Warta saka HEXAGON 2019

Hexagon ngumumake teknologi anyar lan ngakoni inovasi pangguna ing HxGN LIVE 2019, konferensi global solusi digital. Konglomerasi solusi sing dikelompokake ing Hexagon AB, sing nduweni posisi sensor, perangkat lunak, lan teknologi otonomi, ngorganisir konferensi teknologi ing The Venetian ing Las Vegas, Nevada, USA. UU HxGN LIVE ing pundi piyambakipun pikantuk ewu pelanggan Hexagon, mitra lan pakar teknologi saking sedaya donya.

Acara kasebut diwiwiti kanthi presentation masterly Ola Rollén, Presiden lan CEO Hexagon, kanthi judhul "Data sampeyan bisa nyimpen jagad iki."

"Hexagon nduwe visi sing kuat kanggo ngetrapake data kasebut lan mbalikake tren penurunan sumber daya lan mbuwang sistem Bumi," ujare Rollén. «Kanthi nguatake masa depan sing saya mbesuk, pendekatan" sing apik kanggo nindakake kabecikan "bakal nyebabake kelestarian liwat efisiensi, safety, produktivitas lan sampah sing kurang, asil bisnis sing padha karo pelanggan nelusuri ».

Pemimpin unit bisnis Hexagon ngumumake produk teknologi lan asosiasi industri anyar sajrone presentasi utama 12 ing sasi Juni. Sajrone acara, pemenang penghargaan taun iki, nampilake semangat inovasi, kemitraan lan kemajuan teknologi liwat pangaruh ing bisnis, industri sing dilayani lan masyarakat lokal lan global.

Ing kesempatan iki padha diurmati lan kabeneran:

  • Apex.AI: Ekspansi teknologi kendaraan otonom. Kanggo entuk manfaat pasar vertikal, kayata konstruksi, manufaktur lan liyane.
  • Beijing Benz Automotive Co., Ltd. (BBAC): Padha bisa nggawe sistem kualitas cerdas kanggo ngasilake mobil.
  • Bombardier Aerospace: Teknik instalasi virtual sing dileksanakake, sing nylidhahi komponen liwat wilayah sing kritis
  • Canadian Natural Resources Limited: Proyèk dhukungan sing ngembangaké kualitas urip lan kesehatan ekonomi ing kutha-kutha ing ngendi kita operate
  • Cepeto: Gunakake georadar kanggo nggawe cara inspeksi kurang invasif
  • Corbins Electric: Nggawe lan nuduhake praktik inovasi sing paling apik, ora mung kanggo perusahaan nanging kabeh industri
  • Layanan Polisi CP: Iki njamin salah siji saka ril sepur paling aman kanthi performa paling apik ing Amerika Utara.
  • Pangguna: Mbangun solusi kanggo nggawe informasi pinter lokasi sing kasedhiya ing kabeh organisasi
  • Fresnillo: Dheweke nggawe portofolio teknologi terpadu kanggo perencanaan tambang, operasi, bisnis, kebutuhan survey lan pemantauan.

"Pelanggan kita minangka agen pangowahan lan meksa multiplier, lan kita seneng ngrayakake penghargaan taun iki kanggo sumbangan inovatif," ujare Rollén. "Critane kasebut menehi inspirasi lan motivasi kabeh ing Hexagon."


FTI ngumumake peluncuran FormingSuite 2019 Feature Pack 1

Forming Technologies (FTI), pangembang solusi pangembang industri kanggo desain, simulasi, perencanaan lan biaya komponen lembaran logam, ngumumake peluncuran Worldwide Form XSUME 2019 Feature 1. Dirancang kanggo estimator biaya, insinyur desain, perancang alat lan insinyur planning maju ing industri otomotif, aerospace, konsumen lan industri elektronik, paket fitur iki nduweni maneka warna tambahan sing njamin kualitas lan kinerja sing paling apik kanggo kabeh pangguna.

Owah-owahan umum ing bank-bank kerja lan pangolahan perangkat lunak ngidini konsep Pemanfaatan Bahan (MUL) lan Desain kanggo Manufaktur (DFM) kudu diwujudake. Konsep iki mbiyantu pelanggan ngurangi sampah bahan liwat tes virtual sing ngganti asesmen tes lan ngatasi masalah conformability, sing bisa ngancem integritas sepotong nganti sadurungé potong tekan pabrik. Proses anyar saka blanking ing piranti lunak sing diwenehake para pihak kanggo nest lan nggawe luwih cepet, lan kanthi sampah luwih akeh tinimbang sadurunge, nalika considering sawetara faktor ing proses stamping. Owah-owahan ing bolongan pilot lan karakteristik lampiran ngintegrasi solusi nyata ing proses digital, saéngga bisa luwih presisi lan kuwat komponen lan operasi.

Kanthi versi paling anyar, modul ProcessPlanner saka FormingSuite terus nambah dhukungan kanggo prosès paling khusus ing pambentukan sheet metal. The workbench Line Die Plan saiki ngidini kedhaftar kanggo rincian proses pambusakan ing sawetara operasi (loro online lan offline). Kapasitas anyar iki ningkatake katrangan visual saka proses panindhes, uga matrik muatan, biaya matriks, ukuran matriks lan pangétungan bobot matriks. Pilihan anyar kanggo ngitung biaya cam nambah keluwesan, nyedhiyakake perkiraan luwih akurat kanggo kamera khusus, lan standar kanggo matriks progresif lan matriks garis. Babagan owah-owahan kanggo tabel karya iki, opsi tampilan anyar ing layar ringkesan ProgDie Proses nuduhake ukuran die bebarengan karo tata letak proses.

Modul COSTOPTIMIZER saiki ndadekake résolusi substansial ing kacepetan resolusi nested, uga loro opsi tampilan anyar kanggo nuduhake kondisi pembawa lan bagéan 3D bebarengan desain. Optimisasi biaya saka desain sarang saiki ngidini para pengguna milih manawa potongan kasebut tetep apik nalika njaga ganti rugi, utawa yen lampiran dipotong tanpa kena pengaruh ing bagean kasebut. Owah-owahan iki, nyedhiyakake pangguna kanthi alat sing perlu kanggo sacara efektif ngevaluasi biaya panyimpenan saka bahan ing potongan sing digawé karo lampiran. Ngembangaken kemampuan unik FormingSite kanggo ngenalake lan ngevaluasi geometri jaringan lan dhukungan; Alat pilot pilot saiki nawakake pilihan kanggo nambah materi ing sekitar lubang pilot, minangka umum ing desain garis nyata donya. Iki ngidini para insinyur kanggo njamin integritas desain jalur ing piranti lunak lan ing bengkel.

Pungkasan, owah-owahan sing penting wis digawe kanggo trim ing FastIncremental. Perbaikan otomatis bolong sajrone trimming njamin asil operasi trimming akurat. Otomatis trimming saiki menehi solusi sing luwih cepet lan asil sing luwih akurat.

"Kita bungah banget ngumumake rilis paling anyar ing HxGN LIVE 2019, kanthi fokus taun iki babagan kelestarian adhedhasar data," ujare Michael Gallagher, CEO lan Presiden FTI. "Salah sawijining prinsip utama piranti lunak yaiku kanggo nggedhekake panggunaan bahan, sing ora mung kanggo nyimpen jutaan dolar, nanging uga nggunakake data kanggo nyuda sampah lan proses pengedap luwih sustainable."

FormingSuite 2019 Feature Pack 1 saiki kasedhiya kanggo pelanggan saka situs web FTI forming.com.


Aspen Teknologi lan Heksagon ngumumake Kolaborasi Anyar kanggo Akselerasi Transformasi Digital ing Proses Industri

Perusahaan bisa akselerasi transisi saka dokumen sing adhedhasar alur kerja digital, ningkatake produktivitas lan kualitas asil ing siklus urip.

Aspen Technology, Inc. (NASDAQ: AZPN), perusahaan perangkat lunak pangoptimal aset, lan Hexagon ngumumake tingkat kolaborasi anyar sing adhedhasar nota kesepahaman (MoU) sing bakal luwih teliti nimbang solusi ngitung biaya, teknik dasar lan konseptual AspenTech kanthi suite teknik lengkap Hexagon PPM, kanggo ngaktifake alur kerja sing kanthi data-sentris sauntara siklus urip aset.

AspenTech lan Hexagon PPM gabung bebarengan minangka modhèl pisanan ing pasar rancangan lan rékayasa kanthi digital, kanthi evaluasi ékonomi sing terintegrasi, kanggo mbiyantu klien ngatur risiko finansial saka proyek-proyek rumit, sing dadi tantangan utama saiki. Kapabilitas gabungan bisa nggedhekake transformasi digital lan ngaktifake implementasi solusi terintegrasi paling apik saka rong vendor piranti lunak utamane.

Nganggo bebarengan, AspenTech lan Hexagon PPM bisa nyedhiyakake kembange digital sing luwih lengkap, sing kalebu prasarana tanduran lan proses kimia sing dumadi ing prasarana fisik kasebut, kanggo ngidini operator nggawe keputusan luwih apik sing ngoptimalake kinerja. kualitas lan wektu kegiatan. Piranti lunak perencanaan, scheduling lan kehandalan AspenTech, bebarengan karo Hexagon PPM kang kepenak kanggo fase rékayasa saka desain tanduran lan tanduran, bakal mbiyantu para operator supaya luwih gampang ngupayakake rékayasa rékayasa nalika operasi, entuk paling akeh bali ing investasi lan ngidini wong-wong mau nanggapi luwih apik kanggo kondisi pasar.

Pengumuman ing warta pembukaan Ketua Hexagon PPM, Mattias Stenberg, ing HxGN LIVE 2019 ing Las Vegas, konferensi solusi tahunan digital Hexagon, ing ngendi Antonio Pietri, presiden lan CEO Aspen Technology nggabung ing panggung.

Pietri ujar: "Kolaborasi iki bakal ngidini fleksibilitas kanggo milih solusi saka supplier sing unggul ing pasar sajrone siklus urip, saka fase desain menyang sistem sing makaryakke lan njaga tanduran. "Perusahaan rekayasa, pengadaan lan konstruksi (EPC) bakal bisa nyepetake transformasi digital kanthi yakin, kanthi didhukung solusi sing paling apik ing kelas."

Stenberg ujar: «Adil babagan evaluasi lan komitmen karo klien bareng, kita yakin manawa ana potensial kanggo ngetrapake efisiensi operasional lan proyek. Ngatur biaya proyek karo keputusan ing wiwitan proses desain nyuda anggaran budget lan program pemrograman. "Sawise proyek kasebut, kombinasi perawatan ramalan lan kontrol canggih karo solusi manajemen informasi kita nerjemahake menyang tanduran bermutu sing luwih apik sing bakal luwih apik sajrone urip."

Pelanggan wis ndhukung inisiatif anyar iki:

"Eni ngarepake inisiatif kaya ing antarane Hexagon PPM lan AspenTech," ujare Arturo Bellezza, manajer rékayasa ing Eni. «Asil integrasi langsung ing antarane simulasi proses, model lan operasi 3D bakal ngidini kemajuan ing perjalanan digital industri kita».


Hexagon ngluncurake portofolio OnCall HxGN kanggo modem pangamanan lan respon keamanan publik

Heksagon diluncurake HxGN OnCall, portofolio keamanan publik sing komprehensif lan modern sing njupuk kauntungan saka analisis data wektu nyata kanggo nambah kesadaran operasional, ningkatake efisiensi lan ngoptimalake sumber daya.

Portofolio OnCall HxGN kalebu papat produk sing bisa diimplementasikake bebarengan utawa mandheg: Dispatch, Analysis, Records lan Perencanaan lan Response. Bebarengan, portofolio nawakake sumber kebenaran sing unik kanggo ngaktifake respon luwih cepet lan njamin kutha luwih aman. HxGN OnCall mung portofolio lengkap safety umum digawe karo keahlian domain ing kabeh tingkat darurat layanan lan ukuran gunane: polisi, geni, EMS, pangayoman sipil, operator infrastruktur utama, perbatasan lan adat, pitulungan pinggir dalan lan liyane

"Hexagon mbentuk masa depan keamanan umum kanthi ngidini agensi dadi luwih tangkas lan responsif," ujare. Ola Rollén, Presiden lan CEO Hexagon. "HxGN OnCall ngetrapake data supaya bisa nyedhiyakake konektivitas, kolaborasi lan intelijen kanggo kutha-negara sing aman lan tahan."

Kemampuan kanggo diterapake ing fasilitas lan ing méga, ngidini agensi kabeh ukuran kanggo luwih ngemot kedadean, nambah asil lan ngurangi risiko kanthi proaktif. Ngembangake pengalaman telung taun kepungkur ing industri, HxGN OnCall nggabungake IoT, mobilitas, analytics lan awan kanggo ngasilake solusi keamanan publik sabanjuré kanggo agensi ing saindenging jagad. Kapabilitas kasebut ndhukung data sing mlebu ngluwihi telpon, kalebu SMS, olahpesen cepet lan video, kanggo mangerteni warga sing bisa nggayuh panguwasa lokal kanggo nyedhiyakake informasi sing bakal nylametake nyawa liwat kabeh saluran komunikasi sing kasedhiya.


Divisi geospasial Hexagon ngluncurake Luciad V2019

Divisi Geospatial Hexagon ngluncurake Luciad V2019 ing HxGN LIVE 2019, konferensi solusi digital Hexagon.

Kanthi portofolio Luciad, Hexagon nawakake platform sing kondhang kanggo mangerteni kahanan lan lokasi sing cerdas ing wektu nyata. Peluncuran Luciad ing 2019 yakuwi nyruput data silo, kanggo organisasi, kutha, lan negara luwih ngerti koneksi sing nggerakake donya modhèrn lan ngakibataké owah-owahan sing dumadi ing sakubengé.

"Luciad V2019 bakal ngidini organisasi, situs, kutha lan negara, njupuk kesempatan kanggo ngatasi solusi kayata lokasi cerdas, lan nggawe sambungan sing dibutuhake kanggo drive keputusan mutusake wektu nyata," ujare Mladen Stojic, Presiden Divisi Geospatial saka Hexagon. "Platform kaya iki, sing ana ing persimpangan syarat geospatial, operasional lan visualisasi, penting kanggo organisasi global sing ngatur banjir data sensor IoT, sing kudu digambarake kanggo nambah sukses operasional lan operasional. misi ».

Kanthi dukungan langsung kanggo JavaFX, platform LuciadLightspeed sing wis diupdate, ngidini nggawe antarmuka panganggo sing dinamis, nalika nggunakake kaunggulan kemampuan GPU kanthi kinerja. Loro LuciadLightspeed lan LuciadFusion kompatibel karo OpenJDK, uga karo mesin virtual Java paling anyar. Pangguna bisa ngembang layanan data otomatis kanthi API RESTful sing fleksibel ing platform server LuciadFusion utawa ngembangake LuciadFusion Studio sing disesuaikan dhewe kanggo manajemen data sing luwih gampang lan luwih interaktif.

Versi Luciad V2019 uga nawakake fitur dianyari kanggo mobile lan browser loro LuciadMobile kanggo LuciadRIA sing kompatibel karo kabutuhan paling anyar ing nimbali lan aviation, saka prajurit dismounted kanggo planning udara ing méga, lan standar anyar , kayata MS2525, MGCP lan AIXM. Iki nggawe Luciad minangka portofolio produk ing industri sing menehi dhukungan simbolis sing konsisten kanggo kabeh produke.

Peluncuran kasebut uga kalebu produk anyar sing disebut LuciadCPillar, yaiku respon Hexagon marang pamindhahan API misi sing penting kanggo komunitas C ++ / C #.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Luciad V2019, riko https://www.hexagongeospatial.com/products/luciad-portfolio


Divisi geospasial Hexagon nyedhiyakake M.App Enterprise 2019

Divisi Geospatial Hexagon, nyedhiyakake M.App Enterprise 2019 ing HXGN LIVE 2019, konferensi solusi digital Hexagon. Versi paling anyar saka M.App Enterprise, nyawiji kemampuan portofolio Lucyad Hexagon kanggo ngapikake visualisasi, analisis lan manajemen data.

Platform becik kanggo ngawasi aset, ngevaluasi owah-owahan lan tumindak, M.App Enterprise minangka solusi pribadi, sing ngidini organisasi ngirimake Hexagon Smart M.Apps sing alamat masalah bisnis sacara dinamis adhedhasar lokasi. fitur anyar M.App Enterprise 2019 lay madegé kanggo kedhaftar kanggo nemu 5D kasunyatan digital pinter, ngendi data sing disambungake lancar liwat manunggal ing donya fisik karo digital lan Intelligence punika Integrasi menyang kabeh pangolahan .

"Perangkat lunak M.App Enterprise sing apik saiki bisa digunakake karo teknologi Luciad, sing ngidini pangguna duwe paling apik ing kaloro donya, nalika nggambarake data visualisasi lan analisa kanggo ngubungake informasi kanthi gampang lan ing wektu nyata," ujare Georg. Hammerer Direktur Teknologi - Aplikasi kanggo divisi geospatial Hexagon. "Platform bisnis geospatial sing ndadekake saiki ngidini pangguna lan mitra nggawe solusi sing vertikal kanggo pasar lan segmen industri."

Integrasi saka Luciad Portfolio bakal ngidini kedhaftar nyambung, nggambar lan nliti vektor lan data rasterisasi saka M.Apps Smart ing 3D. Saiki uga menehi ciri-ciri terrain kanthi cara nyata, adhedhasar data elevasi ing wilayah kasebut. Kanggo nutupi wilayah geografis gedhe kanthi resolusi sing luwih dhuwur, M.App Enterprise 2019 ngidini pangguna kanggo nyambungake menyang coverage elevasi mozaik sing ditawakake LuciadFusion. Kajaba iku, tambahan algoritma klasifikasi menyang antarmuka panganggo Spatial Workshop ngidini M.App Enterprise kanggo nindakake deteksi jarak jauh kanthi mesin learning -Machine Learning.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan M.App Enterprise, riko https://www.hexagongeospatial.com/products/smart-mapp/mappenterprise.


Hexagon ngenalake solusi kanggo ndeteksi rasa kesel lan gangguan ing operator kendaraan ringan

Hexagon AB, diwenehi HXGN MineProtect Operator Alertness System Light Vehicle (OAS-LV), unit deteksi kelainan lan gangguan, sing terus ngontrol kewaspadaan operator ing jero kendaraan ringan, bus lan semi-trailer.

OAS-LV Hexagon ngembang portofolio solusi keamanan kanggo operator, Isi longkangan kanggo nglindhungi operator kendaraan cahya, supaya Mudhun asleep ing setir, tabrakan utawa duwe kedadosan lemes utawa Bandjor liyane sing gegandhengan. Produk kasebut adhedhasar teknologi sing digunakake ing Sistem Pemisahan Operator Alertness HxGN MineProtect Vehicle Heavy (OAS-HV) - Sistem Operator Alert Heavy Vehicle, sing nglindhungi operator trek.

"Keletihan lan gangguan operator minangka resiko berulang ing kegiatan kayata pertambangan lan industri liyane," ujare Ola Rollén, presiden lan CEO Hexagon. "OAS-LV minangka tambahan penting kanggo portofolio keamanan MineProtect sing unggul ing pasar lan bukti liyane yen Hexagon, kaya para pelanggan, njupuk keamanan kanthi serius."

Piranti sing gampang diinstal ing kertu ngukur pasuryan operator kanggo ndeteksi tandha-tandha lemes utawa gangguan, kayata microsleep. Algoritma pembelajaran otomatis -learning machine, njupuk kauntungan saka data analisis ciri rai kanggo nemtokake yen tandha kudu diaktifake utawa ora. OAS-LV kerja ing kondisi cahya lan peteng, lan liwat lulus lenga lan / utawa kacamata hitam.

Piranti hardware ing taksi tansah nyambung, lan data kendaraan bisa dikirim menyang awan utawa menyang pusat ngawasi tartamtu. Iki ngidini entuk kabar ing wektu sing nyata, supaya pengawas lan pengontrol bisa nggunakake protokol intervensi lan ngidini analisis forensik tambahan. OAS-LV minangka salah sawijining solusi inovatif ing minggu iki HxGN LIVE 2019, Konferensi teknologi digital taunan Hexagon.


Heksagon nyimpulake deteksi layanan ing lemah kanthi solusi radar anyar saka penetrasi ing lemah

Hexagon AB nyedhiyakake Leica DSX, solusi radar penetrasi lemah portabel (GPR), kanggo deteksi fasilitas umum lemah. Dirancang kanggo nyederhanakake data tangkap lan ngotomatisasi pangolahan data, DSX ngidini pangguna bisa gampang ndeteksi, nggambar lan nggambarake sarana lemah kanthi aman lan andal kanthi akurasi posisi paling dhuwur.

"Kita ngrancang Leica DSX kanggo pangguna sing duwe pengetahuan sing kurang saka GPR sing kudu nemokake, nyingkiri utawa map layanan publik ing njero lemah kanthi cara sing gampang, cepet lan dipercaya," ujare Ola Rollén, presiden lan CEO Hexagon. "Kanthi solusi deteksi sarana iki, Hexagon nggawa teknologi GPR menyang segmen pangguna anyar kanggo ngidini operasi luwih aman ing proyek sing mbutuhake penggalian."

Fitur sing ndefinisine DSX yaiku piranti lunak, DXplore, sing nerjemahake sinyal sing ana hubungane karo asil intuitif lan gampang digunakake. Ora kaya solusi GPR liyane, kedhaftar ora perlu duwe pengalaman nginterpretasikake data radar mentah lan hyperbolas. DXplore migunakake algoritma cerdas kanggo ngasilake peta migunakake digital ing menit, nuduhake asil sing dideteksi nalika pangguna isih ana ing lapangan. Peta uga bisa diekspor menyang Pemetaan Manager Leica DX, Leica ConX utawa piranti lunak pasca pemrosesan liyane kanggo digunakaké ing salajengipun ing mesin, utawa nglumpukake data tambahan.


Hexagon ngembangake seri BLK Leica, merevolusi panraman nyata kanggo infrastruktur, aplikasi keamanan lan mobilitas

Hexagon AB ngenalaken kalih tambahan anyar ing seri BLK Leica. Ing Leica BLK2GO yaiku pemindai pemindai portabel sing paling cilik lan paling lengkap ing industri, lan Leica BLK247 sensor laser scanning 3D pisanan kanggo pangawasan keamanan sing nyedhiyakake fokus terus-terusan ing jam 24 ing dina, dina 7 minggu.

"Penyambungan seri BLK terus taun Hexagon fokus ing taun 20 kanggo ngowahi revolusi kasunyatan," ujare Ola Rollén, presiden lan CEO Hexagon. "Sensor iki ora mung inovatif kanggo kemampuan teknis, nanging uga kanggo kepraktisan. Leica BLK2GO bisa dijupuk ing endi wae, lan Leica BLK247 ora turu turu «.

BLK2GO Leica ngasilake mobilitas sing durung tau katon kanggo mindai lingkungan interior rumit. Pemindai laser genggam nggabungke visualisasi, teknologi LDAR lan ujung komputasi kanggo dipindai ing 3D nalika dipindhah, saéngga para pengguna bisa dadi luwih tangkas lan efisien nalika njupuk objek lan spasi. BLK2GO nduweni macem-macem aplikasi, saka proyek reuse adaptif ing industri arsitektur lan desain, menyang eksplorasi lokasi, pratinjau lan alur kerja VFX kanggo media lan hiburan.

BLK247 Leica dirancang kanggo panangkepan kasunyatan ing 3D, ngembangake kapabilitas kanggo aplikasi keamanan. Sensor menehi kesadaran saka kahanan ing wektu nyata, liwat komputasi perimeter lan owah-owahan teknologi deteksi aktif dening LiDAR. Kanthi nggunakake intelijen buatan, BLK247 bisa mbedakake antarane obyek sing tetep lan obah, kayata wong sing mlaku lan ninggalake koper, lan ngenali ancaman keamanan kanggo menehi tandha ing wektu nyata, kanggo owah-owahan sing ora dikarepake lan sing ora dikarepake. BLK247 nemen nambah kawruh babagan kahanan ing ruang sing dibatasi utawa keamanan dhuwur, ngilangi kabutuhan kanggo wong-wong supaya tetep bisa ngawasi tembok layar keamanan utawa panel kontrol bangunan cerdas.


Divisi geospasial Hexagon nambah M.App Enterprise lan M.App X menyang program pendidikan

Divisi Geospatial Hexagon bakal nggawe solusi M.App Enterprise lan M.App X sing kasedhiya liwat Program Pendidikan global sing diwiwiti karo 11 June of 2019. Tambahan kasebut bakal menehi para siswa kesempatan kanggo ngalami pangembangan lan implementasi aplikasi geospasial sing luwih apik, sing bakal menehi keuntungan teknis ing pasar kerja sing kompetitif.

"Minangka industri geospatial pindhah menyang aplikasi bisnis berbasis awan, kita kudu nglengkapi universiti kanthi alat sing bener kanggo nyiyapake siswa ing mangsa ngarep," ujare Mike Lane, Pengurus Pendidikan Global Divisi Geospatial Hexagon ".

M.App Enterprise lan M.App X ngidini universiti ngupayakake teknologi bisnis Hexagon kanggo mulang siswa babagan carane nggunakake data geospatial lan ngrampungake masalah nyata-nyata ». M.App Enterprise minangka platform lokal kanggo nyimpen lan nganakake Hexagon Smart M.Apps: aplikasi cerdas sing nggabungake konten, alur kerja bisnis lan geoprokasi ing tampilan analitis interaktif lan dinamis.

M.App X yaiku solusi eksploitasi geospasial adhedhasar awan, dirancang kanggo nggawe produk lan lapuran sing ditemokake saka gambar, ditampilake ing platform bisnis.

"Kanthi nggawe aplikasi khusus ing M.App Enterprise, siswa bisa sinau babagan nggabungake macem-macem jinis data adhedhasar lokasi lan nggunakake kekuwatan nganalisa wektu nyata," ujare Lane. "Kanthi nggunakake M.App X, para siswa sing golek karir ing intelijen intelijen (GEOINT) lan sektor sing gegandhengan bakal sinau katrampilan babagan kesadharan kompleks lan entuk kawruh sing dibutuhake kanggo nggawe, ngatur lan ngirim data sing ngidini integrasi, analisis lan fusi. informasi geospatial. . Kita seneng nawakake platform kasebut ing komunitas pendhidhikan «.

Program Pendidikan bakal nyedhiyakake instruktur lan siswa kanthi jumlah sampel sing tambah kanggo latihan, conto, video lan liya-liyane, kanggo digunakake nalika sinau lan nggarap M.App Enterprise lan M.App X.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan nggabungake M.App Enterprise lan M.App X menyang kurikulum geospasial lan lokasi intelijen saka universitas, riko https://go.hexagongeospatial.com/contact-education-programs.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.