Wilayah lan Infrastruktur ing Madrid

gambar

Autodesk bakal di pun tampilaken ing 5 November ing pangguna patemon Circulo de Bellas Artes karo jeneng "Territory lan Infrastructure, kang ngajak pengunjung kanggo nemokake aplikasi 3D paling inovatif ing lapangan sistem informasi geografis lan desain infrastruktur .

Acara iki nunjukake solusi sing paling apik ing baris AutoDesk kanggo:

  • cadastre
  • Jaringan teknologi
  • Urbanisme
  • Manajemen wilayah
  • Lingkungan
  • Prasarana
  • Transportasi

Lan iki minangka agenda:

9: 30 Resepsi lan Registrasi
10: 00

Mbukak sesi kasebut
Nicolas Loupy, Direktur Infrastruktur, Kartografi lan Unit Bisnis GIS, Autodesk

10: 30 "Solusi Autodesk kanggo Kartografi lan GIS"

Francisco Moreno, Kepala Pembangunan
Geospasial Bisnis, Autodesk

"Solusi Autodesk kanggo Konstruksi, Teknik lan Pekerjaan Sipil"

Pablo Barón, Kepala Pembangunan
Usaha Sipil, Autodesk

11: 00 "Normalisasi tulisan kanggo perencanaan integrasi ing Infrastruktur Data Spasial Castilla y León"

Alberto González Monsalve, Kepala Pusat
Informasi Teritorial, Umum Arah Urbanisme
lan Kebijakan Tanah, Departemen Pembangunan,
Junta de Castilla y León

"Inovasi teknologi lan efisiensi ing rancangan proyek rékayasa lingkungan"

Estela Pozas, Industrial Engineer, Terratest environment

11: 45 Warung Kopi
12: 30 "Desain lan ngatur dalan ing wilayah lokal"

Mónica Laura Alonso Plá, Eng. Roads, Canals and Ports, Kantor Manajemen, Departemen Jalan, Diputación de Valencia

13: 30 cocktail

Kanggo ndhaftar sampeyan bisa nglebokake tautan iki, gratis.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.