CAD tujuan utawa mundur CAD?

augi donya Edisi anyar AUGI World wis teka, kanthi konten sing menarik, kayata kerja SketchUp, pinino karo .NET lan soko Revit.

Iku wis narik kawigaten saya jinis analogi sing ndadekake Mark Kiker, babagan pilihan saka tujuan sing dicocogake karo pilihan alat CAD. Senadyan orientasi luwih apik tinimbang karo desain tujuan tinimbang kanggo tujuan tujuan sing wis ana, mesthine ana artikel sing apik, aku ngira yen sing nggawe alat saiki bakal dianggep padha. Kanggo prakara kasebut, manawa ana tujuan wisata, carane menehi wong lelungan opsi sing dalane ora luwih suwe tinimbang wektu bakal ana, ing ngendi kepuasan telung dina ngisi tabungan wulan 6, sing ora ana ekstra alternatif liyane, lan utamane yen pengalaman kaya mengkono iku worth recommending ora mung kanggo bangga nanging uga arep mbaleni maneh.

Sing ora ngomong yen iku tujuan kanggo manggon, nyambut gawe utawa ngasilake; pendekatan kasebut menarik, utamane yen diaplikasikan amarga senadyan dokumen katon umum kanggo platform CAD, siji ora bisa nolak sawetara tingkat bias amerga nggunakake klise lan pranala karo merek.

  • Standar padat. Apa format padhet sing kudu diganti saben taun 2.375? Banjur kita bisa ngomong amarga velociraptor disebut shapefile Digunakake sacara wiyar, saengga kudu standar.
  • Piranti lunak sing dianyari. Apa kita referring kanggo liposuction malah taun utawa owah-owahan dandanan taun aneh? Iku bakal becik yen ora mbutuhake duplikat sumber saka peralatan lan cara edan ngerti versi dwg kita nampa saka klien.
  • Lingkungan belajar Amarga banget, massifikasi AutoCAD duweni keunggulan gedhe kanggo ngurangi kurva belajar.
  • Umpan Balik Ya, nanging dhaftar pesenan banget dawa banget.
  • duwe sabuk alat gedhe. Chanfle!
  • Tim dhukungan Oke, dhukungan AutoDesk ora ala, amarga meh ana wong ing ngendi wae utawa akeh ing web sing bersedia bantuan.
  • Nuduhake regane Sapa sing nimbang, sanalika wis dihargai? ... Oh, padha ngrujuk menyang mburi ing mburine; setuju
  • Aja dadi wong sing apik, nanging dadi sing paling apik. Ora setuju, nanging aku ora pengin bias aku. Piranti lunak ora paling apik kanggo dadi sing paling akeh digunakake, kita kabeh ngelingi Microsoft karo kualitas Windows braying dijamin dening bagean pasar sing tuku piranti lunak sing.
  • Dhuwit ora masalah. Manungsa, sanajan sampeyan lagi madhangi, tresna kuwi ora ngerti hipotek, dhuwit Yen pancen penting ing hubungane karo bali ing investasi.

Loro-lorone, aku nyaranake maca edisi iki saka AUGI World, sing nglengkapi macem-macem sumber pendidikan kanggo para pengguna AutoCAD, biasane sing diwenehake dening para teknisi sing ngasilake pengalaman sing paling apik kanggo masarakat gratis. Yen durung ndhaftar, iki pancene kudu dilakoni.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.