#GIS - Kursus ArcGIS 10 - wiwit awal

Sampeyan seneng GIS, dadi ing kene, sampeyan bisa sinau ArcGIS 10 saka wiwitan lan entuk sertifikat.

Kursus iki 100% sing disiapake dening pencipta «El blog de franz», yen sampeyan wis ngunjungi kaca kasebut, sampeyan bakal ngerti manawa sampeyan bakal sinau, tindakake sadurunge diwiwiti.

Kalebu latihan lan buku: Dasar GIS.

Nalika umume praktis, langkah-langkah. Iki uga nggabungake bagean teoritis sing ngidini siswa ndasari pengetahuan babagan GIS, amarga ora dikarepake kanggo menehi sinau mekanisasi, nanging integral.

Apa sing bakal sampeyan sinau

  • ArcGIS 10 saka nol nganti level perantara.
  • Sinau konsep dhasar GIS.
  • Gambar georeference.
  • Nggawe lan ngatur bentuk wujud.
  • Gunakake alat geoprokasi.
  • Hitung geometri (area, perimeter, dawa, lan sapiturute).
  • Manajemen lan administrasi tabel.
  • Ngembangake katrampilan babagan analisis spatial.
  • Ngerti alat utama Analis Spatial.
  • Aplikasi macem-macem simbolik.
  • Mangerteni interpolasi lan aplikasi.
  • Peta desain siap dicetak.

Prasyarat Kursus

  • Pangertosan dhasar kartografi lan geodesy.
  • Buku: Dhasar GIS (klebu).
  • Latihan: Dasar GIS (klebu).
  • ArcGIS 10 (ing basa Inggris) diinstal ing komputer (Dibutuhake sadurunge ndhaptar).

Sing mesthi wae?

  • Penyayang donya GIS.
  • Profesional ing alas, lingkungan, sipil, geografi, geologi, arsitektur, perencanaan kutha, pariwisata, pertanian, biologi lan kabeh sing melu Ilmu Ilmu Bumi.
  • Wong sing pengin ngerti potensial ArcGIS.
  • Pangguna saka «Franz blog».

informasi luwih lengkap

Sing mesthi wae uga kasedhiya ing Spanyol

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.