Wektu iki teka: #GeospatialByDefault; gabung ing GWF 2019 ing Amsterdam

Forum World Geocatial 2019 dikarepake dadi acara sing paling ngobrol babagan acara geospasial taun iki 1,000 + utusan, 200 + direksi eksekutif lan pejabat senior pemerintah ing 75 + negara ing rawuh.

Singkat, acara global sing luar biasa kanggo komunitas geospasial, kanthi tema #GeospatialByDefault: Pemberdayaan Milyar, iku diwiwiti ing limang dina. Acara dijadwal kanggo njupuk Panggonan ing Amsterdam, ing Taets Art & Event Park, saka 2 menyang 4 ing April saka 2019.

200 + direktur eksekutif lan pejabat senior pemerintah saiki

The CEOs merek top ing industri, kalebu Hexagon, Esri lan Trimble, bakal alamat pirsawan ing konferensi, kanggo nyedhiyani informasi tren teknologi suwe saya apik model bisnis anyar lan nuduhake carane geospatial dadi integral bagean kabeh perusahaan. lan urip saben dina.

CEO / pemimpin bisnis sing penting kalebu:

  • Jack Dangermond, Presiden, Esri
  • Ola Rollen, Presiden lan CEO Hexagon
  • Steve Berglund, Presiden lan CEO Trimble
  • Jeff Glueck, CEO Foursquare
  • Javier de la Torre, pangadeg lan CSO, CARTO.
  • Massimo Comparini, CEO, e-Geos
  • Brian O'Toole, CEO, Blacksky
  • Frank Pauli, CEO saka CycloMedia

Kajaba iku, kepala sawetara badan-badan geospasial nasional, eksekutif tingkat C saka organisasi terkemuka lan pejabat tinggi badan multilateral kayata Perserikatan Bangsa-Bangsa lan Bank Dunia uga wis dikonfirmasi.

Program fokus ing pangguna, kalebu kabeh agenda pembangunan global

Symposiums ing kutha cerdas, construction lan engineering, dislametaké pembangunan, lingkungan lan analisis lokasi lan Business Intelligence, karo luwih saka 60% saka pungkasan kedhaftar bakal dadi platform standar kanggo ijol-ijolan dialog lan ijol-ijolan paling laku beda geografi.

Presenter profil dhuwur kalebu:

  • Wakil Walikota Brussels
  • Direktur Program Yayasan Cadasta
  • Direktur Digital Kota Athens
  • Direktur kelanjutan saka kutha Sydney
  • Kepala Kantor Prakarsa Berkelanjutan di Agensi Angkasa Eropa
  • Manager Global Forestation and Pollution Control ing INTERPOL
  • Kepala Geospatial Solutions ing Munich Re
  • Pendiri lan CEO Yayasan Bumi Radiant
  • Direktur Utama - Teknik Digital lan Otomasi ing Royal HaskoningDHV
  • Direktur Eksekutif Authority of the Land of Singapore
  • Geospatial Information Officer The Nature Conservancy
  • Duta iklim Walanda

Teknologi pamotongan ing tampilan.

Mbagekke liwat 1.000 meter, karo 45 pameran saka perusahaan geospatial utama, pemerintah terjemahan lan hubungan industri, pameran bakal platform banget kanggo tren saiki ing produk, solusi lan laku geospatial donya. fitur-fitur anyar ora bakal ora kejawab sing wilayah kanggo UKM lan miwiti, pendopo SDG lan ski teknologi AI, IoT lan Data Big kanggo digawa metu ing akeh saka stands. Coba deleng ing daftar pameran kene.

Program regional lan acara sosial kanggo panyiptan jaringan.

Panel khusus sing ngrembug babagan fasilitas geospasial, politik lan industri ing wilayah Asia, Negara Arab, Afrika lan Amerika Latin wis dijadwal kanggo afternoon saka 3 ing April. Saben wilayah bakal duwe resepsi dhewe lan nedha bengi karo spesialisasi regional dadi sampurna kanggo jaringan bisnis.
Sawetara acara sosial wis dijadwalake kalebu reception saka pameran, budaya wengi lan receptions partners kanggo nyedhiyakake kesempatan kanggo delegasi gabung lan nyambung.

Aplikasi acara kanggo informasi migunani

Ana aplikasi seluler interaktif sing kasedhiya kanggo pionir konferensi kanggo ngrancang tanggalan acara sing dienggo. Aplikasi iki ngidini peserta kanggo nelusuri agenda, ketemu penutur lan nyambungake karo peserta liyane. Aplikasi iki kasedhiya ing App Store lan Google Play Store, kanthi jeneng 'Media Acara Geospasial'.

Kanggo pitakonan tambahan: Sarah Hisham, manajer program, media geospasial lan komunikasi Sarah@geospatialmedia.net

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.