Tujuan CAD utawa Pengunduran CAD?

augi donya Edisi anyar AUGI World wis teka, kanthi konten sing menarik, kayata kerja SketchUp, pinino karo .NET lan soko Revit.

Jinis analogi sing digawe dening Mark Kiker narik kawigatene, babagan pilihan tujuan sing diadaptasi karo pilihan alat CAD. Sanajan orientasine luwih akeh kanggo desain tujuan tinimbang adol tujuan sing wis ana, aku kira minangka artikel sing apik, kira-kira ana sawijining produsen alat bakal nganggep perkara sing padha. Menawi mekaten, yen tujuan wisata, carane nawakake pilihan kanggo para lelungan sing lelungane ora luwih saka wektu dheweke bakal tekan kana, ing endi kepuasan telung dina menehi ganti rugi tabungan 6 wulan, sing ora ditrapake ekstra sing ditawakake. alternatif liyane, lan sing paling penting yaiku pengalaman sing menehi saran ora mung kanggo bangga nanging uga gelem mbaleni maneh.

Sing ora ngomong yen iku tujuan kanggo manggon, nyambut gawe utawa ngasilake; pendekatan kasebut menarik, utamane yen diaplikasikan amarga senadyan dokumen katon umum kanggo platform CAD, siji ora bisa nolak sawetara tingkat bias amerga nggunakake klise lan pranala karo merek.

  • Standar padat.  Apa format sing mantep lan dipikirake kudu diganti saben 2.375 taun? Dadi, kita bisa ngomong amarga velociraptor jenenge shapefile Digunakake sacara wiyar, saengga kudu standar.
  • Piranti lunak sing dianyari.  Apa kita nuduhake liposuction nganti pirang-pirang taun utawa ganti taun ganti? Apike yen ora mbutuhake duplikasi sumber tim lan cara edan kanggo ngerti versi dwg sing bakal dipikolehi saka klien.
  • Lingkungan belajar  Amarga banget, massifikasi AutoCAD duweni keunggulan gedhe kanggo ngurangi kurva belajar.
  • Umpan Balik  Ya, nanging dhaftar pesenan banget dawa banget.
  • duwe sabuk alat sing gedhe. Chanfle!
  • Tim dhukungan  Oke, dhukungan AutoDesk ora ala, amarga meh ana wong ing ngendi wae utawa akeh ing web sing bersedia bantuan.
  • Nuduhake regane  Sapa sing nimbang, sanalika wis dihargai? ... Oh, padha ngrujuk menyang mburi ing mburine; setuju
  • Aja dadi wong sing apik, nanging dadi sing paling apik.  Aku ora setuju, nanging aku uga ora pengin bias. Piranti lunak dudu sing paling apik amarga sing paling asring digunakake, kita kabeh ngelingi Microsoft kanthi pratelan manawa kualitas Windows dijamin dening pangsa pasar sing tuku piranti lunak kasebut.
  • Dhuwit ora masalah.  Manungsa, sanajan sampeyan lagi madhangi, tresna kuwi ora ngerti hipotek, dhuwit Yen pancen penting ing hubungane karo bali ing investasi.

Kajaba iku, aku nyaranake maca edisi AUGI World iki, sing nglengkapi macem-macem sumber pendhidhikan kanggo pangguna AutoCAD sing biasane diwenehake para teknisi sing menehi pengalaman paling apik menyang komunitas kanthi gratis. Yen durung ndaftar, iki pancene kudu dilakoni.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.