Video kanggo sinau AutoCAD, gratis !!

Iki minangka sumber sing berharga kanggo sinau karo AutoCAD karo video, sing saiki gratis, kabeh sing kudu dilakoni yaiku ndaftar. Temtu bakal bantuan gedhe kanggo sing pengin ngerti carane nggunakake AutoCAD saka awal thanks kanggo LearnCADFast.com.

Iki dipisahake dadi paling sithik 5 bagean, sing pisanan berorientasi kanggo aspirasi, loro liyane kanggo data konstruksi lan pungkasan kanggo pambangunan latihan sing malah duwe gambar ing format pdf kanggo ngundhuh:

A. Video Tutorial saka AutoCAD, prinsip dhasar

1. Pambuka kanggo AutoCAD
Bagian iki minangka introduksi umum kanggo AutoCAD, minangka kanggo sing miwiti saka awal. Klebu penjelasan kayata menu manajemen, koordinat, toolbar lan topik dhasar liyane.

2. Nggawe gambar anyar
Bab iki nuduhake cara nggawe gambar anyar, konfigurasi unit lan area kerja. Ing wangun nggawe canggih, satuan, presisi lan ngarep dijelasake karo varian path sing beda.

3. Unit ukuran
Video iki nerangake carane AutoCAD nangani loro unit pangukuran linier lan sudut.

4. Sistem koordinat ing AutoCAD
Dene kita nerangake carane nempatake titik-titik saka titik asal nggunakake sudut tartamtu.

5. Kontrol sworo cangkem
Video iki ngandhut pandhuan babagan cara nyetel sifat tangkapan sing tentatif kanggo nggambar kanthi akurat ing apa sing dikenal minangka sworo cangkem.

6. Cara pilihan
Kene sampeyan bisa ndeleng cara-cara sing beda kanggo milih objek kanthi individu utawa kaping.

7. Pilihan dening atribut
Iki minangka panjelasan babagan carane milih objek sing adhedhasar atribut kayata warna, lapisan, jinis obyek, lan liya-liyane.

8. Nggunakake cithakan
Video iki kalebu pilihan template kanggo ngatur unit kerja, jinis baris, sumber, lan liya-liyane.

B. Konstruksi obyek

Bagian iki ngemot perintah sing paling umum dipigunakaké kanggo nggambar kanthi AutoCAD.

Jalur
Lingkaran
Polygon
Ellipse
Rectangle
Achurado

C. printah kanggo ngowahi

Bagian katelu iki kalebu video saka sawetara swara sing digunakake kanggo ngowahi obyek.

</p>

Trim
Properti garis
Ngluwihi
Kanggo pindhah
Salinan
Offset (paralel)
Ukuran
mirror
Array
Sizing
Lapisan
Dibagi lan ngukur
Chamfer (Chamfer)
Stretch and move

D. Pakaryan AutoCAD

Ing bagean papat kasebut ana serangkaian latihan nglamar perintah sing beda-beda sing diterangake sadurunge.

Lokasi mutlak
Lokasi relatif
Kutub kutub
Tarik kuping mouse
Gambar Jig
Gambar cap
Tarik pancing ing C
Gambar saka cap 3D
Pengantar tata letak

F. Tutor video canggih saka AutoCAD

Kene ana tokoh sing luwih rumit ing 3D

Ekstrusi saka stroke
Solid saka siji
perfil
Solview, soldraw, massprop

22 Balesan kanggo "Video kanggo sinau AutoCAD, gratis !!"

  1. Eh, video tutorial sampeyan banget menarik kanggo kula yen sampeyan duwe video cara nggambar survey kanthi baris gancaran

  2. Dear Luis.
    Urip iki mbutuhake upaya, kaya sing sampeyan gaweyan kanggo mbayar karir ing kuliah, ana cara kanggo sinau nggunakake program nanging isih butuh usaha:
    -One, yen sampeyan sinau, ana videotutorials sing cukup gratis ing Internet sing bisa sampeyan sinau.
    -Liyane cara kanggo mbayar kursus karo kanca, sing dominasi program lan bisa ngajar sampeyan insurance, nanging kanthi cara sing padha sampeyan kudu nandur modal wektu lan mesthi pangenalan ekonomi ing wektu menehi sampeyan.
    - Lan liyane kanggo njupuk dalan ing kutha sampeyan.

    Kayata bisa uga, investasi babagan pendhidhikan iku produktif. Sinau sadurunge lulus dadi kauntungan utama nalika golek tugas; amarga sawetara kelas sing diwenehake ing universitas umume menehi kita kawruh dhasar.

  3. pisanan matur nuwun kanggo manungsa waé; banjur njaluk tulung marang aku supaya sinau AUTOCAD aku sinau babagan Arsitektur lan aku ora duwe kesempatan kanggo mbayar tagihan aku bakal matur nuwun banget yen sampeyan mbantu aku

  4. Aku pengin sinau program AutoCAD, kanggo dianyari

  5. Aku pengin sinau digambar karo AutoCAD gratis saka awal.

  6. CONGRATULATIONS, BEAUTY WORK.BENDITO SEA

  7. Aku seneng banget karo autocad (designs and drawings) thanks

  8. Aku murid autocad, aku pengin ngundhuh video, matur nuwun banget.

  9. Aku murid autocad, aku pengin ngundhuh video, matur nuwun banget.

  10. Aku ora bisa download video lan aku ora bisa nemokake link kanggo ndhaftar ing forum .. piye carane aku?

  11. Aku minangka mahasiswa teknik lan aku pengin sinau kursus autocad amarga penting banget ing karir profesionalku lan aku matur nuwun kanggo nuduhake dalan sing terkenal iki karo aku lan kanca-kanca kelasku.

  12. sumbangan sampeyan apik banget, thanks friend

  13. Iku misale jek apik banget, lan aku kepengin ngirim video babagan cara ngowahi file exel menyang gambar autocad

    Gracias

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.