Arsip kanggo

Bentley Systems

Bentley Systems Ngumumake Akuisisi SPIDA

Akuisisi SPIDA Software Bentley Systems, Incorporated (Nasdaq: BSY), perusahaan perangkat lunak rekayasa infrastruktur, dina iki ngumumake akuisisi Software SPIDA, pangembang piranti lunak khusus kanggo desain, analisis lan manajemen sistem tiang utilitas. Didirikan ing taun 2007 ing Columbus, Ohio, SPIDA nawakake solusi piranti lunak kanggo modeling, simulasi ...

Kursus Mikrostasi - Sinau Desain CAD

Microstation - Sinau Desain CAD Yen sampeyan pengin sinau babagan nggunakake Microstation kanggo manajemen data CAD, kursus iki kanggo sampeyan. Ing kursus iki, kita bakal sinau dhasar Microstation. Ing total 27 piwulang, pangguna bakal bisa ngerti kabeh dhasar. Sawise piwulang teoretis rampung, kita bakal terus ...

Kajaba anyar ing seri publikasi Bentley Institute: Ino MicroStation CONNECT Edition

EBentley Institute Press, penerbit buku teks canggih lan referensi profesional kanggo kamajuan teknik, arsitektur, konstruksi, operasi, komunitas geospasial lan pendhidhikan, ngumumake kasedhiyan seri publikasi anyar kanthi irah-irahan "Inside MicroStation CONNECT Edition ", saiki kasedhiya ing kene, lan dadi e-book ...

Geofumadas - tren ing wayahe digital iki

Cara Nggawe Digital Bisa Nggawe Tantangan Teknik Lingkungan data sing gegandhengan ora mung ngomong babagan masalah iki, nanging uga ana ing proyek konstruksi sampeyan. Meh kabeh profesional teknik, arsitektur lan konstruksi (AEC) fokus kanggo golek cara anyar kanggo nambah wates lan nyuda tanggung jawab ...

Taun liyane, tonggak sejarah liyane, pengalaman liyane sing luar biasa… Yaiku taun YII2019!

Nalika dikandhani yen aku bakal duwe kesempatan liya kanggo dadi bagian saka acara Infrastruktur paling gedhe taun iki, aku nggawe aku bengok-bengok kanthi bungah. YII2018 ing London, ora dadi salah sawijining tujuan plancongan sing disenengi, yaiku pengalaman fenomenal kanthi wawancara luar biasa karo eksekutif utama Bentley Systems, Topcon lan liya-liyane, kuliah dinamis ...

Warta geo-engineering - AutoDesk, Bentley lan Esri

AUTODESK ANNOUNCES REVIT, INFRAWORKS, AND CIVIL 3D 2020 Autodesk ngumumake rilis Revit, InfraWorks, lan 3D 2020D Sipil 2020. Revit 2020 Kanthi Revit XNUMX, para pangguna bakal bisa nggawe dokumentasi sing luwih akurat lan rinci sing luwih cocog karo maksud desain, nyambung data, lan ngaktifake kolaborasi lan pangiriman proyek kanthi lancar. Pitulung kanggo…