Arsip kanggo

uDig

UDIG, alternatif GIS sumber terbuka

2014 - Prediksi singkat saka konteks Geo

Iku wektu kanggo nutup kaca iki, lan kaya mengkono ing adat saka wong-wong sing ditutup siklus taunan, aku ngeculke sawetara garis saka apa bisa kita nyana ing 2014. Banjur kita bakal ngomong liyane nanging mung dina iki, sing pungkasan taun: Ora kaya ilmu liyane, ing kita tendencies ditemtokake dening bunder ...

Geofisika: Prediksi 2010: Software GIS

Saperangan dina kepungkur, ing sajrone panas warung digawe dening ibu mertua, kita nggawe sawetara halusinasi babagan tren sing diatur kanggo 2010 ing wilayah Internet. Ing kasus geospatial medium, kahanan iku luwih statis (ora kasebut uga mboseni), akeh sing wis kasebut ing istilah medium ...