XYZtoCAD, koordinat kerja karo AutoCAD

AutoCAD piyambak ora nggawa akeh fitur kanggo nangani koordinat utawa nggawe tabel saka poin. 3D sipil ora, nanging versi dhasar ora, lan mulane nalika kita arep kerja koordinat kui stasiun total, GPS utawa saham metu, kita kudu nganggo macro nyirami ing kono.

Nanging XYZtoCAD ora macro prasaja, alat kasebut dibangun ing basis logika kerja, kanthi pilihan kanggo nganyari online. Apa sing kedadeyan iku amarga gratis, wong bisa ngetemake potensinya, ing wektu iki sing mbukak sumber sing luwih apik tinimbang merek, iku angel nyetel.

Instal XYZtoCAD

Dieksekusi diundhuh saka programacionautocad.com, banjur dileksanakake lan asisten diterusake. Ing pungkasan, sampeyan takon babagan instalasi AutoCAD sing arep diaktifake. Ing sawetara kasus, langkah pungkasan ora kelakon, lan biasane amarga nduweni lisensi sing instantly ditindakake ing sistem registri -utawa bajakan, sing pengin sampeyan gunakake-

xyztocad autocad 2012

Ing kasus masalah instalasi, kanca-kanca CADnet wis ngusulake ing ngisor iki:

1 Bukak AutoCAD

2. Sampeyan nulis ing baris printah: netload banjur sampeyan mlebu

Kanggo AutoCAD 2010 -2011 pilih file kasebut

c: \ cadnet \ xyztocad \ app \ R18 \ xyztocad.dll

Kanggo AutoCAD 2007-2008 -2009 pilih file kasebut

c: \ cadnet \ xyztocad \ app \ R17 \ xyztocad.dll

Minangka kita weruh, alat iki nganggo versi saka 2007 nganti AutoCAD 2011 lan amarga digawe karo .net kita bisa nimbang sing uga bakal mbukak ing AutoCAD 2012 sing ing saperangan sasi bakal dirilis.

Njupuk kesempatan iki kanggo pitutur marang kowe sing bisa ngundhuh AutoCAD 2012 gratis, saka Link iki, kanggo saiki ing beta kanggo tujuan pengujian, sampeyan mung kudu ndhaftar.

Aktifake menu XYZtoCAD

xyztocad autocad 2012 Sawise diinstal, diaktifake ing baris printah kanthi ngetik

zxc

Nalika sampeyan ngetik, menu anyar kaya sing ditampilake ing gambar bakal katon ing pucuk ndhuwur.

Ing kasus iki, kita ora pengin ndeleng menu kasebut, nanging ora aktif

zxdel

Perlu yen nalika nginstall versi wis ana sing anyar, bisa diupdate nggunakake perintah kasebut

zxu

xyztocad autocad 2012 Impor Excel poin

Ing aplikasi iki, karya-karya mau digawé kanthi apik ing panel sing prasaja. File txt dipilih, urutan data kasebut, yen sampeyan pengin nempatake poin utawa pamblokiran. Ukuran titik, lapisan sing bakal disimpen lan siap.

Aku ngajeni kanggo kanca-kanca CADnet.es sing karo dolanan iki wis raffled.

Ana tombol sing ora katon ana, kayata ndeleng data, sing ngidini sampeyan pratinjau tabel sing lagi diimpor. Uga opsi kanggo milih format titik saka sing wis ana.

Lan yen sampeyan wis narik nilai, tombol diaktifake kanggo ngasilake tabel kasebut. Perlu kanggo nuduhaké lokasi ing pojok kiwa ndhuwur, nampa gaya tabel, ngasilake pirang-pirang yen ana akeh (100 poin saben kaca) lan karo klik nggawe tabel sing kalebu ID, koordinat X, koordinat Y, elevasi lan sudut ing titik sabanjuré. Gedhe kanggo nyusun ulang, senadyan aku duwe prasyarat babagan kegunaan saka data amba sing.

xyztocad autocad 2012

Tombol ekspor kanggo txt

xyztocad autocad 2012 Ing arah ngelawan, iku padha. Sampeyan bisa milih saka pamblokiran utawa poin, saka lapisan utawa pilihan entitas. Banjur kita kudu menehi katrangan babagan carane kita pengin dicithak, nomer desimal, ing ngendi file txt bakal disimpen lan siap.

Mesthi, file txt bisa dibuka karo Excel, ora luwih saka ora saka browser, nanging ngetik Excel lan milih opsi kabeh file. Banjur asisten njupuk kita langkah demi langkah nganti katon minangka meja. Kaya tabel bisa disimpen minangka teks sing dipisahake karo koma utawa tabulations, kanthi care sing ana ing lembaran pertama lan ora duwe gabungan sel utawa bab separo langka.

Aku disabetake dening tombol sing ngidini kanggo mungkasi proses, tindakan sing perlu yen sampeyan bisa ngerjakake kanthi jumlah poin sing gedhe banget utawa yen sampeyan nglakoni rutin.

Inggih, punika wonten. Paling apik aku wis weruh ing aplikasi gratis kanggo surveying nggunakake AutoCAD.

Sampeyan bisa ndeleng video sing dimuat ing Youtube.

8 Balesan kanggo "XYZtoCAD, koordinat kerja karo AutoCAD"

  1. Aku wis nginstal AutoCAD Civil 3D 2013, ngetutake tutorial nanging aku ora duwe asil apik. Aku bakal appreciate yen sampeyan bisa ngomong babagan carane aku bisa nggawe karya XyzToCad. Matur suwun

  2. SANGAT BAIK NIGHTS
    PROGRAM IS banget CARD VERY GOOD IS A alat banget migunani, nanging aku duwe MASALAH karo pamblokiran sawetara arep diekspor lan kawicaksanan aku njaluk kesalahan iki pitakonan kasebut metu saka sawetara nilai bener, dadi bisa ndandani iki
    THANK YOU FOR SUMBANGAN

  3. Hello kanca

    Saiki sampeyan bisa ngundhuh versi anyar saka XyzToCad v.2a

    Daftar Dandan

    01-Application Ekspor Data menyang File Excel, Txt, Xml, Html.

    02-Aplikasi Impor Data saka file Excel utawa Txt.

    03-Ora perlu nginstal Excel ing mesin pangguna.

    04-Ngidini sampeyan Ngekspor kabeh Blok bebarengan karo dhaptar atribut.

    05-Ngidini kanggo ngimpor luwih saka atribut (ID, Deskripsi, Z, lan liya-liyane)

    06-Indicate Skala Lapangan kanggo Blok Option.

    07-Ngasilake tabel kepencut kanthi gambar blok.

    + Info

    http://www.programacionautocad.com/pXyztocad.aspx

    http://www.blog.programacionautocad.com/post/Exportar-Coordenadas-Excel-Autocad-Importar-Exportar-Coordenadas.aspx

    + Video XyztoCad v.2a

    http://www.youtube.com/user/CadNet2010#p/c/29DEE2AD079FA88D

    Greetings

  4. Banget. Matur nuwun kanggo klarifikasi babagan instalasi kasebut.

    Aku duwe sumbangan gedhe kanggo dandan mangsa ngarep.

    Ora bakal dadi ala yen dheweke nganggep pilihan kanggo nggawe poligonal. Tegese, tambahake parentah pline, sing nggawe polar ing urutan titik. Perlu banget dirasakake, sanajan ora ditrapake nalika sampeyan duwe awan titik internal nanging ya, ing panggunaan sawetara wong sing bakal menehi aplikasi iki kanggo nggambar perimeter poligonal.

  5. Hola

    Yen ana masalah karo tuntunan instalasi, bisa rampung kanthi manual, POST ing ngisor iki dituduhake minangka

    http://www.blog.programacionautocad.com/post/Exportar-Coordenadas-Excel-Autocad-Importar-Exportar-Coordenadas.aspx

    Babagan sudut, ing tabel panjenegan, bener
    sing ora perlu, data kasebut bener kanggo pamblokiran. (Iki bakal diowahi ing versi sabanjure).

    Babagan pangembangan kanggo versi sabanjure yaiku kaya ing ngisor iki.

    -Import Data saka Excel Sheet Langsung (Ora perlu nginstall Excel ing komputer)

    -Pindhah menyang Excel lan HTML

    -Bentuk ing wangun Impor Data.

    Salam lan THANKS !!! dening artikel.

    CADnet

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.