Apa sing kudu ditindakake nalika milih Software GIS

piranti lunak

Sawetara wektu kepungkur, dheweke ngirim aku piranti lunak kanggo nliti maneh, aku nemokake wangun sing menarik kanggo ditarik, aku sijine ing kene (senadyan aku wis nggawe sawetara modifikasi) amarga katoné migunani kanggo wong-wong sing kudu nggawe keputusan wektu iku. Saben pitakonan duwe pilihan

    • Excelente
    • Apik
    • biasa
    • Apik
    • Banget miskin
    • Iki ora dievaluasi

Hasil kasebut yen diwatesi bisa menarik ora mung kanggo mangerteni yen prodhuk kasebut apik utawa ora apik, nanging kanggo nggawe bandinge antarane iki lan cara iki nuduhake (amarga biasane sampeyan wis ngerti) ing area apa alat sing apik banget utawa kurang. Nalika teka kanggo nerbitake pengadilan sing bakal tegese akuisisi penting ... Mungkin iku worth iku.

1. Instalasi produk

  • Instalasi gampang Product
  • Carane alat kasebut kualifikasi karo syarat hardware

2. Integrasi data

  • Ease lan / utawa efisiensi kanggo integrasi data alfanumerik
  • Ease lan / utawa efisiensi kanggo integrasi data geografis saka format sing beda
  • Kemampuan kanggo ngatur sistem proyeksi koordinat
  • Kemampuan kanggo nggawe lapisan anyar Database
  • Fasilitas kanggo penciptaan unsur lan lapisan data geografis
  • Fasilitas kanggo penggabungan lan penanganan gambar raster (foto aerial, gambar satelit)
  • Gampang ngekspor data geografis menyang format liyane

3. Interaksi antarane unsur lan database

  • Efisiensi ing manajemen atribut (data alfanumerik) sing gegayutan karo unsur geografis
  • Ease lan / utawa efisiensi kanggo generasi pitakon menyang database.
  • Ease lan / utawa efisiensi kanggo panrapan spasial sing nyebabake peta

4. Peta tematik

  • Pripun sampeyan ngukur potensial alat sing kasedhiya kanggo generasi Maps?
  • Kepiye cara ngukur gampang nggunakake alat kanggo ngasilake Peta Tema
  • Kemampuan kanggo ngasilake grafis adhedhasar tema

5. Analisis spasial

  • Efisiensi alat analisis spasial (buffer, aljabar peta)
  • Ease lan / utawa efisiensi kanggo panrapan spasial sing nyebabake peta
  • Kapasitas dan utilitas filter menyang BD kanggo generasi peta tanpa ngowahi BD dhewe
  • Manajemen analisis jaringan (dalan, saluran, etc).
  • Aku nggunakake hubungan spasial kaya "containment", "nyebrang", "nyebrang", "persimpangan", "tumpang tindih" lan "kontak"

6. Edition lan publikasi peta

  • Kerep nyiptakake unsur-unsur grafis anyar kanthi nggunakake alat-alat tipe CAD.
  • Kemampuan kanggo ngowahi unsur grafis.
  • Cara sing cocog minangka alat publikasi peta, tambahan kanggo definisi judhul, legenda, skala grafik

7. Alat pangembangan

  • Menimbang pengalaman lan pangarepan sampeyan, carane ngukur komponen pangembangan sing didhukung merek.

8 Skalabilitas

  • Carane program iki dianggep minangka implementasine ing macem-macem tugas
  • Minangka anggepan yen kapasitas saka tingkat skalabilitas sing beda-beda tetep karo harga

9. Rega

  • Rega babagan potensial produk
  • Rega komparatif karo produk sing padha
  • Rega babagan gambar merek utawa popularitas program

10. Evaluasi umum prodhuk

  • Pungkasan, njupuk aspek-aspek sing sampeyan evaluasi saka Software, apa pendapat sampeyan babagan Produk

... Aku mikir bakal tambah nambah aspèk liyane, utamane ing potensial saka "non-tertutup" alat, lan ngilangi sawetara sing koyone banget "mimpin" dening piranti lunak sing digawe wangun iki, misale jek aran luwih apik dievaluasi; nanging hey, aku bakal ninggal kowe neng kene.

One Reply to "Apa sing kudu dianggep nalika milih Perangkat Lunak GIS"

  1. Aku pengin ngerti carane nggawe baris kanggo sowing bariable

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.