Vuze, kanggo ngundhuh kabeh ... kanggo pembajakan

Ing jaman saiki, angel banget kanggo ngenali prabédan antarane kreativitas teknologi lan penyalah gunaan sing bisa diwenehake.

Hotline Connect bali ing 96 metu, senadyan iku nganti wektu Napster (1999) nalika ana akeh Dhiskusi saka laku iki disebut P2P, cendhak kanggo peer-to-peer, protokol ing kang server mung tanggung jawab kanggo nggoleki wong-wong mau komputer wis disambungake lan kasedhiya bisa dituduhake, banjur jaringan ora rampung.

Aku elinga murid padha nggunakake Kazaa, karo kang sampeyan bisa ilang file mp3 ing sawetara menit, sawetara iku diganti karo tekane saka protokol disebut torrent, kang accelerates kacepetan download lan malah ngijini sampeyan kanggo gawe jadwal downloads ing kaping sing dadi luwih dhuwur.

Saben uwong ing jalur edonkey wis misuwur banget, senadyan manawa nangani akeh dhuwit amarga pemilik nduweni kesepakatan karo perusahaan rekaman kanggo $ 30 yuta.

gambar Salah sawijining Vuze, sing minangka salah sawijining versi paling anyar saka Azureus, nyathet perhatianku amerga iku sumber terbuka, dibangun ing Jawa, program installer ora ngetung 7MB.

Miturut situs resmi, padha duwe 70 yuta kedhaftar sinambung, Vuze sumadhiya nèng basa lan duwe 20 500,000 downloads anyar saben minggu ... sing kathah.

Carane ngundhuh

Sampeyan bisa diundhuh saka http://www.vuze.com/app .

Vuze perusahaan resmi diadegaké ing California, model bisnis mromosiaken kedhaftar kanggo enggo bareng video sing kanthi resolusi dhuwur. Kanggo tujuan kasebut, wis digabungake fungsi kanggo nggambarake video (pamuter) sanajan nalika diundhuh.

Cara nggoleki isi

Panelusuran sampeyan banget kuat, ing sawetara detik sampeyan bisa nemokake jawaban kanggo kabutuhan. Lan nalika aku ngomong "apa" nalika "kreatif" part kedhaftar ing bisnis perompak segoro utawa porno wiwit.

Contone, nalika nulis:

AutoCAD Civil 3D 2008

Dhaptar semburan kasedhiya katon ing 10 detik kanggo download, kabeh aturan kemampuan kanggo download AutoCAD Civil 3D 2008 karo crack lan keygen. Sawetara data kanggo mriksa sing luwih efektif lan nduweni keandalan bebas virus utawa isi ing piranti.

AutoCAD 2008

Carane trek undhuhan

Sawise download diwiwiti, bisa ndeleng kemajuan sing wis digawe, jumlah pangguna sing nuduhake, pirang jam sing bakal diundhuh kanggo ngundhuh.

Ing kasus kasebut, kita bakal ndeleng, sing bakal dikomprèt gambar 1.82 GB, nyatakake jam 15 menyang sambungan kbps 256.

Ing kesimpulan

Decouple perompak segoro model bisnis iki bakal angel banget, amarga daya kanggo nuduhake dhewe utawa lisensi materi free punika tengen universal lan larangan ekonomi topografi tahun kaping loro sing ora bisa mbayar $ 5,500 dening program legal ... Sapa sing ngerti kapan dina iku?

3 Balesan kanggo "Vuze, kanggo ngundhuh kabeh ... malah pembajakan"

  1. Maturnuwun sarana nyediakake manual sing arep diunduh kanggo manual iki supaya bisa nggunakake tim sokkia

  2. Akeh taun kepungkur Microstation wis lisensi kanggo mahasiswa ora biaya akeh banget, ora yen sampeyan terus karo jinis lisensi utawa ora.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.