Kursus ArcGIS Pro - nol nganti maju lan ArcPy

Apa sampeyan pengin sinau nggunakake alat sing disedhiyakake dening ArcGIS Pro, wiwit wiwitan? Kursus iki kalebu dhasar ArcGIS Pro; sunting data, metode pilihan adhedhasar atribut, nggawe zona sing disenengi. Banjur kalebu digitalisasi, nambah lapisan, nyunting tabel lan kolom ing atribut.

Sampeyan uga bakal sinau cara nggawe simbologi tematik adhedhasar atribut, ngimpor data saka Excel, analisis buffer, lan georeferencing gambar. Kursus kasebut kalebu latihan pandhuan langkah-langkah sing ditrapake ing lingkungan AulaGEO. Sinau level lanjut ArcGIS Pro.

Kabeh kursus diterapake ing konteks siji miturut metodologi AulaGEO.

Apa sing bakal disinaoni?

  • Sinau ArcGIS Pro saka awal
  • Nggawe, ngimpor data, nganalisa lan nggawe peta pungkasan
  • Sinau kanthi nindakake, liwat kasus panggunaan langkah demi langkah - Kabeh ing sak lingkungan data
  • ArcGIS Pro majeng

Syarat utawa prasyarat?

  • Kursus kasebut wiwit saka awal. Dadi bisa dijupuk dening profesional rekayasa geo utawa penggemar desain.

Sapa iku?

  • Sapa wae sing pengin nambah profil lan nggedhekake kesempatan ing desain lan analisis geospasial.
  • Pangguna GIS sing wis nggunakake versi ArcGIS Desktop lan pengin sinau cara nggawe proses nganggo ArcGIS Pro

informasi luwih lengkap

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.