#BIM - Kursus Desain Struktural kanthi nggunakake Struktur Robot AutoDesk

Pandhuan lengkap babagan panggunaan analisis Struktur Robot kanggo model, pitungan lan desain struktur beton lan baja

Kursus iki bakal nyakup panggunaan program Profesional Analisis Struktur Robot kanggo model, pitungan lan desain unsur struktural ing konkrit bertetulang lan bangunan industri baja.

Ing kursus sing ngarahake arsitek, insinyur lan teknisi sipil ing wilayah sing pengin nggedhekake panggunaan Robot kanggo ngetung struktur sipil miturut peraturan sing dingerteni ing saindenging jagad lan ing basa sing dipilih.

Kita bakal ngrembug alat penciptaan struktur (balok, kolom, papan, tembok, antara liya). Kita bakal bisa ndeleng cara nindakake pitungan kasus beban lan seismik, uga nggunakake standar sing ditrapake kanggo beban seismik lan spektronik desain khusus. Kita bakal nyinaoni alur kerja kanggo desain elemen beton sing dikuatake, verifikasi waja sing dibutuhake kanthi pitungan ing kolom, balok lan papak lantai. Kanthi cara sing padha, kita bakal nyawang alat RSA sing kuat kanggo ngrinci elemen struktural konkrit sing dikuatake kanthi masing-masing utawa kanthi kombinasi. Kita bakal mriksa cara ngenalake paramèter normatif ing rencana rinci lan penempatan baja penegangan kolom, balok, papak, tembok lan dhasar langsung diasingake, digabung utawa mbukak.

Ing kursus iki, sampeyan bakal sinau nggunakake alat RSA kanggo desain sambungan logam, nggawe pandangan skematis, ngasilake cathetan lan asil petungan miturut standar internasional.

Kursus iki direncanakake bakal rampung sajrone udakara seminggu, ngaturake rong jam saben dina kanggo sadhar babagan latihan sing bakal ditindakake bareng-bareng sajrone kabeh, nanging sampeyan bisa mlaku kanthi cepet yen sampeyan kepenak.

Sajrone kursus kita bakal ngembangake rong conto praktis sing bakal mbantu kita ing saben kasus kanggo ndeleng modhaptar lan desain desain konkrit lan baja.

Yen ndhaptar kursus iki, kita njamin sampeyan bakal luwih efisien lan tepat nalika ngetrapake proyek struktural, uga nggunakake panggunaan alat desain kanthi akeh fitur, dadi profesional lan efisien.

Apa sing bakal sampeyan sinau

  • Model lan desain bangunan konkrit lan baja sing dikuatake ing RSA
  • Gawe model geometris ing program kasebut
  • Gawe model analitis struktur kasebut
  • Gawe tulisan baja sing rinci
  • Hitung lan ngrancang sambungan logam miturut peraturan

Prasyarat Kursus

  • Sampeyan kudu wis ngerteni aspek teori babagan pitungan struktur
  • Apike kanggo nginstal program utawa gagal nginstal versi nyoba

Sing mesthi wae?

  • Kursus RSA iki ditujokake kanggo arsitek, insinyur sipil lan sapa wae sing ana hubungane karo pitungan lan desain struktur

Informasi liyane

Sing mesthi wae uga kasedhiya ing Spanyol

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.