Dina depresi ing gesang Geofumadas

Miscellaneous 1812008 012Sawetara dina kepungkur, seorang teknisi nyuwun dhumateng aku kepiye supaya duka lan ngguyu bebarengan. Sing ana ing ciri pribadine saben wong, iku kedadeyan ing atiku yen aku ora bisa duka rong dina kanthi senar lan asring aku ora njeblug nanging aku tetep (sing banget ala) sawise suwe sing murka nyamar minangka tenang njeblug kanthi apik ing cara sing ora dikontrol utawa depresi kanthi sikap pesimis.

Aku ora Freud, sing ketrampilan mung Nancy, nanging go, iki duwe blog teknis sing ngupaya supaya aspek-aspek babagan urip pribadi kanthi separo sing rumit, ana sing bisa ngira yen ana postingan ora ana perasaan. Uga ironi banget rasa keagungan (sing uga ala) sing minangka bagian saka kabiasanku bisa nggawe aku ngrasakake kabeh wis becik utawa sing paling apik humor kaya ngatasi masalah ... paling ora mine.

Nanging ing pungkasan, kita mung manungsa, kita duwe kanca, kulawarga, anak, karya, kertu kredit, mobil, lan ewu barang sing bisa ngendhegake kanthi cepet kanggo nimbulaké depresi, frustrasi lan sing ngerti reaksi apa liyane sing bakal ngrampungake perasaan , emosi lan bakal. Kanthi menehi respon, aku njaluk ijin kanggo ngeculake babagan teknologi sing sithik banget lan kanggo sawetara saka konteks budaya.

Apa depresi kita:

  • We are human, karo wong tuwa ing umur tuwa (saiki mung ibuku), sing lara lan njupuk wektu. Sawise padha menehi kita urip lan padha breaks kanggo menehi kita paling apik, akeh sing saiki kita wis ngrambah punika asil saka efforts sing ora duwe daya. Lan mesthi, kesehatane, jarak lan nostalgia nganti pirang-pirang taun, sawisé tuwung kopi karo donat ninggalake kita kanthi perasaan ora nduweni jalaran kita arep nglakoni liyane.

  • cesia piñata Kita uga duwe wong lanang ing sekolah, sing saka wektu kanggo wektu padha lali nindakake peer lan 9 ing wayah wengi sing kita teka karo eseman wedi marang sampeyan:

- ... iki, ... iki, Daddy, ana model sing kanggo gawe sesuk, lan aku njupuk sing sampeyan tuku ing toko hardware sawetara bahan.

  • Mungkin kasebut minangka bagian saka tanggung jawab, sing kadang sampeyan dadi kuwatir makhluk iki, sing ngebaki kita karo kepuasan banget nanging uga lara lan gawe kita mlaku ing tengah wengi menyang klinik. Saben sapisan nalika sampeyan isih padha kuwatir babagan masa depan ing kasus iki ilang ... sing paling elek.

  • Banjur Aku duwe blog, sing bakal munggah, mudhun menyang irama apa sing diputus Google, amarga nalika sampeyan mateni server sing dituju dening mesin telusur, sampeyan bali menyang tingkat kanggo nambani urat. Ora kaya akeh, aku amarga aku teknologi (bisa ora ana geofumadas) nanging kepiye carane ngisi hobi sing bisa ngurangi semangat kita, uga saka pihak liyane, kepuasan banget yen iki nggawa aku kedadeyan saka Google , AdSense, Analytics, Zync, RegNow, Paypal, Reviewme, TLA, LinkLift lan ewu iku terkait.

  • Sepeda Motor 020 Aku duwe proyek sing ing cara tartamtu altruistic yen kita mbandhingake apa sing wis rampung dening kotamadya lan kontras minangka sawetara duwe yakin sing kerjasama internasional menehi perak tanpa nuntut asil. Setengah rambut abu-abu iku amarga teknisi kotamadya sing lali yen wong-wong mau dipilih dening wong-wong mau kanggo nindakake tugas, supaya bisa ngawula marang wong-wong mau, sanajan tegese digunakake. Akeh sing cetha, sawetara sing susah kanggo teknologi lan liyane kanggo organisasi ... kabeh mau kanca-kanca.

  • CC 130508 078 Pendhaftaran lelungan, sawetara wektu kepungkur aku kepengin metu, lelungan, ngerti panggonan, lan aku kudu ngakoni yen aku ora ilang rasa ngulandara. Nanging trip kerja ora padha karo perjalanan kesenengan, nalika sampeyan lagi rong minggu saka omah, menyang 10 ing wayah wengi ing hotel turu lan telpon saka putri 8 sing, nangis, ngandika:

- ... Daddy, aku pengin sampeyan kene ...

Ya ngono, akeh perkara sing bisa nyedhot kita saperangan kaping sasi, lan saiki ... Iku pancen salah sawijining dina.

10 Balesan kanggo "A Depressive Day ing Urip Geofumadas"

  1. Thanks Angela, ora tau kasep lan ora ngambung sampeyan.

    Go ahead with Dance Chocolate.

  2. Hello!

    Aku sibuk sethithik lan uga ... Aku pungkasane almarhum, nanging aku bakal ninggalake kowe sing diculik kene lan akeh dorongan ...! Mugi sampeyan luwih apik! Kanggo aku, ora gampang, nanging ana ing kana, kadang-kadang nari, kadang-kadang maca, sok-sok ngguyu, kadang-kadang nangis, tansah kerja ....

    Salam, wiwit musim semi saka Iberia ...

  3. Hai Nancy, tembung sampeyan ora keganggu, wiwit wayahe mutusake kanggo nutul topik sing dakkarepake ngrungokake apa sing dikandhakake wong liya. Lan aku ngormati kekancan sampeyan ing kadohan.

  4. Dear G!, Aku ora duwe akeh pitutur kanggo psychoanalysis 🙂 Nanging aku tansah seneng mirsani kanthi teliti. Iku apik kanggo ngerti yen sampeyan ora depresi maneh.
    Tanpa kepengin nyelidiki pribadi, aku pitutur marang kowe iki:
    Sampeyan duwe kulawarga sing ayu, kerja lan alasan liyane kanggo ngantuk nalika sampeyan ngrasakake. Sampeyan uga ngerti yen ana sing bisa maneh nindakake kaya yen sampeyan tunggal, kebebasan sampeyan dicokot rada, nanging ora worth iku?
    Sampeyan ora Superhero utawa Dr. G !. Kita ora bisa nggawe utawa ngatasi kabeh. Grrr, sing duka nanging kaya ...
    Chau, kanca lan apologize kanggo pendapat iki yen ngaganggu sampeyan. Nanging aku sampeyan mbukak lawang ...
    Salam saka Peru
    Nancy

  5. Hello G!

    Mengkono kabeh kita sing ana dina nalika ora apik lan kabeh katon luwih ala tinimbang ala.

    Aku ngirim sampeyan ngrangkul lan nyengkuyung saka lor lan kadhemen.

    Juan M.

  6. Slipping ora masalah yen sampeyan ora njaluk menyang lemah sing luwih cedhak sampeyan bakal nyedhaki sampeyan, minangka aku weruh sampeyan duwe kabeh paling apa penting lan sampeyan ngurmati. Saran Gerardo apik yen sampeyan nglakoni

  7. Ya sir, saran saka kanca Gerardo gedhe kanggo bali menyang serenity.

    Mesthi, iki ora nyimpen kula saka kewajiban kanggo dina iki, kanggo turu ing 4 ing esuk ... wektu Mexico City.

    Yen ing wektu sampeyan lagi ngeling-eling prawan ayu, aja lunga.

    🙂

  8. Hei, mangan salmon kanthi keju sing diiseni lan bareng nganggo roti tawar lan anggur abang sing apik.
    Ya, iku investasi, nanging sampeyan bakal matur nuwun saran.

    Kanggo liyane, urip kaya muter sing kita muter saben dina ... supaya aktor liyane ganti dadi dina iki.

    regards
    Gerardo

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.