Pemenang ing Inspirasi 2009

dadi penghargaan Iki versi pisanan ing Format Terinspirasi, saka apa sing dadi Bentley Empowered (BE Awards). Saka pola tematik wis dilulusake kanggo praktik sing luwih apik, luwih fokus marang relevansi tinimbang proses kasebut dhewe. Bentley wis ndadekake publik daftar pemenang resmi, Aku ora bakal nyiapake apa-apa sajroning babad kasebut.

Upacara dianakaké ing Westin Charlotte, kanthi kurang luwih peserta sasuwene taun ngganti format lan krisis ekonomi. Nanging ora amarga alesan kasebut kurang jelas, senadyan ora ana owah-owahan ing tingkat tata krama, eling yen sadurunge diarani gala, lan para penyiar sing nganggo busanane; Saiki wis luwih gampang lan golek para insinyur luwih apik.

Bebungah

Be_Inspired_AwardImage Animasi kasebut uga diprentahake dening Chris Barron, dheweke wiwit nyanyi parodi sing disebut Bentley Infraestructures Inspirasi, apik banget; diiringi PowerPoint lucu sing ngringkes sajarah manungsa sing inovatif sajrone nggawe prasarana, tansah ana ing tema sing dinominasi.

Ana intermediet sing beda-beda, kalebu eksekutif Walikota Charlotte lan Bentley, babagan kelestarian profesi, Masyarakat, Lingkungan lan inovasi; sing dianugerahi sawetara penghargaan. Sadurungé ngirim hadiah pisanan, Chris ngucapake lelucon babagan bedhas lan bal-balan, kanggo drape iku ing sing ora ngerti matur nuwun padha fajan akeh teknisi nggarap proyek, apa lembur, Sleepless bengi lan ngelu kanggo keplok eksekutif karo hadiah sing biaya $ 300 njupuk. Latar mburi, proses Manufaktur saka penghargaan anyar iki presented, saka desain 3D, corak, cemilan, output dhasar olahan ing printer 3D kanggo proses ulig ing workshop logam.

Akhire rampung karo wigati sing lunak bisa menehi model bisnis kang akeh pemenang, hadiah setengah profil nuduhake, njupuk siji 8 lan muncul kaca tansah garang ing ijo, huruf V lan i karo slogan: Iku ora bakal bisa tanpa V8i.

Skenario

dadi penghargaan Spanyol Senajan anggota media wis area undhang, aku lungguh ing meja karo lanang Kota Langkawi sing teka kanggo finalis, diiringi dening eksekutif akun ing Bentley Spanyol lan ing meja padha loro Legenda Microstation: siji saka wong-wong mau ing promosi Microstation Comunity (TMC) saiki opacándose karo 2.0 web retouching Dadi Komunikasi.

geofumada honduras Aku congratulate anak-anak saka Cáceres, aku wis seneng kanggo ngrameke karo wong-wong mau kaya wektu kuwiNanging masalah tanah kanggo hakim konsep Honduras (2004 lan 2005 Banget in) lan El Salvador, lan kaping pindho nominasi sing titik opaque saka comparison sing meh wae gaweyan kanggo ngalahake bakal perlu kanggo mbuktekaken Bentley Hotel, Server Geospasial lan Project Wise geofumado ing I-model.

Sasampunipun upacara penghargaan, piyambakipun ngirangi urip klompok kanthi gaya gringolandia, déné sisa-sisa dikhususaké kanggo mbalèkaké sandwich sing succulent lan sing paling apik diprodhuksi pers. Aku duwe wektu kanggo ngobrol karo Alfredo Castejón, saka Meksiko lan salah siji saka eksekutif aku diwawancarai pungkasan taun. Padha dikarepake aku luck karo krisis sing mengkono Honduras lan rolet dina sabanjure ing dasi Piala Dunia ngendi El Salvador, Kosta Rika lan Amerika Serikat melu.

dadi inspirasiBanjur aku lunga, aku krungu yen Micheletti lan Zelaya setuju Reinaldo Rueda minangka presiden sementara lan aku tangi kanthi ngipi elek sing padha menehi dheweke minangka hadiah panglipur. Sawise suwe aku ngerti yen ana tandha sing apik yen Honduras bakal lolos ing Piala Dunia lan pungkasane iki bakal kegedhen banget.

Para pemenang

dadi penghargaan inspirasi

mayoritas gedhe tetep ing Amerika Serikat, ngendi Bentley wis posisi kuwat ing tingkat Engineering lan Plant Anugrah njaba Brazil, Spanyol, Inggris, Vietnam, Madagaskar lan India njupuk. Iki minangka daftar penghargaan sing diwenehake:

  • Jembatan
    WSP Finland Ltd - Ngyuen Van Troi-Tran Thi Ly Bridge (Vietnam)
  • Bangunan
    NBBJ - Miami Valley Hospital (USA)
  • Pembangunan kadaster lan teritorial
    KASL Consulting Engineers - Metro Fire Station No. 29 (USA)
  • Kampus, bandara lan instalasi militer
    CH2M HILL - Phase 1: O'Hare Modernization Program (USA)
  • Jaringan lan komunikasi
    Precision Contracting Services, Inc. - Desain Jaringan Fiber Optik Kota St. Lucie (USA)
  • Pertambangan lan logam
    Hatch Africa (Pty) Ltd - Proyek Ilmenite QMM (Madagaskar)
  • Minyak lan gas
    Cianbro Constructors - Motiva Crude Expansion Project (USA)
  • Generasi energi
    Energoprojekt Gliwice, SA - PS20 Solar Power Plant (Spanyol)
  • Transit lan KA
    Parsons Brinckerhoff - Phoenix Tengah / East Valley Light Rail System (USA)
  • Roads
    Creighton Manning Engineering, LLP - Route 85 Slingerlands Bypass Extension (USA)
  • Utawa
    Huntsville Utilities - Pelaksanaan Terintegrasi ProjectWise, Bentley Expert Designer, lan SAP (USA)
  • Sistem hidrosaniter lan tanduran perawatan
    CDM - Casa Grande Water Recovery and Reuse Project (USA)
  • Jaringan hidrolik, banyu lan pluvial
    Pemerintah Maharashtra, Departemen Pasokan banyu lan Sanitasi - Krisis Manajemen Pasokan banyu ing Negara-negara Ngembang (India)
  • Komunikasi liwat visualisasi
    Mott MacDonald Ltd - The Model Railway (USA)
  • Nyambung tim kerja
    Engevix Engenharia SA - Hidroelektrik
    Plant Coqueiros (USA)
  • Desain generatif
    Feilden Clegg Bradley Studios LLP - Worcester Library and History Centre (USA)
  • Teknik bangunan
    Edge Structures Ltd - Pengadilan Pusat Wimbledon Redevelopment lan Retractable Roof (Inggris)

3 Balesan kanggo "Pemenang saka Inspirasi 2009"

  1. Hello G! Muga-muga sampeyan seneng upacara penghargaan.

    Ayo weruh yen kahanan rampung ningkatake lan Michelettes lan Zelayas ngerti siji liyane kanggo wong-wong sing apik.

    Salu2

  2. Muga-muga impen saka presiden interim mesthi wis kawujud lan tekanan iki bakal ditindakake kanthi krisis sing luwih sithik saben dina,

    Minangka diterangake, iku gedhe ing demo ing Amerika Serikat.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.