Dhaptar pesenan kanggo AutoCAD 2010

AutoCAD 2009 Sanajan AutoCAD 2009 nembe kiwa, lan setengah jagad nggoleki bentuk «tuku ing internet»:), dhaptar pesenan kanggo versi 2010 menarik:

Wish list that ora ketemu AutoCAD 2009:

  1. Ngonversi PDF menyang DWG, Kanthi kemampuan PDFs sing saiki, bakal luwih apik kanggo bisa ngekstrak data tanpa kudu nganggo Adobe Illustrator
  2. Ngatur opsi transparan kanggo penet, kanthi cara werna sing bisa diisi kanthi luwih apik nalika dicithak.
  3. Blokir ukuran ing viewport nalika iku paneando
  4. Pilihan kanggo ngirim kabeh hachurados ing latar mburi, iku kedadeyan yen kabeh hachos nindakake ngganggu ngarep lan tansah perlu dikirim menyang ngisor ... yen ana tombol kanggo sing, kita bakal nyimpen akeh wektu
  5. Perbandhingan antarane loro gambar, sing bisa diarani gambar lan nggawe comparison karo liyane sing nuduhake owah-owahan ing werna liyane lan sawetara statistik beda antarane obyek, tingkat, blok ... utawa soko sing gedhe .... mbantu ngerteni siji versi liyane. (Temtu yen sampeyan bisa nambah arsip sejarah bakal luwih apik)
  6. Pilihan daya ketik teks ing paragraf ing ukuran, kaya mteks
  7. Kanggo mblokir tampilan supaya saka siji utawa sawetara obyek, sanajan yen bisa nindakake kaya ing Corel Draw, kanthi ctrl + kaca munggah utawa shift + pgup, sampeyan bisa ngapusi urutan obyek
  8. Kanggo ngowahi conventional to dynamic block tanpa akeh laps, utawa ing blok utawa kanthi pilihan, nanging ora kaya turbid kaya saiki.
  9. Bisa nelpon raster images referensi minangka referensi eksternal ... apa sing diarani cheles "overlay"
  10. Bisa dicithak pirang format bebarengan, umpamane print file (plt), pdf lan dwf trip siji. Iku ora bener sing tenders biasane ngomong: sing file teka ing dwf, pdf lan dwg ... lan mengkono sing siji dening siji mati.

Daftar iki dawa nanging iki yaiku sing paling dikarepake.

Aku milih:

  1. Sing bisa dipateni lan urip lapisan karo klik siji lan tanpa arep menyang panel kasebut saben wektu ... utawa ing blok nganggo mouse tarik sing prasaja.
  2. Sing bisa diarani sawetara gambar raster tanpa mangan memori ing cara sing suicidal ... mesthine kudu ana cara kanggo nindakake.
  3. Ayo padha bali maneh pager sing padha ditinggal suwene kepungkur, kaya ngowahi pilihan pager
  4. Sing Inggris perintah bisa digunakake ing versi Spanyol ... iku elek supaya bisa ilang kanthi dituku kanthi sah, sing salah kapilih versi Hispanik.
  5. Sing bisa ditulis pituduh lan jarak ing kolom, tinimbang dadi lawas ngandika @44.45 <36d ...
  6. Sing pungkasan printah Tansah aktif, kajaba liyane wis milih, contone, yen aku wis bunder karo radius 20, ing printah sami tanpa nggawe bunder, ketik, ketik, ketik ... utawa yen aku nggawe nutup kerugian saka 20 wis maintained, njaga opsi sawetara kanthi jembar sing padha nganti sampeyan milih liyane. Apa aku njaluk iki? amarga pangripta PC ngelingi mbusak tombol ESC lan ana kita bajingan everyone.
  7. Jolin lan printah kasebutdhaftar»Tampilake info kasebut ing meja lan ora ana ing chorizo ​​sing ora ana gunane.

Kowe seneng karo wong liya? total, versi 2010 ngirim nggawa anyar, amarga ana pangucap sing ngandika versi Pasangan AutoCAD arupa reformasi, sing paling aneh yaiku dandanan.

Iku menarik sing sawise New AutoCAD 2012, isih ana masalah ing tabel.

18 Balesan kanggo "Dhaptar pesenan kanggo AutoCAD 2010"

  1. hello kepiye sampeyan bisa nulungi aku yen aku luwih seneng bisa melu ing autocad sing wis dakpilih banjur pilih printah lan ketik lan nglakokake, nanging saiki komputer aku bakal diwiwiti maneh lan kudu ngetik prentah pisanan sawise milih lan mlebu lan mlaku lan aku mikir ora ngerti ing mratelakake panemume luwih gampang ngganggu amarga dakaturake sadurunge matur suwun

  2. Aku pengin nambah wilayah saben poligon sing aku pilih lan nalika aku rampung milih, kanthi ngetik, aku ngilangi asil. Ing sajroning ati, aku kepengin ngerti. websfunk@hotmail.com

  3. Yen sampeyan ora ngerti kepengenan kanggo 2010 iki
    nambah aplikasi kasebut

    Punika badhe dados janji utawi janji

  4. Apologies: pg * no, aku wanted to say * pgp (ngerti, perintah autocad khusus) Oalah, apa sing bakal kelakon marang aku tanpa perintah!

  5. Inggih, aku ora seneng versi 2010. A kekacoan bar k pribadi sing didhelikake lan mbukak lan sampeyan women utawa ora bisa nemokake dheweke ... Aku Duwe kanggo ngganti menyang versi k ora mung ndeleng apa anyar, kajaba k dizziness tngo ndeleng tombol anyar tampilan single ka aku iku hard kanggo ngenali . Thank God I know how to customize pg !!!
    Ing cara, ing pc aku tansah duwe versi 2006, kanggo kula ora ana versi sing luwih apik.

  6. Klik ing layar, sampeyan milih «opsi». Banjur sampeyan milih ing tab "tampilan" banjur "unsur jendhela", ing kono sampeyan bisa milih warna sing dikarepake ing latar mburi.

  7. maaf wong ngerti carane ngganti warna saka latar mburi putih ireng amarga aku ora bisa nemokake pilihan?

  8. Iku tega yen software iki dadi migunani kanggo terus nganyari saben taun nanging isih utang dadi luwih, aku malah bisa nggawe gambar saka kualitas apik karo versi 2000 kang yen nuwuhake versi kang 14, aku duwe ing komputer versi 2004 tanpa gejala Aku wis menehi beda karo 2009 versi paling modern? 2010? q aku mung bab mengkono bisnis ana tenan asil dandan, AutoCAD punika drawing technical lunak lan ngirim nambah mung sing, teken Teknisi.
    AUTO CAD kebak alat lan pituduh sing paling akeh ora ngerti amarga ora praktis kanggo sinau mung kanggo nggawe gambar.

    Ing cendhela, kekarepanku:
    cara eksplisit sing ngandhani sampeyan persis ing ngendi polyline mbukak sing kudu ditutup
    cara kanggo nampilake poligon miturut wilayah
    cara sing luwih gampang kanggo netepake ukuran karya, ukuran kertas lan unit pangukuran saka wiwitan
    mode susunan lapisan kaya photoshop
    2010 ?? Aku pengin sandi autocad mangertos instruksi lisan sandi kanggo ndeleng yen bener yen kita ana ing 2010 !!!!!!!!!!!!!!!

  9. Oliver:
    Usul sing Jeksa Agung bisa ngetokake saka lawang ngisor, sanajan iku ora bisa kanggo motong iki, versi 2010 AutoCAD wis Integrasi pilihan saka ndawakake Potong non-associative baris tartamtu, sing cantik akeh solves pitakonan panjenengan.

    Apa kanggo nambah tampilan katalog sing bisa didelok ... apik, mugia lan lumaku

  10. 1.- Sing netes bisa Cut ing watesan tartamtu, kaping pirang-pirang aku realziado siji texturaciones ing watesan tartamtu lan kanggo macem-macem alasan wis Cut sing watesan iku bakal dadi apik yen AutoCAD anyar ngidini hacth Cut karo printah TRIN , lan ora kudu bali menyang texturize saben sampeyan mindhah watesan.

    Sing netes 2.- custon bisa ditampilake minangka AutoCAD standar, biasane yen sampeyan mbukak hacth anyar ing custon cat mung dhaptar dawa bakal apik sing bisa visualized ing grup minangka hacth standar ditampilake. (Osea figuritas).

  11. gabungake "program vba variabel" kanggo autocad "sing nangani kabeh ciri obyek nonjol ing polyline

  12. Ana sawetara perkara sing bisa ditandhani.

    Nanging ana sawetara sing arep ditambahake

    -Correct kesalahan saka dimensi, Maksudku nalika sampeyan ukuran lan banjur mindhah obyek, ing akeh kasus ukuran pindah banget adoh banget nalika sampeyan copyclick saka siji berkas menyang liyane-

    Transparan saka lawang ngisor bisa uga nanging mung ing pangaruh (nglebokake pilihan screening ing werna ing meja cetak), kudu katon nalika nggarap ...

    The comango Gruop, kudu apik, sampeyan kudu nggunakake sistem max 3ds sing ngidini klompok lan Sanes kelompok niki cepet tanpa gadhah kanggo njupuk dadi luwih karya ing meja kurang ajar wis AutoCAD.

    Puter rotate, kudu nggawe salinan tanpa wates nalika nggunakake subdit salinan, tinimbang mung siji kaya saiki, ora nyenengake ....

    Sampeyan ngirim kalebu distribusi lawang ngisor radial (program wis wong aku ngerti) iku angel tarik diiseni perpenticulares saka panderetes nalika lagi mlengkung, terus sing apik nanging yen alquien wis tarik iki ngerti carane angel iku, utamané nanging ngerti sarana perintah ... jeje

    - Aku duwe liyane nanging ing wektu iki sing nggoleki-

  13. Aku ngerti manawa saka 2006 terus sampeyan bisa ngalangi jendhela supaya nggawe "roti".
    dipilih -> lan ing kothak properti -> Dispaly Kunci: ya!, amarga asale kanthi standar "ora" ... 😛
    lapisan ... menu Ekspres ... utawa rutin lisp prasaja.
    lan salah siji saka ajar ... ana filter utawa Cepet Pilih printah ... kabeh hatches dipilih ... lan sing paling 😛

    Kanggo rasa, dandan kudu dilakoni dening syarat sistem ... utamane yen autocad kanggo linux kanthi autodesk BACKUP didol ... sing! Iku bakal dadi spektakuler

  14. autocad 2010 kudu nggabung awan lan langit kanthi nggrundelake warna, ganti posisi dadi mendhung lan mendhung supaya langit bisa nggambarake langit kanggo nyata luwih nyata: 2009 mung nduweni langit utawa srengenge nanging ora cukup, lan kurungane warna ora srengenge

  15. Watesan skala ing jendhela grafis ora nuduhake apa sing saya mangertos ...

    Padha takon sampeyan bisa nggunakake perintah PAN lan ukuran jendela grafis tetep tetep lan ora owah.

    Inggih, sing ora bisa rampung karo versi saiki ... nanging aku ora weruh sarana kasebut uga.

    Minangka "trabasan", iku mung minangka trabasan utawa pangaturan printah, dadi sampeyan kudu ngetik acad.pgp lan ngatur ... it

    regards

  16. Thanks kanggo klarifikasi babagan naskah kanggo perintah Inggris ing versi Spanyol.

    Sanajan trabasan (L) kanggo Line, (tr) kanggo trim ora bisa digunakake yen pancen kerjane ing versi Spanyol =

    Aku bakal mriksa alat kasebut, kanggo ngerteni apa maksudku.

    Salam

  17. Hi, Txus.
    «Blokir ukuran ing viewport ...», terjemahan Hispanik bisa uga ora duwe semangat asli. Iki versi Inggris, kanggo ndeleng manawa sampeyan ngerteni apa sing dikarepake iki.

    Ringkesan: Kemampuan kanggo ngunci ukuran layar, sauntara uga ngidini kemampuan kanggo nyepetake ing viewport

    Gambaran: Iku becik yen sampeyan bisa ngunci ukuran (faktor zoom) ing viewport, nanging isih ngidini panning ing viewport.

    Cara Digunakne: Ana wektu nalika skala (nggedhekake) bisa akurat ing viewport, nanging aku butuh kemampuan kanggo
    «Geser» (pan) tampilan ing viewport.

    Fitur Persaingan: Gambar Piranti 2D

    Dikirim dening: Chris Lindner ing September 13, 2007

  18. - «Kunci skala ing viewport nalika lagi paneling»

    Iki bisa dilakoni (kita ngomongake spasi kertas, bener?)

    - «Sing printah Inggris bisa ing versi Spanyol ... pancen elek bakal ilang ing misi Hispanik kanthi sah,»

    Versi AutoCAD, yen sampeyan ngetik printah ing basa Inggris sing dipimpin dening hyphen ing "_", bisa digunakake

    - «Sampeyan bisa mateni lan ing lapisan kanthi siji klik lan ora lunga menyang panel kasebut sekaligus ... utawa blok kanthi seret tikus kanthi gampang.»

    Apa sampeyan ndeleng printah rutinitas EXPRESS?

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.