Perangkat lunak favorit sampeyan kudu mati

software sampeyan kudu mati Majalah PC Magazine iki sasi iki diisi karo frase kanthi tingkat ironi sing luwih dhuwur babagan popularitas Microsoft lan khusus sistem operasi Windows. Aku pengin ngaturake pos iki kanggo Nadia Molina, sing bakal ninggalake Majalah PC, kita bakal kepethuk dheweke lan dheweke ora bisa ditrima ing podcast, nanging kita yakin ngerti dheweke liwat dheweke blog pribadi.

Bali menyang tema sasi, John Dvorak, karo tema abot "Windows kudu mati" ngusulake yen sawise taun sejarah 25, kita kudu ngakeni yen sistem operasi sing paling populer ora bisa maju luwih akeh ... ora kanthi cara sing wis kedadeyan. Sauntara kuwi, Lance Ulanoff ndadekake kontras babagan ngalami owah-owahan liyane ing taun 25 lan gawe restart Windows meh ora mungkin; tema sampeyan "Apa liyane? Ora! " Iku konklusif.

Lan sing Steve Ballmer sawetara sasi kepungkur, sawise rasa ala sing nyebabake Windows Vista wani ngucapake salah sijine frase sing bakal diturunake ing sajarah ing Idiotipedia. Ngandika yen manawa% 97 wong digunakake Windows, sing demo paling jelas sing PC luwih apik tinimbang Mac, cara tragis kanggo ngukur kualitas kanthi volume konsumsi. Banjur nuduhake Windows 7 wani ngomong yen ana apa-apa nanging Windows Vista luwih apik tinimbang. Caspita!

Teknologi kedhaftar ora duwe akeh kabebasan milih, ora yen kita arep pangolahan sustainable dipun ginakaken. Sampeyan bener kang oleh nempatno kita keris kanggo kita tuku program pasar paling larang, nanging Hukum Moore wis di tangani kanggo njaga monopoli kanggo merek komersial amba kanggo matèni gagasan cilik kang nuduhake pasar sepele lan mulane ditampa iklan. Kita weruh carane teknologi inovatif, sing menehi bali lan setengah kanggo lunak branded gedhe viewed karo humiliated dening kakehan relatif penggemar; Nanging, sing gedhe-gedhe, tinimbang nglawan kekurangane, mung ngupayakno kebiasaan sing beda-beda kanthi mutasi sing akeh "cara sing absurd".

Kene ora gampang ngomong "kanggo rasa, warna", Amarga siklus urip busana busana, sanajan luwih cendhek, bisa didaur ulang; soko sing ora kelakon ing medium teknologi. Secara pribadi, aku luwih seneng ngleksanakake merek-merek iki, kanggo nemokake sumber daya manungsa sing digunakake, dhukungan komersial lan jaminan yen dheweke ora bakal mati (banget cepet). Nanging aku kudu ngakoni yen nglakoni kanthi solusi murah bisa luwih gampang tinimbang rega, kepraktisan lan gampang nggawe fitur-fitur anyar. Kanthi ngukur loro-lorone skala, antarane nggawe luwih larang lan angel utawa nggawe "ora mestine sustainable", jelas yen résiko kapisan luwih ditrima tinimbang kapindho.

Aneh, bagian kapindho publikasi Majalah PC ditemokake kanthi ngeculake kembang sing apik kanggo komputer lan aplikasi Apple, sing wis dilakoni sedhela. We congratulate tumindak iki, ora mung amarga padha pracaya iku bener, nanging amarga ing wektu iki, nalika nulis kanggo pendapat mayoritas punika ukuran sukses lan nglangi marang saiki sing mbutuhake nilai ing format "persiyapan"; padha muter yen kita elinga yen versi Inggris saka majalah iki ilang sawetara sasi kepungkur (ing format cetak).

Sapa sing wis nampa mangerténi sing Linux luwih èfisièn tinimbang Windows, sing swarga sing tinimbang kritik ing pekarangan pepadhamu kang, nanging ora supaya mung kanggo pengunjung 22 sing dina. Nanging perlu dadi konsisten lan tanpa pamrih ing babagan iki, kanthi ati-ati supaya ora dadi kepencut lan keputusane sing ora produktif. Ing mburi dalan, semangat kanggo nemokake cara anyar kanggo nindakake samubarang bakal ngasilake asil sing luwih apik lan wektu bakal mbuktekake kanthi bener.

Karsane kirim nyaranake minangka ngleksanani dipeksa ing privasi cm 45 pamisahan kita saka monitor, sawetara menit kanggo nggambarake apa program kita sing dianggo ing donya geospatial uga bisa lumaku coffin ing mburi. Yen inovasi saka wolung taun kepungkur wis diprodhuksi pangolahan massive luwih efektif yen cara anyar kang mengkono iku wis tiba langkah lan perlu kanggo nambah RAM padha nuduhake inovasi lan pembangunan diprodhuksi ing rutin saben dinten.

Sanadyan kabeh, urip dawa banget marang Sang Prabu.

Salah Balas "Perangkat lunak favorit sampeyan kudu mati"

  1. Aku pengin sawetara piranti lunak lawas "mati" !!
    Aku mikir bencana sing ditemtokake, kanthi biaya, karakteristik utawa metodologi kerja lan sawetara conto sing ana ing pikiran.
    Raksasa ESRI, umpamane, ngetrapake ewu dolar AS kanggo saben modul, dibandhingake karo Manifold lan liya-liyane "gratis"; Ing Desain Grafis, Illustrator, sing kabeh wong nganggep manawa paling apik amarga iku sing paling diinstal ing studio Desain (Aku kepengin ngerti kepiye wong sing mikir sing wis kerja sacara profesional karo CorelDraw, Freehand, InkScape ..)
    Hotmail nglawan Gmail utawa Yahoo ... Video VHS nglawan Sony Betamax .... Kapitalisme liar nglawan NeoSosialisisme ... lan mesthine ana conto teknologi / kawruh liyane sing paling apik nanging sing "ditetepake" matur nuwun kanggo pasar sing diberkahi lan ngerti Apa desain liyane.
    Matur suwun!

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.