Kongres Teknologi Informasi Geografi XVI

Mung dina iki, 25 saka Juni 2014 lan nganti 27 bakal dirayakake ing Universitas Alicante ing XVI National Congress of Technologies of Geogoráfica Informasi.

Acara iki diatur jroning kerangka Geografer Informasi Geografis Kelompok Kerja Asosiasi Spanyol Geografer (AGE), kanthi tujuan promosi kawruh lan pangarep-arep paling anyar ing konteks geospasial. Elinga yen edisi paling anyar ing Granada (2006), Las Palmas de Gran Canaria (2008), Sevilla (2010), lan Madrid (2012).

congress tig

Tujuan saka patemon iki kanggo ngowahi bebarengan saklompok gedhé saka ahli kang profesi sing gegandhengan lahan (ilmuwan, profesional, institusi lan perusahaan) bab pembangunan paling anyar ing lapangan Technologies saka Informasi Geografis, lan sijine nuduhaké bahan kertas sawijining salib lan klebu strategis kanggo pembangunan ekonomi lan sosial ing negara kita (sumber daya alam, tanah, tourism lan layanan kanggo warga, antara liya). Kanthi wawasan iki, kita pengin nduduhake geografis, ahli biologi, ahli geologi, ahli fisika, ahli matematika, insinyur, arsitek lan ahli liyane supaya bisa nggabungake manawa teknologi-teknologi kasebut digunakake kanthi efisien lan nyumbang kanggo promosi budaya anyar. wilayah.

Nalika dina pisanan mung kanggo akreditasi, peresmian, lan anggur saka kaurmatan, iki minangka sawetara topik sing dipikirake antara Kamis lan Jumat:

Kamis 26

Teknologi Informasi Geografis ing Ilmu Alam lan Lingkungan. Sawetara conto Geologi, Biologi lan Ekologi. Pidato, Pablo Sastre Olmos

  • Workshop Geoprocessing with Python
  • Seminar Geomedia Professional 2014
  • Seminar Nasional Atlas Spanyol (ANEXXI), arah lan kolaborasi
  • Pambuka kanggo Haskell Workshop

Perspektif profesional geomatika, dening Jorge Gaspar Sanz Salinas

Geomatika ing bidang kerjasama internasional, dening Fernando González Cortés

  • Workshop Manajemen lan eksploitasi Lidar lan gambar karo ArcGIS
  • Workshop Terrasit, IDE Komunitas Valencian
  • Workshop ERDAS IMAGINE

Ana 27

Interoperability Services ing sistem manajemen darurat Integrasi (SIMGE) saka Unit Darurat Militer (UME). Luis Miguel Martin Ruiz

  • ArcGIS lan Open Data Workshop
  • Sistem manajemen jaringan KA railway Valencian
  • Workshop Atlas Nasional Spanyol (ANEXXI), didaktik lan sumber daya web

Demonstrasi drone (Kenderaan Aerial Unmanned) ing njaba Aulario II saka Universitas Alicante sing tanggung jawab karo perusahaan Consulcart

Konferensi: «Pariwisata ing Lingkungan Sosial, Lokal lan Seluler (SoLoMo)». Gerson Beltrán López

  • Demonstrasi Pengalaman Reality Maya karo Oculus Rift
  • Workshop: Geoportal wisata

Kanggo katrangan luwih rinci: Kongres TIG

Kanggo ndeleng presentasi video: Ndeleng link iki

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.