Massive nganyari data WordPress

Wektu iku dumadakan nalika WordPress kudu nganyari akeh data, kanthi cara sing bisa diulang-ulang.

Conto anyar yaiku kasus rute hyperlink karo permalinks sing tetep, pindhah menyang Geofumadas.com lan metu saka subdomain mbutuhake panyesuaian ing akeh kolom kasebut, kaya aku nuduhake ing conto kaya mangkene:

Rute sadurunge yaiku:

http://geofumadas.cartesianos.com/ kursus-saka-autocad-2011 /

lan sing anyar yaiku:

http://geofumadas.com/ kursus-saka-autocad-2011 /

Jelas, apa sing kudu ditindakake yaiku ngganti istilah kasebut geofumadas.cartesianos.com dening geofumadas.com lan nglakoni supaya akeh data sing dibutuhake saka basis data, yen panggon ing ngendi blog kasebut dadi tuan rumah bisa menehi. Ayo ndeleng piye carane:

kaca 1. Gawe serep.

Sadurunge nindakake perkara aneh kaya iki, sampeyan kudu ngundhuh serep. Iki rampung ing Tools / Export.

2. Ngakses phpMyAdmin. Ing kasus iki, aku nglakoni saka Cpanel, sing dadi platform ing ngendi Geofumadas.com dadi tuan rumah. Sawise nang milih database, biasane kudu ana siji.

kaca

3. Temokake tabel kasebut kanggo ngowahi tembung kasebut. Elinga yen istilah iki bisa beda karo tabel, kayata entri wp_posts, komentar wp_comments, etc. Supaya apa sing kita lakoni dhisik nemtokake endi iku. Kanggo nindakake iki, pilih tab "telusuran", ketik tembung sing digoleki lan pilih kabeh tabel.

kaca

Lan sing kudu nuduhaké asil sing padha karo gambar ngisor.

kaca

4. Telusuri kolom manawa tembung sing diganti.

Kanthi tombol "Telusuri", sampeyan bisa pindhah menyang detail kolom kasebut. Iki rampung kanthi prasaja pengawasan.

5. Nglakokne owah-owahan

Apa sing bakal teka sabanjuré yaiku nglakokaké owah-owahan kanthi sintaksis ing ngisor iki:

nganyari Papan pesawat kolom = ngganti (kolom, 'teks diganti','teks anyar')

nganyari wp_posts pesawat post_content = ngganti (post_content, 'geofumadas.cartesianos.com','geofumadas.com')

Ing kasus iki, tabel iki wp_post, lan kolom post_content. Nalika ngeksekusi, pesen saka pirang-pirang cathetan sing kudu katon. Sampeyan kudu ati-ati nganggo simbol (') amarga ora padha karo sing digunakake kanggo logat ('). Yen ora, pesen kesalahan bakal bali ing sintaks.

Iku banjur becik kanggo ngalih maneh pitakonan, saka langkah 3, kanggo ndeleng yen asil diganti. Sampeyan uga dianjurake kanggo pindhah langkah demi langkah, verifikasi owah-owahan, supaya kesalahan driji mimpin kita kanggo nyelehake sisa utawa kaya sing.

Sampeyan uga ora dianjurake kanggo nindakake proses kasebut yen sampeyan durung nindakake tumindak kayata ngimpor gambar sing bisa disimpen ing blog sadurungé. Yen ora, kita bakal ngilangi dalan sing bener lan nyebabake karusakan ora bisa balik. Kanggo sing ana plugins kaya LinkedImages lan uga versi anyar WordPress nalika ngimpor menehi kita pilihan kanggo ngowahi gambar menyang hosting anyar (senajan ora kabeh mau teka).

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.