Arsip kanggo

uDig

UDIG, alternatif GIS sumber terbuka

2014 - Prediksi ringkes babagan konteks Geo

Wayahe wis cedhak karo kaca iki, lan kaya adat kebiasaan kita sing nutup siklus taunan, aku bakal nerangake sawetara perkara sing bisa diarepake ing taun 2014. Kita bakal luwih akeh ngobrol mengko, nanging saiki, yaiku taun kepungkur: Beda karo ilmu liyane , ing kita, tren ditemtokake dening bunder ...

Geofisika: Prediksi 2010: Software GIS

Sawetara dina kepungkur, ing panase kafe de palo sing digawe ibu mertua, aku nggawe halusinasi babagan tren sing ditemtokake kanggo taun 2010 ing wilayah Internet. Ing kahanan lingkungan geospasial, kahanane luwih statis (ora bakal bosen), akeh sing wis kasebut ing jangka menengah ...

Perbandingan data spasial

Boston GIS nerbitake perbandingan ing antarane alat kasebut kanggo ngatasi data spasial: SQL Server 2008 Spatial, PostgreSQL / PostGIS 1.3-1.4, MySQL 5-6 Narik banget Manifold disebutake minangka alternatif sing bisa digunakake ... apik sawise Luwih saka setahun kepungkur, kita mbuwang kembang kanggo dheweke, ngarepake popularitase bakal tuwuh. Sanajan Manifold ora bakal ...

GIS Software Alternatives

Saiki kita ngalami ledakan ing antarane akeh teknologi lan merek sing aplikasi ing sistem informasi geografis bisa ditindakake, ing dhaptar iki, dipisahake karo jinis lisensi. Saben wong duwe link menyang kaca sing bisa nemokake informasi luwih lengkap: Piranti lunak komersial, utawa paling ora kanthi lisensi non-gratis ArcGIS (Pimpinan ing aplikasi ...