Kursus Geologi Struktural

AulaGEO minangka proposal sing wis digawe pirang-pirang taun, nyedhiyakake macem-macem kursus pelatihan sing ana gandhengane karo topik kayata: Geografi, Geomatik, Teknik, Konstruksi, Arsitektur lan liya-liyane sing dituju ing bidang seni digital. Taun iki, kursus Geologi Struktural dhasar dibukak ing ...

Bentley Systems Ngumumake Akuisisi SPIDA

Akuisisi SPIDA Software Bentley Systems, Incorporated (Nasdaq: BSY), perusahaan perangkat lunak rekayasa infrastruktur, dina iki ngumumake akuisisi Software SPIDA, pangembang piranti lunak khusus kanggo desain, analisis lan manajemen sistem tiang utilitas. Didirikan ing taun 2007 ing Columbus, Ohio, SPIDA nawakake solusi piranti lunak kanggo modeling, simulasi ...

AMERIKA EXPO UAV Komersial

Tanggal 7,8, 9 lan XNUMX September taun iki, "UAV Expo Americas" bakal dianakake ing Las Vegas Nevada - USA. Iki minangka pameran dagang lan konferensi utama Amerika Utara sing fokus ing integrasi lan operasi UAS komersial karo luwih akeh pameran tinimbang acara drone komersial liyane. Nyakup tema ...

ESRI Venezuela karo Edgar Díaz Villarroel kanggo Twingeo Edisi 6

Kanggo miwiti, pitakon sing gampang banget. Apa sing diarani Intelijen Lokasi? Lokasi Intelijen (LI) bisa ditindakake liwat visualisasi lan analisis data geospasial kanggo nambah pangerten, ilmu, njupuk keputusan lan prediksi. Kanthi nambah lapisan data, kayata demografi, lalu lintas, lan cuaca, menyang peta cerdas, organisasi ...

Crita wirausaha. Geopois.com

Ing Majalah Twingeo edisi kaping 6 iki, kita mbukak bagean sing khusus kanggo wirausaha, wektu iki giliran Javier Gabás Jiménez, sing wis dihubungi Geofumadas ing kesempatan liyane kanggo layanan lan kesempatan sing ditawakake kanggo komunitas GEO. Thanks kanggo dhukungan lan drive komunitas GEO, kita bisa ngrancang rencana ...

UNFOLDED: platform anyar kanggo manajemen data spasial

Ing majalah Twingeo edisi kaping 6, kita bisa menehi katrangan babagan platform anyar kanggo manajemen data spasial sing ditawakake Unfolded Studio. Platform inovatif iki, wiwit tanggal 1 Februari 2021, nggawe wong ngobrol babagan alat potensial sing ditawakake kanggo nangani lan ngatur ...

Diploma - Ahli Struktural BIM

Kursus iki ditujokake kanggo pangguna sing kasengsem ing bidang desain struktural, sing pengin sinau alat lan metode kanthi komprehensif. Semono uga kanggo wong-wong sing pengin nglengkapi ilmu, amarga sebagian ngerti piranti lunak lan pengin sinau kanggo koordinasi desain struktural ing siklus desain, analisis lan susunan ...

Remote Sensor - Khusus kanggo kaping 6. Edisi TwinGeo

Majalah Twingeo edisi kaping enem wis ana, kanthi tema utama "Remote Sensors: disiplin sing ngupayakake nyedhiyakake model realita kutha lan pedesaan". Mbabarake aplikasi data sing dipikolehi liwat sensor jarak jauh, uga kabeh inisiatif, alat utawa warta sing ana gandhengane langsung karo panangkepan, ...

Gersón Beltrán kanggo Twingeo Edisi 5

Apa sing ditindakake ahli geografi? Suwe-suwe kita pengin ngubungi protagonis wawancara iki. Gersón Beltrán ngomong karo Laura García, bagean saka tim Geofumadas lan Majalah Twingeo kanggo menehi perspektif babagan geoteknologi saiki lan masa depan. Kita wiwiti takon apa sing sejatine ditindakake dening Geographer lan yen - kaya akeh ...

Diploma - Ahli siklus Siklus Produk

Kursus iki ditujukan kanggo pangguna sing minat karo bidang desain mekanik, sing pengin sinau alat lan metode kanthi komprehensif. Mangkono uga kanggo wong-wong sing pengin nglengkapi ilmu, amarga sebagian ngerti piranti lunak lan pengin sinau kanggo koordinasi desain parametrik ing macem-macem siklus modeling, analisis lan simulasi ...

Diploma - Ahli Operasi BIM

Kursus iki ditujukan kanggo pangguna sing kasengsem ing bidang perencanaan konstruksi, sing pengin sinau alat lan metode kanthi komprehensif. Kajaba iku kanggo wong-wong sing pengin nglengkapi ilmu, amarga padha sebagian nguwasani piranti lunak lan pengin sinau koordinasi desain karo anggaran ing macem-macem ...

Diploma - Pakar Pekerjaan Sipil

Kursus iki ditujukan kanggo pangguna sing minat karo bidang pekerjaan sipil, sing pengin sinau alat lan metode kanthi komprehensif. Kajaba iku, kanggo wong-wong sing pengin nglengkapi ilmune, amarga sebagian duwe piranti lunak lan pengin sinau koordinasi desain karya sipil ing siklus akuisisi, desain ...

Diploma - Pakar Pakaryan Tanah

Kursus iki ditujukan kanggo pangguna sing kasengsem ing bidang penginderaan jarak jauh, sing pengin sinau alat lan metode kanthi komprehensif. Uga kanggo wong-wong sing pengin nglengkapi ilmune, amarga sebagian duwe piranti lunak lan pengin sinau kanggo koordinasi informasi wilayah karo siklus akuisisi, analisis lan pembuangan ...

Diploma - Ahli Geospasial

Kursus iki ditujukan kanggo pangguna sing kasengsem ing bidang Sistem Informasi Geografis, sing pengin sinau alat lan metode kanthi komprehensif. Uga kanggo wong-wong sing pengin nglengkapi ilmune, amarga sebagian ngerti piranti lunak lan pengin sinau nggabungake informasi geospasial ing macem-macem siklus akuisisi, analisis lan ...