Arsip kanggo

Video

Video kanggo sinau babagan carane nggunakake AutoCAD, ArcGIS lan program pemetaan liyane.

Learning AutoCAD Viewing

Dina iki ana sawetara kursus AutoCAD gratis ing Internet, kanthi iki ora arep duplikat gaweyan sing wis ditindakake wong liya, nanging luwih becik nglengkapi kontribusi sing menehi alangan ing antarane kursus sing nerangake kabeh prentah lan kasunyatan pangguna sing nate ngerti prentah ora ngerti arep diwiwiti ing endi. ...

Bukak Alat CAD, alat editing gvSIG

Serangkaian fungsi sing cukup apik wis diluncurake, sing asalé saka sumbangan CartoLab lan Universitas La Coruña. gvSIG EIEL kalebu macem-macem ekstensi, sing migunani banget, kanggo manajemen pangguna saka antarmuka gvSIG, formulir khusus lan validasi otomatis. Nanging sing paling dakgawe perhatian yaiku Bukak ...

Sing ndadekke AutoCAD ws 1.2

Versi 1.2 AutoCAD 2011 WS wis dirilis, aplikasi AutoDesk gratis sing apik banget sing ngidini sampeyan kerja kanthi online lan piranti seluler. Iki minangka asil dandan sing penting, sanajan versi seluler ketinggalan kabeh versi online. Dandan kasebut kalebu: Dhukungan kanggo ...

XYZtoCAD, koordinat kerja karo AutoCAD

  AutoCAD dhewe ora nggawa akeh fungsi kanggo ngatur koordinat utawa nggawe tabel saka poin. 3D Sipil nindakake, nanging versi dhasar ora, lan mulane nalika arep nggarap koordinat sing digawe dening total stasiun, GPS utawa saham, kita kudu nggunakake makro sing nyebar ing kana. ...

gvSIG Fonsagua, GIS kanggo desain banyu

Iki minangka alat sing migunani kanggo proyek sing berorientasi ing sektor banyu lan sanitasi sajrone kerangka organisasi kerja sama. Kanthi cara umum, Epanet wis bisa ngasilake asil sing apik, sanajan ana watesan ing proses adaptasi kanggo pangowahan. Sawise nggoleki alasan kenapa gvSIG lan Kerjasama dadi ora katon saka ...

Kursus AutoCAD gratis

Sinau AutoCAD ora dadi alesan maneh nalika konektivitas. Saiki bisa golek manual online kanthi video kanthi gratis. Opsi sing dakkirimake iki bisa uga minangka alternatif paling apik kanggo sinau AutoCAD kanthi gampang. Iki karangane Luis Manuel González Nava, versi sing ana ing ...

Sampeyan ana ing kana ...

Bocah wadon kasebut nggawe pirouette, nuli nyedhaki dheweke, nyedhak, mbungkuk, lan ndeleng dheweke ing 34 sentimeter. Banjur dheweke ngerti yen dheweke, mripat sing padha ... Nalika wengi iku rutinitas, kerja paksa ing kantor. Nalika semana nalika musik tur U2 sing mungel muni ing keyboard Chamaco, sing nggawa ...

Top masalah Acer Aspire One

Sawise setaun setengah kerja saka Acer Aspire One, nindakake CAD / GIS ing level latihan, posting, sawetara desain grafis lan browsing, ing kene aku ngringkes sing paling penting. Aku wis ngrembug patang masalah kanthi rinci, nanging saiki aku ngringkes babagan papat liyane lan nganalisa manawa masuk akal utawa ora bakal terus ...

Me, Cadastre, lan Google Earth

Aku mentas bali saka tur, ing antarane panganan Creole, tekanan babak kualifikasi kanggo Piala Dunia lan kepuasan kerja, ing kene aku menehi ekstrak sawetara frase perdagangan sing ora iso dilalekake. Konsultan: -Gepet! -dialog reresik! Kartunis: -Ufff !!! Kapan dheweke mbayar? Penilai: -Aja ngelingake aku ... Bos: Layar Layar! Sing ...

Apa blog ing Spaces duwe luwih saka 500 entri?

Windows Live Writter minangka salah sawijining penemuan paling apik sing ditindakake Microsoft kanthi cukup apik. Versi anyar 14.0 saiki wis siyap diunduh, kalebu dandan sing signifikan kayata: Fungsi telusuran, nalika mbukak tab Pratinjau lawas ing sisih ngisor Gawe kolase gambar Pasang video saka ...

Peta minyak

Wis tekan Flickr. Dadi, kita kudu nganyari apa sing wis dingerteni babagan geografi ing kelas enem babagan Eropa Timur, nanging apik banget; Iki minangka peta sing dideleng saka sudut pandang minat babagan minyak (paling ora ana sing luwih penting) ... miturut kesan saka desainer grafis. ...