Apa sing ora ditulis babagan meteorit Rusia

Sawise meh rong dina sesambungan karo analis intelijen saka Kantor Pengenal Nasional (ONR), tim para ahli ngonfirmasi penemuan menarik saka apa sing dijupuk saka jerone tlaga ing ngendi meteorit Rusia. sing sawise statement menehi saran yen iku pluru Amerika; lan iki wis dicegat dening teknologi pluru Rusia. Nggunakake Sistem Pengamatan Bumi anyar (SOT) NASA -sing kalebu koleksi satelit sing terus-terusan ngawasi planet kasebut kanggo ndeteksi owah-owahan iklim, nggunakake teknik sensasi remot sing umum saiki-, wis nemokake akeh meteorit ing permukaan beku Lake Lake Shebarkul, ing area sing regane.

Kanggo ngganggu ide sing beda wis digawe, kayata njeblug ing udhara, lan kawah cilik dituduhake ora bertepatan karo massa mobil kasebut. Nanging tim riset wis bisa nemokake manawa meteorit duwe fosil serangga mirip karo sing ana ing Bumi. Sampeyan ora diwiwiti manawa ana babagan kahirupan extraterrestrial, nanging panemuan kasebut yaiku prekara sing dibutuhake dening NASA lan lembaga liyane, amarga kredibilitas ditakoni dening pribadi dhuwur sing nggawa ide kanggo mbatalake sawetara departemen NASA. .

Sekawan ilmuwan sipil uga wis dikirim kanggo konfirmasi lan nyinaoni panemuan kasebut, sadurunge panemuan kasebut dingerteni umum. Saiki, salah sawijining ilmuwan wis ngelingake babagan sing wis katon ing banyu beku saka bolongan saka meteorit kasebut, lan sadurunge ngelingake para ilmuwan liyane, dheweke wis mandhegake pasukan khusus. Telung ilmuwan liyane bebarengan karo Rachell Sexton dikirim ing njaba pangkalan kanggo verifikasi manawa bolongan disegel kanggo mbuwang ide kasebut.

Yen sampeyan pengin maca liyane, mula ora ana sing tuku, nanging tuku buku kasebut amarga apik kanggo perjalanan sing santai kaya sing wis dakkarepake saiki.

Buku kasebut diarani The Conspiracy, lan panulis kasebut yaiku Dan Brown lan tuku ing e-book mung kanggo 7 Euros.

... Kanthi ngapura babagan sing maca kanthi akeh emosi, ing ngisor iki ana jawaban dhasar kanggo kanca sing wis menehi pitakon babagan tema sing dakkirim saka tema kita lan mesthi mecahake benang umum sing disaranake dening topik artikel.

kawah meteor

Apa cedhak asteroid lan kepiye bebaya nyebabake kita?

Loro kedadean kasebut nuduhake risiko banget kanggo planet kita, ora ana sing anyar nanging karo peran sing dimainake media dadi luwih histeris.

  • Ing kasus asteroid 2012 DA14 kanthi kasunyatan sing gampang ngerti manawa kedadeyan kasebut ing jarak 13 jarak luwih cedhak tinimbang orbit bulan (27,700 kilometer), meh jarak jarak yaiku konstelasi satelit sing digunakake GPS kita ... iki ngandhani yen kita cukup cedhak . Lan nimbang yen diameteripun 45 meter ... ora perlu dingerteni.

Nanging, kita ngerti manawa para ilmuwan duwe level kemampuan sing menarik kanggo prédhiksi pendekatan salah sawijining kanca kasebut ing ngarep; mangertos, mesthi yen bisa dideteksi manawa langsung mlebu ing bumi, sithik utawa ora ana sing kudu ditindakake luwih saka sing dipercaya karo sing paling dhuwur.

Apa mbebayani meteorit Rusia?

  • Kasus liyane uga rada ngepenakke, amarga iku mobil balap udakara udakara 17 ing bagean paling gedhe, lan pancen kaget. Disebut manawa akeh sing kedadeyan seneng, bedane yen ana cedhak karo papan sing padhet lan mesthi teknologi sing kasedhiya kanggo kabeh wong kanggo ngrekam video, njupuk foto utawa motret gambar satelit nduweni peran gedhe.

Kepiye mungkin kita ndeleng iki luwih asring?

Kita ora kudu njupuk histeria para konspirator, fénoména iki umum banget.

Alesan kenapa meteorit iki ora dideteksi minangka asteroid amarga sistem biasane digawe kanggo ngidentifikasi awak kanthi diameter diameter luwih saka kilometer. Kanthi ndeleng lumahing rembulan, kita dadi kesimpulan manawa bumi uga wis dadi target dampak.

Nanging bumi duwe swasana sing paling apik kanggo kita, amarga sampeyan bisa ndeleng gambar sing apik banget, sing njeblug ing dhuwur kasebut, kita meh ora bisa nampa gelombang kejutan swara lan iki minangka salah sawijining jendhela sing nyuwil windows saka kutha Chelyabinsk sing nganti mula, ora dingerteni saindenging jagad; sanajan ana sangsi apa jeblugan iki utawa akibat saka pengaruh kasebut; kanthi apa sing kudu ditampilake kawah sing luwih nggegirisi. Nanging mbayangake yen bakal nyembelake pengaruh ing permukaan ... 9 Hiroshimas bebarengan bakal nyritakake crita liyane, paling ora ing wilayah Ural.

Alasan liyane yen ana kurang pengaruh sing direkam yaiku umume tanah ditutupi banyu, mula ana akeh meteorit; lan liyane ing panggonan sing terpencil.

Dalan obyek sing tiba katon ing ndhuwur kutha Urals Chelyabinsk Februari 15, 2013, ing gambar iki sing diwenehake dening www.chelyabinsk.ru. Babagan 400 wong cilaka nalika nembak meteorit ing saindenging jagading Rusia ing dina Jumuah, ngirim fireballs nabrak ing Bumi, jendela smash lan mateni alarm mobil. REUTERS / www.chelyabinsk ?? REUTERS ING UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG, ING KABUPATEN, KONEKTOR, LOKASI ATAWA TARIKH ING IMEKA INI. Aja SALT. Aja FILE. UNTUK Gunakake EDITORIAL ONLY. Ora KANGGO SALE UNTUK GAMPANG utawa APLIKASI KAMPAIGNS. MEDATORY KREDIT. GAMBAR INI DIPANGGO INGKANG SUKU DUMADANGKE OLEH REUTERS, AS SUKAN PELUAR SA

Minangka pelajaran sing disinaoni, kita kudu maca luwih sithik, lan kudu dingerteni manawa kita kapapar minangka aman.

Kita kapapar akeh bebaya ing sudhut, kaya motor mabur kita, nyerang nalika kita ngenteni lampu lalu lintas, para politisi ngancurake keamanan ... yen ekstrem kedadeyan meteorit bakal tiba langsung marang kita tengkorak ... ora ana maneh sing bisa diremehake.

Ora malah utang ing kertu kredit, lan uga ora ngrampungake gelar master, uga sapa sing bakal nganggo sandal siram sing wis diurus.

Balesan 3 kanggo "Apa sing durung diomongake babagan meteorit Rusia"

  1. Rusia saiki duwe kesempatan kanggo metu lan ngandhani sing bener. Dheweke ora bisa terus ndhelikake lan ndhelikake bebener sing kudu dingerteni wong; yen sampeyan isin karo cacat, mula aja nyegah sapa wae sing bisa

  2. uufff Kanthi hypochondriac manawa aku wis yakin manawa bener babagan pluru kasebut

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.