Arsip kanggo

topografia

Topografia. maps topographic

Nguji akurasi data Google munggah - Kaget!

Google Earth nyedhiyakake akses menyang data ketinggian sampeyan nganggo kunci Google Elevation API gratis. Desain Situs Sipil, njupuk kauntungan saka potensial iki kanthi fungsionalitas Satelit nganti Lumahing anyar. Fungsi iki ngidini sampeyan milih area lan jarak ing antarane kothak kothak, ngasilake permukaan kanthi garis kontur terintegrasi karo ...

Kadaster sing gumantung karo tujuan sing akurat - tren, sinergi, teknik utawa omong kosong?

Ing taun 2009, aku njlentrehake babagan sistematisasi evolusi Cadastre saka sawijining kotamadya, sing kanthi logika alami menehi saran kemajuan ing antarane sebab-sebab kenapa wiwitane nggunakake cadastre kanggo tujuan pajeg, lan kepiye carane kudu nggabungake data, aktor lan teknologi ditindakake kanthi integrasi kontekstual. Kanggo 2014 ...

Edaran 1: Kongres TOPCART 2016

  The Illustrious Official College of Geomatics and Topographic Engineering ngumumake Kongres Internasional XI Geomatik lan Ilmu Bumi, sing bakal dianakake ing Palacio del Congreso de Toledo (El Greco), wiwit tanggal 26 nganti 30 Oktober 2016. Acara penting kasebut yaiku tujuane kanggo umumake kemajuan ilmiah lan teknis ...

Kang surveyor minangka pengalaman seumur hidup.

Ngonversi Koordinator UTM, koordinat Google Earth - Topografi
Ken Allred seneng topografi ora ana wates, lan semangat, kanggo panelitian sing katon minangka pemula minangka persamaan matematika, nular. Pensiun St. Albert MLA ora mikir kaping pindho babagan nuduhake surveyor listrik yen wis nggawe tonggak ...

MDT, Solusi lengkap kanggo proyek Surveying and Engineering

Kanthi luwih saka 15,000 pangguna ing 50 negara lan kasedhiya ing basa Spanyol, Inggris, Prancis lan Portugis ing antarane basa-basa liyane, MDT minangka salah sawijining aplikasi nganggo basa Spanyol sing paling dihargai dening perusahaan-perusahaan sing dikhususake kanggo geoengineering. APLITOP duwe portofolio patang kulawarga aplikasi: proyek topografi, aplikasi lapangan kanthi total stasiun ...