Perawatan saka stasiun total

DSC06608

Kita meh siap miwiti phase lifting, kita wis diwenehi latihan pisanan kanggo para operator kanggo saiki kita mesthekake yen tim nduweni urip sehat. Ing pungkasan proses, tim bakal nyumbang kanggo entitas sing bakal digawe, sing bakal ngawula sawetara kotamadya bebarengan, supaya latihan ora fokus ing survey nanging ing sistematisasi proses. Aku njupuk post iki kanggo ngomong babagan perawatan dhasar sing manggoni stasiun total.

Babagan panggunaan

  • Aja nggunakake instrument ing wilayah sing akeh bledug lan awu.
  • Kanggo nyegah baterei sing cepet, nalika disimpen, sijine tape insulating utawa soko sing padha ing terminal.
  • Sadurunge nutup mriksa koper sing interioré garing kaya instrumen sing padha, saupama bisa entuk mouldy.
  • Aja sijine SET langsung ing lantai. Wedhut utawa bledug bisa ngrusak bolongan sing nutupi utawa sekrup ing tengah.
  • Aja ngarahake teleskop ing srengenge, bisa ngrusak ing jero piranti.
  • Nalika ora digunakake instrumen kudu ditutupi karo tutup vinyl.
  • Aja nggawa SET ing tripod.
  • Mateni instrumen sadurunge ngilangi baterei.
  • Yen sijine SET ing koper sampeyan nyimpen luwih saka sapisan, copot dhisik baterei.

Babagan pangopènan rutin:

  • Priksa manawa ora ana partikel kelembapan utawa bledug sing katon ing bagian jero tutup baterei, terminal utawa konektor.
  • Tansah ngresiki instrumen sadurunge nyimpen ing tas. Lempung kui kanthi sikat dhisik kanggo mbusak bledug, banjur nyebabake kondensasi cilik kanthi fogging lensa, ngilangke nganggo kain sing lembut.
  • Aja nggunakake pelarut organik kanggo ngresiki layar, keyboard utawa koper.
  • Yen piranti mbuwang wektu sing ora aktif, nindakake pangopènan paling ora saben wulan 3.
  • Koper kudu tansah ditutup sanajan kosong kanggo nyegah kelembapan.

Babagan keamanan

  • Ndarbeni asuransi sing nglindhungi investasi, luwih apik kanggo nutupi nyolong lan karusakan saka kacilakan.
  • Aja ninggalake peralatan dhewe, luwih nyewa teknisi kanggo tumindak jaga lan, yen bisa, entuk layanan keamanan.
  • Aja mindhah peralatan kanthi transportasi umum.
  • Aja nyimpen peralatan lan aksesoris ing hotel utawa situs sing ora njamin tanggung jawab sampeyan.
  • Tutup kuwi ora kombinasi apik karo prisma

Aku kuwatir babagan insurance, nanging aku entuk siji kanggo mung $ 130 saben taun sing kalebu robbery, kacilakan kendaraan, bencana alam lan liyane.

9 Balesan kanggo "Ngurus stasiun total"

  1. Sampeyan luwih becik nggunakake kerusuhan industri khusus, sing digunakake kanggo ngresiki peralatan elektromekanik; sing ora bakal mbusak nomer utawa ngrusak cat.

  2. hello sonten, kepiye carane bisa mbusak cat saka stasion total leica, sithik semprotan ngeculake lan aku ora ngerti apa sing bakal digunakake kanggo mbusak kukul kasebut.

    muchas gracias

  3. Aku sengaja mbuwang baterei metu saka stasiun total nalika ana ing ... saiki ora nguripake ... sing bisa kedadeyan ... sawetara sirkuit cendhak

  4. stasiun gunggung FX-103 ora nguripake .. saiki godhong saperangan jam tanpa batere saiki ora diuripake

  5. AFTERNOON sing AKU GAMPANG MASALAH ING MASALAH ING ING SAKYA ING ING NGANGGO ING NGANGGO ING KANGGURU AIR KANGGO NATE ING PREVEN ING NEGARA KANGGO ING WANSANA NGANGGO ING SUKU DIPANGGULAKAN KANGGURAN LAN SAIKI JAWA NATE MELAYANG

  6. Apa sampeyan kudu nggunakake piranti sing tansah golek, supaya sampeyan ora bisa nggunakake piranti kasebut, carane ngatur supaya sampeyan ora nyedhiyani sampeyan?

  7. kepiye kelembapan bisa dicegah kanggo mengaruhi cet utawa cara nyegah detasmen cat ora obah ing bangkai, mangga bisa nuntun aku

  8. Aku nggoleki masalah iki kanthi nggunakake pitakon nalika teka ing kaca. Sampeyan kudu duwe subjek gedhe ing kene. Tanpa mangu salah siji favoritku.

  9. Aku pengin ngerti carane mbusak jamur sing bentuke ing lensa saka njero. Ing sasi kepungkur aku wis nyewa dheweke menyang pirang-pirang assholes lan padha menehi kula kaya sing. Aku pengin sampeyan bantuan kula .. xalapa, veracruz mexico

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.