Tutorial kanggo nggawe layanan peta mozaik

Portablemaps menehi hadiah salah sawijining tutorial paling apik Aku wis ndeleng, digawe kanggo javascript murni lan html; Sing paling menarik yaiku nampilake produk pungkasan, nanging nuduhake carane rampung kanthi langkah-langkah ... kabeh saka siji klik lan tanpa dadi tutorial sing jero, luwih becik kanggo wong sing sinau kanthi gampang kanthi ndeleng cara rampung.

FireShot dijupuk #219 - 'Forum GIS - Peta Jubin Oktober 11, 2007' - www_portablemaps_com_tiledmap_html

Sing paling apik yaiku sampeyan ngidini mbukak, lan muter karo lambang panel vertikal, zoom banjur nimbang manawa ing pigura kiwa iku panjelasan babagan carane nindakake ... iku pantes.

Ing antarane isi menu kiwa yaiku:

Pambuka Bagean iki gegayutan karo perkara sing paling penting sing kudu dingerteni lan menehi link babagan carane ngerti babagan HTML, Javascript lan GIS

Titah lapisan Bagean iki nuduhake carane nemtokake tingkat pendekatan lan struktur direktori.

Perencanaan peta. Ing kene dheweke ngrembug babagan carane nemtokake ukuran gambar mozaik, apa sing bakal dituduhake lan signage.

gambar Nggawe mozaik. Bagean iki nuduhake kritéria apa sing bisa dienggo ing jeneng jeneng kanggo gambar mosaik, kanthi ArcGIS, Maptitude utawa Manifold.

Dasar Situs Web. Mangkene dhasar Javascript lan DOM, prastawa lan manajemen div.

gambar Skrip Java Bagean iki langsung nggawe fungsi, offset, zoom lan acara interlayer.

AJAX Sawetara conto apa sing bisa ditindakake kanthi AJAX, kanggo nambah interaksi.

gambar Produk pungkasan Iki nuduhake kepiye produk yen kabeh langkah lan rekomendasi diturutake.

Retouching pungkasan Cara nganyari gambar bakal ditangani.

Liwat: Yuran James

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.