Video kanggo sinau Manifold lan ArcGIS

ScanControl, Inc.ScanControl iku sawijining web sing akeh dituduhake, nanging sing paling apik sing ditarik perhatianku yaiku nduduhake seri video demo ing ArcGIS pisanan, sing ora nggumunake minangka piranti sing populer; nanging sing menarik iku uga nyedhiyakake pirang-pirang video Manifold GIS, alat sing berkembang nanging mung sawetara isi ing bentuk video sing wis katon saka aplikasi iki.

video sinau macem-macem arcview

Kabeh video sing ditampilake ing ScanControl dibangun kanthi Adobe Captivate, sauntara dheweke duwe kontrol maju lan alat bantu visual sing mlaku. Bisa uga diundhuh kanggo ndeleng ing pamuter flash ing resolusi sing luwih apik.

Iki dhaptar video ArcGIS

Bagian 1: Nggawe GeoDatabase saka ArcCatalog

Bagian 2: Ngubungake tabel njaba menyang GeoDatabase

Bagian 3: Ngowahi format peta karo Database Query Results

Iki daftar video saka Manifold GIS

Bagian 1: Ngimpor geometri lan ngubungake data

2 section: Nggunakake pitakon kanggo nyaring data lan generate peta output thematic

Bagian 3: Ngubungake gambar satelit Google

4 section: Nambah poin

Bagean 5: Georeferencing digital images

6 section: Nggawe file kml kanggo Google Earth

Bagian 7: Enterprise GIS (Enterprise)

  • Konfigurasi database
  • Nggunakake GIS Empesarial (Enterprise)

Bagean 8: Pemotongan gambar lan data

Tambahan uga ana video liyane ing GIS Advisor babagan Manifold GIS, lan sanajan dheweke dibayar, dheweke cukup apik.

Salah Respon kanggo "Video kanggo sinau Manifold lan ArcGIS"

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.