Warna lan garis liburan

400 ora kudu nggawe bisu taun, nanging kanggo menehi katrangan ing kene aku ninggalake pirang-pirang warna liburan karo bocah lanang lan cah wadon sing mencorong mataku. Pariwisata domestik metu kanthi ekonomi lan dadi werna ing bocah-bocah.

Travel5
A alat nyimpen kanggo petani ing kotamadya Taulabé.
saka lelungan 8 Sing cah lanang ora ngetokake klambi.

Lan iki tim mung njupuk gambar ing donya.

Iki kotamadya Santa Cruz de Yojoa, wewatesan karo San Buena Ventura

lelungan
Ing latar mburi pantai Nikaragua ing Teluk Fonseca.

Kutha iki minangka kotamadya saka Marcovia.

saka lelungan 6
Iki kutha Las Vegas, ngendi Tambang El Mochito dumunung, kayata saka El Aguaje, sawijining desa ing Concepción del Sur.
Travel2
... kasihan sing ing perjalanan mobil gagal kita.
saka lelungan 3
Nanging kita wis duwe wektu apik.
saka lelungan 44
Mbalik kanggo mbusak uyah saka awak lan alangan ora bisa pindhah menyang El Salvador, dening keluwihan saka panguwasa sing pengin cokotan kanggo kabeh.
Kabupatèn Nacaome.
lelungan ing sisih kidul
Werna kotamadya Nacaome, Langue lan Alianza
perjalanan liwat kidul2
Ing sisih sedih, bocah loro tangi ing trotoar, salah sijine karo kréta ing tangane. Tanpa wong tuwa sing nanggapi, ora amarga ora ana.
Municipality of Choluteca.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.