Umapper, nyithak peta ing web

Kira-kira nem sasi kepungkur aku teka kanggo nyoba, saiki wis diterapake sawetara fitur-fitur anyar lan apa sing padha ndeleng duwe soko saka mangsa amarga padha direvisi dening Mashable y Google Maps Mania.

gambar

Keir Clarke, editor Google Maps Mania ngandika:

"Iku salah siji alat pemetaan paling apik sing aku weruh ..."

Kanthi akeh sing mripate ing aplikasi iki, sing ngidini:

  • Nggawe peta nggunakake Virtual Earth, Google lan OpenStreetMap
  • Gambar garis, titik, poligon ... lan bunderan
  • Telusuri Wikipedia lan Geonames liwat entri geo-tag
  • Impor data GPS ing format .gpx, kml lan GeoRSS

Fungsi saka Mangkunagaran Lagi kuat, yen sampeyan pengin mbangun aplikasi interaktif ing lampu kilat, sampeyan bisa malah ngekspor mau menyang Flash ActionScript 3.0 lan kml.

Tambahan, pirouettes liyane bisa digawe kayata:

  • Nggabungake Mangkunagaran ing web liwat API sawijining
  • Nuduhake peta liwat artefak digawe kanggo blog utawa jaringan sosial kalebu Facebook, Blogger, WordPress, MySpace, Orkut lan Igoogle.
  • Ngeset ukuran peta sing ditempelake
  • Watesan akses menyang peta utawa nggawe peta ing wangun Wiki sing akeh sing bisa diowahi
  • Ngundang wong ngowahi peta
  • lan liyane ...

Dadi kanggo wong sing pengin nggabungake peta ing situs web, karo tampilan lampu kilat, lan karo alternatif sing luwih apik tinimbang Google Maps API sing prasaja ... Mangkunagaran Iku pilihan apik.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.