Arsip kanggo

inovasi

Inovasi babagan perangkat lunak CAD. Inovasi ing desain 3d

Bentley Systems Ngumumake Akuisisi SPIDA

Akuisisi SPIDA Software Bentley Systems, Incorporated (Nasdaq: BSY), perusahaan perangkat lunak rekayasa infrastruktur, dina iki ngumumake akuisisi Software SPIDA, pangembang piranti lunak khusus kanggo desain, analisis lan manajemen sistem tiang utilitas. Didirikan ing taun 2007 ing Columbus, Ohio, SPIDA nawakake solusi piranti lunak kanggo modeling, simulasi ...

AMERIKA EXPO UAV Komersial

Tanggal 7,8, 9 lan XNUMX September taun iki, "UAV Expo Americas" bakal dianakake ing Las Vegas Nevada - USA. Iki minangka pameran dagang lan konferensi utama Amerika Utara sing fokus ing integrasi lan operasi UAS komersial karo luwih akeh pameran tinimbang acara drone komersial liyane. Nyakup tema ...

Robotika Logika Fuzzy

Saka desain CAD kanggo ngontrol piranti lunak siji Fuzzy Logic Robotics ngumumake presentasi versi pertama Fuzzy Studio ™ ing Hannover Messe Industry 2021, sing bakal dadi titik balik produksi robot fleksibel. ➔ Seret lan culake bagean CAD menyang kembare digital 3D sing digawe ...

Wawancara karo Carlos Quintanilla - QGIS

Kita ngobrol karo Carlos Quintanilla, presiden Asosiasi QGIS saiki, sing menehi versi babagan paningkatan permintaan profesi sing ana gandhengane karo geosensi, uga apa sing bakal diarepake mbesuk. Ora rahasia manawa akeh pimpinan teknologi ing pirang-pirang bidang - konstruksi, teknik, lan liya-liyane, "the…

Perspektif Geospatial lan SuperMap

Geofumadas ngubungi Wang Haitao, Wakil Presiden SuperMap International, kanggo ndeleng kabeh solusi inovatif ing ajang geospasial, sing ditawakake SuperMap Software Co., Ltd. 1. Coba critakake babagan perjalanan evolusi SuperMap minangka panyedhiya utama saka panyedhiya China GIS SuperMap Software Co., Ltd. minangka panyedhiya inovatif ...

Geopois.com - Apa?

Kita bubar ngobrol karo Javier Gabás Jiménez, Insinyur Geomatik lan Topografi, Magister ing Geodesi lan Cartografi - Universitas Politeknik Madrid, lan salah sawijining wakil Geopois.com. Kita pengin njaluk kabeh informasi babagan Geopois, sing wiwit dingerteni wiwit taun 2018. Kita miwiti karo pitakon sederhana, Apa sing diarani Geopois.com?

Kutha digital - kepiye kita bisa nggunakake teknologi kaya sing ditawakake SIEMENS

Wawancara Geofumadas ing Singapura karo Eric Chong, Presiden lan CEO, Siemens Ltd. Kepiye supaya Siemens nggawe luwih gampang jagad duwe kutha sing luwih cerdas? Apa penawaran utama sampeyan sing ngaktifake iki? Kutha ngadhepi tantangan amarga ana owah-owahan sing ditindakake dening megatren urbanisasi, perubahan iklim, globalisasi lan demografi. Ing kabeh kompleksitas, dheweke ngasilake ...

Digital Twin - Filsafat kanggo revolusi digital anyar

Setengah saka wong sing maca artikel iki lair kanthi teknologi, wis biasa karo transformasi digital. Ing setengah liyane, kita minangka salah sawijine sing nyekseni babagan kepiye umur informasi tanpa njaluk idin; nendhang lawang lan ngowahi apa sing dadi buku, kertas utawa terminal primitif ...

FES ngluncur Observatorium India ing GeoSmart India

(LR) Letnan Jenderal Girish Kumar, Surveyor Jenderal India, Usha Thorat, Ketua Dewan Gubernur, FES lan mantan Wakil Gubernur Reserve Bank India, Dorine Burmanje, Ketua Co, Manajemen Informasi Geospasial Global saka Persatuan Bangsa-Bangsa (UN-GGIM) lan Jagdeesh Rao, CEO, FES, nalika diluncurake Observatorium ...

Konferensi gvSIG Internasional kaping 15 - Dina 2

Geofumadas nutupi wong telung dina Konferensi Internasional gvSIG kaping 15 ing Valencia. Ing dina kapindho, sesi kasebut dibagi dadi 4 blok tematik kaya dina sadurunge, diwiwiti karo gvSIG Desktop, ing kene kabeh sing ana gandhengane karo warta lan integrasi sistem kasebut. Pembicara blok pertama, ...

Taun liyane, tonggak sejarah liyane, pengalaman liyane sing luar biasa… Yaiku taun YII2019!

Nalika dikandhani yen aku bakal duwe kesempatan liya kanggo dadi bagian saka acara Infrastruktur paling gedhe taun iki, aku nggawe aku bengok-bengok kanthi bungah. YII2018 ing London, ora dadi salah sawijining tujuan plancongan sing disenengi, yaiku pengalaman fenomenal kanthi wawancara luar biasa karo eksekutif utama Bentley Systems, Topcon lan liya-liyane, kuliah dinamis ...