Arsip kanggo

inovasi

Inovasi babagan perangkat lunak CAD. Inovasi ing desain 3d

FES ngluncur Observatorium India ing GeoSmart India

(LR) Letnan Umum Girish Kumar, Surveyor Umum India, Usha Thorat, Ketua Dewan Gubernur, FES lan mantan Wakil Gubernur Reserve Bank of India, Dorine Burmanje, Presiden Bersama, Manajemen Informasi Geospatial Persatuan Bangsa-Bangsa Bersatu (UN-GGIM) lan Jagdeesh Rao, CEO, FES, nalika diluncurake Observatorium ...

Konferensi gvSIG International 15as - Dina 2

Geofumadas nutupi ing telung dina 15as International Dina gvSIG ing Valencia. Ing dina kapindho sesi kasebut dibagi dadi blok tematik 4 kaya dina sadurunge, diwiwiti karo gvSIG Desktop, kabeh sing ana gandhengane karo berita lan integrasi ing sistem kasebut ditampilake ing kene. Penutur blok pisanan, ...

Taun liyane, tonggak liyane, pengalaman liyane sing luar biasa ... Yaiku YII2019 kanggo aku!

Nalika dheweke ngandhani yen aku bakal duwe kesempatan liyane kanggo dadi bagian saka acara Infrastruktur paling gedhe ing taun iki, nggawe aku njerit kanthi bungah. YII2018 ing London, ora dadi salah sawijining tujuan liburan favorit, yaiku pengalaman sing luar biasa kanthi wawancara luar biasa karo eksekutif ndhuwur Bentley Systems, Topcon lan liya-liyane, konferensi dinamis ...

Ora ana wilayah buta kanthi fungsi Mosaik

Tanpa mangu, kasus sing paling apik nalika nggarap gambar satelit yaiku golek gambar sing paling cocog kanggo kasus panggunaan, ujar, Sentinel-2 utawa Landsat-8, sing bisa dipercaya kalebu wilayah sing sampeyan minat (AOI); mulane, ngidini cepet entuk data sing akurat lan larang regane amarga pangolahan. Kadhangkala, sawetara ...

Warta saka HEXAGON 2019

Hexagon ngumumake teknologi anyar lan ngakoni inovasi pangguna ing HxGN LIVE 2019, konferensi global solusi digital. Konglomerasi solusi sing dikelompokake ing Hexagon AB, sing nduweni posisi sensor, perangkat lunak, lan teknologi otonomi, ngorganisir konferensi teknologi 4 ing The Venetian, Las Vegas, Nevada, Amerika Serikat. UU ...

Babad - FME World Tour Barcelona

Bubar kita dirawuhi FME World Tour acara 2019 dipimpin déning Terra. Acara iki dianakaké ing telung lokasi ing Spanyol (Bilbao, Barcelona lan Madrid) nuduhake maju ana dening lunak FME, tema tengah ana ing Game saka transformasi karo FME. Kanthi demo iki, wakil Con Terra lan FME, nuduhake carane ...

Kita miwiti Geo-Engineering - Majalah

Kita seneng banget kanggo ngumumake peluncuran majalah Geo-engineering kanggo dunya Hispanik. Bakal nduweni périodik kuartalan, edisi digital sing dikuatake karo konten multimedia, diunduh jroning versi pdf lan dicithak ing acara utama sing diliputi déning protagonis. Ing crita utama edisi iki, istilah Geo-engineering diinterpretasikake maneh, kaya ...