Arsip kanggo

inovasi

Inovasi babagan perangkat lunak CAD. Inovasi ing desain 3d

Geopois.com - Apa?

Kita bubar ngomong karo Javier Gabás Jiménez, Engineer Geomatics lan Topografi, Master ing Geodesy lan Cartography - Universitas Politeknik Madrid, lan salah sawijining wakil saka Geopois.com. Kita pengin entuk tangan pertama babagan kabeh informasi babagan Geopois, sing wiwit dikenal wiwit taun 2018. Kita miwiti kanthi pitakon prasaja, Apa Geopois.com ?,…

Kembar Digital - Falsafah kanggo revolusi digital anyar

Setengah saka wong-wong sing maca artikel iki dilahirake nganggo teknologi ing tangane, wis biasa karo transformasi digital minangka kasunyatan. Ing sapérangan liyane kita sing nyekseni kepriye umur komputer teka tanpa njaluk ijin; nendhang lawang lan ndandani apa sing ditindakake dadi terminal, kertas utawa terminal primitif saka ...

FES ngluncur Observatorium India ing GeoSmart India

(LR) Letnan Umum Girish Kumar, Surveyor Umum India, Usha Thorat, Ketua Dewan Gubernur, FES lan mantan Wakil Gubernur Reserve Bank of India, Dorine Burmanje, Presiden Bersama, Manajemen Informasi Geospatial Persatuan Bangsa-Bangsa Bersatu (UN-GGIM) lan Jagdeesh Rao, CEO, FES, nalika diluncurake Observatorium ...

Konferensi gvSIG International 15as - Dina 2

Geofumadas nutupi ing telung dina 15as International Dina gvSIG ing Valencia. Ing dina kapindho sesi kasebut dibagi dadi blok tematik 4 kaya dina sadurunge, diwiwiti karo gvSIG Desktop, kabeh sing ana gandhengane karo berita lan integrasi ing sistem kasebut ditampilake ing kene. Penutur blok pisanan, ...

Taun liyane, tonggak liyane, pengalaman liyane sing luar biasa ... Yaiku YII2019 kanggo aku!

Nalika dheweke ngandhani yen aku bakal duwe kesempatan liyane kanggo dadi bagian saka acara Infrastruktur paling gedhe ing taun iki, nggawe aku njerit kanthi bungah. YII2018 ing London, ora dadi salah sawijining tujuan liburan favorit, yaiku pengalaman sing luar biasa kanthi wawancara luar biasa karo eksekutif ndhuwur Bentley Systems, Topcon lan liya-liyane, konferensi dinamis ...

Ora ana wilayah buta kanthi fungsi Mosaik

Tanpa mangu, kasus sing paling apik nalika nggarap gambar satelit yaiku golek gambar sing paling cocog kanggo kasus panggunaan, ujar, Sentinel-2 utawa Landsat-8, sing bisa dipercaya kalebu wilayah sing sampeyan minat (AOI); mulane, ngidini cepet entuk data sing akurat lan larang regane amarga pangolahan. Kadhangkala, sawetara ...