Twingeo ngluncurake Edisi ke-4

Geospatial? Kita teka kanthi bangga lan puas banget kanggo edisi kaping papat Majalah Twingeo, nalika saiki krisis global sing, kanggo sawetara, wis dadi pembalut owah-owahan lan tantangan. Ing kasus iki, kita terus sinau - tanpa mandheg - kabeh mupangat sing ditawakake jagad digital lan pentinge ...

Kajaba anyar ing seri publikasi Bentley Institute: Ino MicroStation CONNECT Edition

EBentley Institute Press, penerbit buku teks ngethok lan referensi profesional kanggo kemajuan teknik, arsitektur, konstruksi, operasi, komunitas geospatial lan pendhidhikan, ngumumake kasedhiyan seri publikasi anyar sing judhul "Ing MicroStation CONNECT Edition ”, saiki kasedhiya ing print kene lan ebook…

GRAPHISOFT ngembangake BIMcloud minangka layanan kanggo kasedhiyan global

GRAPHISOFT, pimpinan jagad babagan ngrampungake solusi piranti lunak informasi model (BIM) kanggo arkitek, wis nggayuh kasedhiyan BIMcloud minangka layanan ing saindenging jagad kanggo mbantu arsitek lan desainer kolaborasi kanggo owah-owahan saiki kanggo kerja saka omah ing omah Ing wektu sing angel iki, diwenehake kanthi gratis sajrone 60 dina pangguna kanggo pangguna ARCHICAD liwat toko web anyar. BIMcloud minangka…

Kutha abad kaping 101: konstruksi infrastruktur XNUMX

Infrastruktur minangka kebutuhan umum saiki. Kita asring mikir kutha-kutha cerdas utawa digital ing konteks kutha-kutha gedhe sing akeh penduduk lan akeh kegiatan sing ana gandhengane karo kutha-kutha gedhe. Nanging, papan-papan cilik uga butuh prasarana. Faktor ing kasunyatan manawa ora kabeh wates politik mungkasi ing garis lokal, ...

Ilmu Geomatik lan Ilmu Bumi ing taun 2050

Gampang prédhiksi apa sing bakal kelakon sajrone seminggu; agenda biasane disetel, kanggo pirang-pirang acara bakal dibatalake lan kedadeyan liyane bakal kedadeyan. Prediksi apa sing bisa kedadeyan sajrone setaun malah setaun biasane digawe ing rencana investasi lan biaya protelon beda-beda sithik, sanajan prelu ngeculake ...

Geofumadas - tren ing wayahe digital iki

Kepiye Cara Digital Ngrungokake Tantes Teknik Sampeyan Sambungake data data sing ora mung dirembug, dheweke uga mlaku ing proyek konstruksi. Meh kabeh profesional rekayasa, arsitektur lan konstruksi (AEC) fokus golek cara anyar kanggo nambah margin lan nyuda tanggung jawab ...

Kembar Digital - Falsafah kanggo revolusi digital anyar

Setengah saka wong-wong sing maca artikel iki dilahirake nganggo teknologi ing tangane, wis biasa karo transformasi digital minangka kasunyatan. Ing sapérangan liyane kita sing nyekseni kepriye umur komputer teka tanpa njaluk ijin; nendhang lawang lan ndandani apa sing ditindakake dadi terminal, kertas utawa terminal primitif saka ...

FES ngluncur Observatorium India ing GeoSmart India

(LR) Letnan Umum Girish Kumar, Surveyor Umum India, Usha Thorat, Ketua Dewan Gubernur, FES lan mantan Wakil Gubernur Reserve Bank of India, Dorine Burmanje, Presiden Bersama, Manajemen Informasi Geospatial Persatuan Bangsa-Bangsa Bersatu (UN-GGIM) lan Jagdeesh Rao, CEO, FES, nalika diluncurake Observatorium ...

AulaGEO, penawaran kursus paling apik kanggo profesional engineer Geo

AulaGEO minangka proposal latihan, adhedhasar spektrum geo-engineering, kanthi blok modular ing urutan Geospatial, Teknik lan Operasi. Desain metodologis adhedhasar "Kursus Pakar", sing fokus ing kompetensi; iku tegese padha fokus ing praktik, nindakake pakaryan kanggo sinau babagan kasus, luwih becik konteks proyek siji lan ...