu 4 plus: NavisWork Manage, Inventor, Robot Struktural lan InfraWorks

6.000,00 €

7.250,00 €

11.000,00 €

gambarSuite Desain Infrastruktur

Disain engineer sipil, perancang layanan umum, profesional GIS

La versi standar nggawa program:

-AutoCAD
-Raster Desain
-Map 3D
-ReCap
-NavisWorks Simulasi

La Versi premium Sum 8 liyane program: 3ds Max Design, Revit Structure, Desing Utility, 3D Sipil, InfraWorks lan Bridge, Modem Rancangan lan Modhèl Geotechnical.

La Versi pungkasan jumlah 4 luwih akeh aplikasi: NavisWorks Manage, Robot Structural, Revit lan Roads / Highways lan modul Kali / Banjir.

6.000,00 €

7.250,00 €

11.000,00 €

gambarSuite Desain Pabrik

Iki kanggo perancang manufaktur

La versi standar nggawa program:

-AutoCAD
-Raster Desing
-ReCap
-Kategori Desain Bangunan
- Arsitektur
-Mechanical
-Prodhuksi
-Vault Basic

La Versi premium Sum 3 liyane program: 3ds Max desain, lan NavisWork Simulate.

La Versi pungkasan jumlah 2 luwih akeh aplikasi: Inventor Professional and NavisWorks Manage.

6.000,00 €

7.250,00 €

11.000,00 €

gambar

Plant Design Suite

Berorientasi marang perancang pabrik pengolahan, insinyur pabrik pengolahan sing bakal ngontrol ora mung desain nanging operasi.

La versi standar nggawa program:

-AutoCAD
-Raster Desing
-ReCap
-P & ID
-Prodhuksi
-SketchBook Designer

La Versi premium Sum 5 liyane program: 3ds Max Plant 3D, Struktur, Detailing Struktural lan NavisWork Simulate.

La Versi pungkasan 2 nambahake luwih akeh aplikasi: Inventor Professional and Inventor kalebu Sistem Rute.

gambarSuite Desain Produk

Ditrapake kanggo perancang produk, insinyur mekanik, insinyur listrik sing fokus ing proses lan manufaktur lan pangembangan lingkungan.

La versi standar nggawa program:

-AutoCAD
-Raster Desing
-ReCap
-Amator
-Mechanical
-Mudbox
-Prodhuksi
-SketchBook Designer
-Voult Basic

La Versi premium Sum 4 liyane program: 3ds Max Inventor Professional, Electrical and NavisWork Simulate.

La Versi pungkasan jumlah 2 luwih akeh aplikasi: Alias ​​Desain lan NavisWork Manage.

5.500,00 €

7.250,00 €

11.000,00 €

gambar

Hiburan Creation Suite

Iki khusus kanggo animator, modeler lan pembuat efek visual canggih utawa game developer.

Kene ing program:

-Maya
-3ds Max Design
-Motion Builder
-Mudbox
-SketchBook Designer
-Soft

Versi Premium lan Ultimate meh padha. Standar ora kalebu Softimage.

Harga kasebut misahake separasi antarane Entertaiment Suite sing kalebu mung 3ds Max lan liyane sing kalebu Maya.

Varian menarik saka AutoCAD 2014 yaiku program apa wae sing bisa diunduh ing formulir Trial, tanpa kudu ndhaftar lan tutul sing wis diwenehake menyang toko online, ndadekake konfigurasi cepet miturut basa, sistem operasi lan yen pengiriman paket dibutuhake dening mail utawa mung ngundhuh.

Lan kanggo harga (Tanpa PPN), kanggo aplikasi individu, iki daftar; Elinga yen ora kabeh wong duwe versi 2014:

AutoCAD 2014

4.775,00 €

AutoCAD LT 2014

1.450,00 €

AutoCAD Civil 3D 2014

6.500,00 €

Arsitektur AutoCAD 2014

5.500,00 €

AutoCAD Electrical 2014

6.000,00 €

AutoCAD Peta 3D 2014

5.500,00 €

AutoCAD Mekanikal 2014

5.275,00 €

AutoCAD MEP 2014

5.500,00 €

AutoCAD Raster Design 2014

2.200,00 €

Autodesk 3ds Max 2013

3.900,00 €

Autodesk 3ds Max Design 2013

3.900,00 €

AutoCAD Inventor LT Suite 2013

1.825,00 €

Autodesk Alias ​​Design 2014

4.400,00 €

Autodesk HSMWorks 2012

7.000, €

Model Infrastruktur Autodesk 2013

5.500,00 €

Autodesk Infraworks 2014

5.500,00 €

Autodesk Inventor LT 2013

1.100,00 €

Autodesk Inventor Publisher

1.100,00 €

Autodesk Maya 2013

3.900,00 €

Autodesk Mudbox 2013

825,00 €

Autodesk Navisworks Ngatur 2014

6.500,00 €

Autodesk Navisworks Simulate 2014

2.200,00 €

Arsitektur Revolusi Autodesk 2013

6.000,00 €

Autodesk Revit LT 2013

1.325,00 €

Autodesk Revit LT Suite 2013

1.825,00 €

Autodesk Revit MEP 2013

6.000,00 €

Struktur Revolusi Autodesk 2013

6.000,00 €

Autodesk Scaleform Mobile SDK

235,00 €

Plug-in Autodesk Scaleform Unity

235,00 €

Autodesk Showcase 2013

1.100,00 €

Autodesk SketchBook Pro

659,00 €

Autodesk Smoke 2013

3.900,00 €

Autodesk Softimage 2013

3.300,00 €

Autodesk plug-in tsElements

550,00 €

Plug-in Autodesk T-Splines for Rhino

725,00 €

Desain antarmuka produk AutoDesk tetep stabil sawise owah-owahan terintegrasi saka versi 2009; supaya owah-owahan kasebut ing ndhuwur ora nduweni pengaruh ing tampilan antarmuka saka nada ireng abu-abu sing dibangun saka AutoCAD 2009. Lan kanggo konfigurasi portofolio ing wangun Suites, wektu bakal ngomong owahan sing perlu. Mesthine versi 2015 bakal kalebu pangreksan adhedhasar produk sing dianjurake kedhaftar ing Suites Standar.

Informasi liyane ing:

http://autodesk.com/

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.