Trabasan Google Chrome

google_chrome1 Padha ora dikenal, aku kira ora digunakake, nanging akeh sing menarik kanggo rutinitas umum.

Uga akeh sing absurd, ketok utawa bola-bali, kaya klik nganggo roda mouse, yen sampeyan nyoba sampeyan bakal weruh manawa sampeyan angel banget ora nggawe kegilaan amarga kerepotan giliran.

Dhaftar kaya ngapresiasi Udan rain, kanthi werna abang kanggo nuduhake tombol, sampeyan bisa nemokake limang sing paling kita perlu.

Trabasan saka jendhela lan tab

Ctrl + N

Bukak jendela anyar

Ctrl + T

Bukak tab anyar

Ctrl + Shift + N

Bukak jendela anyar ing mode inkognito

Pulsar Ctrl + O lan pilih file

Bukak file ing komputer ing jendhela Google Chrome

Pulsar Ctrl lan klik link ATAU klik link kanthi tombol tengah mouse

Bukak link ing tab anyar ing latar mburi

Pulsar Ctrl + Shift lan klik link kasebut Utawa pencet Shift lan klik link kanthi tombol tengah mouse

Bukak pranala ing tab anyar lan ngalih menyang tab kasebut

Pulsar Shift lan klik link

Bukak link ing jendela anyar

Ctrl + Shift + T

Bukak maneh tab pungkasan sing wis ditutup; Google Chrome ngelingi sepuluh tab pungkasan sing wis ditutup.

Seret tautan menyang tab

Bukak link ing tab

Seret tautan menyang papan garis tab

Bukak link kasebut ing tab anyar

Seret tab metu saka tab tab

Bukak tab ing jendhela anyar

Seret tab metu tab bar lan lebokake menyang jendhela sing ana

Bukak tab ing jendhela sing ana

Pulsar Esc nalika nyeret tab

Ganti tab ing posisi asli

Ctrl + 1 munggah Ctrl + 8

Menyang tab karo nomer posisi sing ditemtokake ing garis tab

Ctrl + 9

Pindhah menyang tab pungkasan

Ctrl + Tab
o Ctrl + Page Av

Pindhah menyang tab sabanjure

Ctrl + Shift + Tab
o Ctrl + Re Page

Pindhah menyang tab sadurunge

Alt + F4

Nutup jendhela saiki

Ctrl + W o Ctrl + F4

Nutup tab utawa pop-up saiki

Klik tab kanthi tombol tengah mouse

Nutup tab sing sampeyan diklik

Klik karo tombol mouse tengen utawa tetep ditekan panah maju utawa panah bali saka toolbar browser

Tampilake riwayat telusuran ing tab

Pulsar Tombol latarspace utawa pencet tombol Alt lan panah menyang sisih kiwa bebarengan

Bukak kaca sadurunge riwayat telusuran kanggo ngakses tab

Pulsar Shift + Backspace utawa pencet tombol Alt lan panah menyang sisih tengen bebarengan

Menyang kaca mburi riwayat telusuran kanggo ngakses tab

Pulsar Ctrl lan klik panah maju, ing panah mburi utawa ing tombol panah toolbar UTAWA klik tombol apa wae karo tombol mouse tengah

Bukak lokasi tombol ing tab anyar ing latar mburi

Klik kaping pindho ing spasi ing bar tab

Maksimalake jendhela

Alt + Ngarep / kuwat>

Bukak kaca utama ing jendhela sampeyan saiki

Trabasan kanggo nggunakake fitur Google Chrome

Ctrl + B

Nuduhake utawa ndelikake tetenger tetenger

Ctrl + Shift + B

Bukak manager tandha buku

Ctrl + H

Bukak kaca Riwayat

Ctrl + J

Mbukak l
kanggo ngundhuh kaca

Shift + Esc

Bukak Tugas Manager

Shift + Alt + T

Fokus ing toolbar. Gunakake panah ing sisih tengen lan ing sisih kiwa kanggo ngalih ing macem-macem wilayah ing garis.

Ctrl + Shift + J

Bukak Alat Pangembang

Ctrl + Shift + Delete

Mbukak dialog data navigasi Busak

F1

Bukak Pusat Bantuan ing tab anyar (favorit kita)

Trabasan ing bilah alamat

Gunakake trabasan ing baris alamat:

Tulis istilah telusuran banjur pencet Intro

Nindakake panelusuran liwat mesin telusur gawan

Tulis tembung kunci saka mesin telusur, pencet tombol ruang banjur pencet tabulator, ketik istilah telusuran banjur pencet Intro

Nindakake panelusuran liwat mesin telusur sing digandhengake karo tembung kunci

Ketik URL sing gegandhengan karo mesin telusuran, pencet tabulator, ketik istilah telusuran banjur pencet Intro

Nindakake panelusuran liwat mesin telusur sing digandhengake karo URL

Tulis bagian saka URL antarane "www." lan ".com" banjur pencet Ctrl + Enter

Tambah www. lan .com menyang entri lan mbukak URL sing kasil

Tulis URL banjur pencet Alt + Intro

Bukak URL ing tab anyar

F6 o Ctrl + L o Alt + D

Pilih URL

Ctrl + K o Ctrl + E

Sisipake tandha pitakon ("?") Ing bilah alamat. Tulis istilah telusuran ing jejere pitakon kanggo nggoleki panelusuran kanthi engine standar

Klik ing baris alamat banjur pencet Ctrl lan panah menyang sisih kiwa bebarengan

Pindhah kursor menyang tembung utama sadurungé ing bilah alamat

Klik ing baris alamat banjur pencet Ctrl lan panah menyang sisih tengen bebarengan

Pindhahake kursor menyang istilah tombol sabanjure ing baris alamat

Klik ing baris alamat banjur pencet Ctrl + Tombol latar mburi

Mbusak tembung kunci sing ana ing ngarep kursor ing bilah alamat

Pilih entri ing menu gulung ing baris alamat kanthi tombol panah banjur pencet Shift + Delete

Busak, kapan wae, entri riwayat pandhu arah

Klik ing entri ing menu gulung ing bilah alamat kanthi tombol tengah mouse

Bukak entri ing tab anyar ing latar mburi

Pulsar Page Down o PageUp nalika menu drop-down baris alamat katon

Pilih entri pisanan utawa pungkasan ing menu tarik mudhun

Trabasan ing kaca web

Ctrl + P

Print kaca saiki

Ctrl + S

Simpen kaca sing saiki

F5 o Ctrl + R

Reload kaca saiki

Esc

Stop loading kaca

Ctrl + F

Mbukak bar telusuran

Ctrl + G o F3

Temokake asil sing ditemokake ing salebetane panelusuran

Ctrl + Shift + G,
Shift + F3

o Shift + Enter

Temokake asil sadurunge pitakonan ditemokake ing garis telusuran

Klik karo tombol tengah mouse (utawa mouse wheel)

Aktifake nggulung otomatis. Nalika sampeyan mindhah mouse, kaca kanthi otomatis nggulung miturut arah mouse.

Ctrl + F5
o Shift + F5

Muat maneh kaca sing saiki, ora nggatekake konten sing didhaptar

Pulsar Alt lan klik link kasebut

Unduh isi link kasebut

Ctrl + U

Bukak kode sumber tumindak kaca
ual

Seret tautan menyang garis tetenger

Nambahake pranala menyang Tetenger

Ctrl + D

Nambahake kaca web saiki menyang Tetenger

F11

Bukak kaca ing mode layar wutuh. Pencet F11 maneh kanggo metu mode layar wutuh

Ctrl y + utawa penet Ctrl lan mindhah mouse wheel munggah

Nggedhekake kabeh isi kaca

Ctrl lan - utawa pencet Ctrl lan mindhahake roda mouse mudhun

Kurangi kabeh isi kaca

Ctrl + 0

Mulihake ukuran normal kabeh isi kaca

Spasi

Gulung liwat kaca web

Inicio

Menyang ndhuwur kaca

pungkasan

Pindhah menyang ngisor kaca

Pulsar Shift lan nggulung roda mouse

Gulung horizontally tengen kaca

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.