Pengunjung ing peta Google

Ngerteni ngendi pengunjung teka lan manggonake ing peta minangka salah sawijining fungsi sing diwenehake dening Google Analytics, nanging fungsi kasebut durung ana kanggo nuduhake peta dhewe. Conto kasebut minangka pengunjung saya dina iki, kanthi kerugian sing ora ana zoom, kajaba sampeyan pengin ndeleng miturut negara, lan ukuran sing ngganggu ora bisa dikontrol.

Google maps pengunjung

Nanging, kanca-kanca Zipwise, nggunakake API Google Maps wis nggawe dolanan apik sing, mung nampa hit gambar sing disimpen ing blog bisa nggambar pengunjung 100 pungkasan ing peta.

Kanggo nindakake iki, kode ing ngisor iki disalin ing header utawa ing iklan tipe deluxe Adsense.

<a href="http://www.zipwise.com/geomap/"> <img src = "http://www.zipwise.com/images/geomap.jpg" alt = "Peta Kode Pos" border = " 0 "> </a>

Kene aku nuduhake sampeyan conto babagan wilayah pengaruh wilayah Hispanik sing Geofumadas frequents ing PM 10, wektu Venezuela. Temtu, kanthi kerugian mung bisa ndeleng 100 paling anyar kajaba sampeyan njupuk kode API lan nggawe trik sing disenengi.

Google maps pengunjung

Konversi IP menyang koordinat jinis lat, lon minangka fungsi sing ana ing SQL saka formulir INET_ATON () lan INET_NTOA (). Sanajan kanca Zipwise nyatakake yen ana cara prasaja kanggo ngowahi kanthi manual:

Kanggo perkara kasebut, IP 12.34.56.78 wis diowahi kanthi nindakake seri:

12 * 256 ^ 3 = 201,326,592
34 * 256 ^ 2 = 2,228,224
56 * 256 ^ 1 = 14,336
78 * 256 ^ 0 = 78

Nganti tekan formulir kasebut:

203,569,230

Hehe, gampang Administrator Geospasial Bentley Peta.

Ana data liyane sing bisa diundhuh saka situs web Zipwise, lan liwat layanan sing dibayar kanggo ngakses data sampeyan.

Salah Balas kanggo "Pengunjung ing peta Google"

  1. Fungsi sing sampeyan sebut (lan formula) ngarujuk marang konversi IP menyang nomer sing gampang ngindeks lan nggoleki ing basis data, ora ing koordinat lat, lon, sing bakal diwenehi dening query nalika sampeyan nemokake sawetara ing ngendi ip bisa diowahi dadi nomer.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.