Wms2Cad - layanan wms sing gegandhengan karo program CAD

Wms2Cad minangka alat unik kanggo nggawa layanan WMS LAN TMS menyang gambar CAD kanggo referensi. Iki kalebu peta lan layanan gambar Google Earth lan OpenStreet.

Iku prasaja, cepet lan efektif. Mung milih jinis peta saka dhaptar layanan WMS sing wis ditemtokake utawa nemtokake salah sawijining kapentingan, klik ing area sing pengin didownload peta lan sampeyan wis rampung.

Piranti lunak ngemot dhaptar sawetara layanan WMS sing wis ditemtokake. Dhaptar peta sing kasedhiya bisa gampang ditambahake kanthi ngundhuh rute layanan saka kapentingan kita. Sampeyan uga bisa nemtokake sambungan kanthi manual menyang layanan peta.

Wms2Cad ngidini program CAD paling populer, versi lawas lan anyar, kanggo ngundhuh peta saka Internet.

  • AutoCAD: saka 2000 kanggo 2018, 32 bit lan bit 64,
  • AutoCAD LT: mung karo LT Extender utawa CadstaMax,
  • MicroStation - V8.1, V8 XM, V8i, Edisi Sambung, PowerDraft, PowerMap, Redline,
  • IntelliCAD: kabeh versi kanthi kemungkinan proyeksi raster, kalebu progeCAD, GstarCAD, ZwCAD, BricsCad, ActCAD lan liyane,
  • ARES Panglima - 2018 utawa luwih anyar.

Perangkat lunak iki dianggo ing versi paling apik Windows kanggo PC, saka Windows XP kanggo Windows 10, kalebu versi bit 64.

Bab sing paling apik kanggo ngundhuh lan nyoba nganggo program CAD sing digunakake.

Download Wms2Cad lan nyoba.

Versi demo kerep digunakake sajrone dina 30. Ing mode Tur, sampeyan bisa ngundhuh nganti 1000 kothak.

Tuku biaya lisènsi mung dhuwit 74.  Tuku Wms2Cad.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.