Arsip kanggo

virtual bumi

Virtual Bumi 3D. Microsoft Virtual Earth Urip peta

Cara ngundhuh gambar saka Google Earth - Google Maps - Bing - ArcGIS Perumpamaan lan sumber liyane

Kanggo akeh analis, sing pengin nggawe peta sing ditampilake referensi raster saka platform apa wae kayata Google, Bing utawa ArcGIS Imagery, kita yakin ora duwe masalah amarga meh kabeh platform duwe akses menyang layanan kasebut. Nanging yen sing dikarepake yaiku ndownload gambar kasebut kanthi resolusi apik, banjur solusi kaya ...

Google Maps nambah kinerja

Google ngluncurake versi beta browser anyar, kanthi alat sing cukup menarik. Ing kasus iki, kanggo ngaktifake sampeyan kudu nglakokake link Anyar! ing sisih tengen simbol test lab, lan aktifake pilihan. Peringatan kasebut jelas, dheweke mung tes sing lagi ditindakake, ...

Pinten piranti lunak babagan blog iki?

Wis luwih saka rong taun nulis babagan topik teknologi edan, biasane piranti lunak lan aplikasi. Dina iki aku pengin njupuk kesempatan kanggo nganalisis apa tegese ngomong babagan piranti lunak, kanthi pangarep-arep nggawe pendapat, nyoroti kautaman lan cara nanggepi penghasilan ekonomi lan tembung-tembung generasi lalu lintas ing ...

Bumi Virtual, nganyari gambar April 2009

Bumi Virtual nganyari kanthi tingkat sing luwih cepet tinimbang Google Earth, mung ing wulan Maret munggah 21 TB lan ing wulan April dheweke ngunggah data liyane, sing akeh saka lingkungan Hispanik. Ing tingkat iki, dheweke bakal enggal enggal enggal ketemu, amarga iku ...

Bumi Virtual nganyari gambar 21 TB

Mangkene jumlah data sing diunggahake Virtual Earth ing dina Maret iki, lan negara-negara lingkungan Hispanik ora ditinggalake; Meksiko lan Brasil dadi ahli waris paling gedhe. Jeneng kasebut nganggo basa Inggris, kaya sing diumumake ing Virtual Earth. Amerika Tengah lan Kidul ...

Bumi Virtual nganyari gambar Spanyol

Pungkasan, kita duwe akeh kutha sing nganggo basa Spanyol sing diupdate dening VirtualEarth, ing kasus iki ing wulan Oktober, ana update anyar sing diumumake, kanthi cara iki nambah jumlah 41.07 Terabits sing konyol, nanging wektu iki mung Spanyol sing entuk hadiah kasebut. Kutha kasebut yaiku: Barcelona Malaga Manresa Mijas Oviedo Sagunto ...

Microsoft Launches TrueSpace

Muga-muga pangapunten sing apik kanggo tembung sumpah sing bisa nyerang ing sawetara negara, nanging ngilangi sampah sing ditindakake Microsoft kanthi alat kuat sing dipikolehi 5 wulan kepungkur saka Caligari. Lan kenapa Microsoft katon mlaku ing TrueSpace? Ya, amarga nuduhake niat sederhana kanggo saingan karo dheweke ...

PetaBuilder nyerah ... liyane

Nyeri banget yen ndeleng proyek menarik nyuwek sandhangan lan nate pensiun ... mung sawetara dina kepungkur kita nyebutake kelemahane proyek sing ora ana gandhengane karo rencana pemasaran agresif sing nyedhiyakake kesinambungan. Iki ora pas karo MapBuilder, sawijining proyek sing lair ing wulan Desember 2003, kanthi asil sing apik ...

Takon peta ngirim nyerah marang Microsoft

Sawetara wektu kepungkur kita ngomong babagan enem alternatif sing beda kanggo layanan peta online; Dadi, sampeyan kudu nyuda salah sawijine lan sijine ing bebaya kepunahan. Peta pamit Ask Ask Ask mutusake nyerah, saiki nuduhake Virtual Earth ing kaca kasebut, sing ora ateges Microsoft uga mutusake tuku telek ...

Sedurunge Google Virtual, perang serius

Battle Google lan Microsoft njaga perjuangan balon virtual, kalorone wis mbukak strategi sing padha, kanthi nyedhiyakake data sing kasedhiya kanggo komunitas online kanggo nganyari kanthi gratis. Taun kepungkur, Google nyedhiyakake formulir supaya wong utawa institusi bisa ngisi, ngerteni apa sing diduweni ... sing diarani ...

Ndeleng jaring lat / dawa ing Bumi Maya

Bumi Virtual bisa dideleng ing versi sing padha karo Google Earth, sanajan ora ing desktop nanging ing platform web, ngaktifake kanthi nginstal plugin 3D ... iku rada seret amarga sampeyan kudu menehi wewenang plugin nanging pungkasane bisa digunakake. Saiki dheweke wis nambah file kml sing ngidini sampeyan ndeleng bolong lintang lan bujur ing ...