#GIS - Kursus Geolokasi kanggo Android - nggunakake html5 lan Peta Google

Sinau kanggo ngetrapake peta google ing aplikasi ponsel sampeyan nganggo phonegap lan google javascript google

Ing kursus iki, sampeyan bakal nemokake cara nggawe aplikasi seluler nganggo Peta Google lan phonegap

Cocog kanggo pamula. Apa sampeyan pengin sinau carane ngembangake aplikasi seluler lan nambah peta saka API Google peta?

Google Maps yaiku pelayan aplikasi peta web kagungane Alphabet Inc. Layanan iki menehi gambar peta sing bisa digulung, uga foto satelit ing jagad, lan malah rute ing antarane macem-macem lokasi utawa gambar level-tingkat karo Google Street View .

Peta Google minangka salah sawijining API sing paling akeh digunakake ing donya, mula ana owah-owahan ing ngendi mula wiwit ngisi daya layanan.

Nanging aja kuwatir babagan tagihan amarga ing aplikasi seluler gratis.

Apa aku kudu melu kursus iki?

  1. Sampeyan bisa nggawe aplikasi ponsel
  2. Ndhukung sistem klien, iOS, Android, Windows telpon.
  3. Aku duwe pitakon akeh.
  4. Takon pitakon ing video. Lan duwe jawaban ing wektu paling cendhak
  5. Nganyari konten kanthi terus-terusan.

Apa sing bakal sampeyan sinau

  • Gawe aplikasi nganggo fonemap
  • Tambah peta menyang aplikasi
  • Singidaken lan tuduh kontrol peta
  • Tambah tandha ing peta
  • Ngatur tetenger
  • Geolokasi
  • Goleki panggonan ing peta
  • Navigasi ing peta nganggo GPS mobile

Apa sing bakal sampeyan sinau

  • Gawe aplikasi nganggo fonemap
  • Tambah peta menyang aplikasi ponsel
  • Singidaken lan tuduh kontrol peta
  • Tambah tandha ing peta
  • Ngatur tetenger
  • Geolokasi
  • Goleki panggonan ing peta
  • Navigasi ing peta nganggo GPS mobile

Prasyarat Kursus

  • Tingkat javascript dhasar
  • Tingkat dhasar html
  • pemrograman dhasar

Sing mesthi wae?

  • Pangguna geomatik sing pengin maju profil
  • Pangembang aplikasi seluler
  • Siswa Sistem
  • Keseneng kanggo nggawe aplikasi sing pisanan
  • Pangembang piranti lunak
  • Siswa informatik
  • Ingenieros de Sistemas

informasi luwih lengkap

Sing mesthi wae uga kasedhiya ing Spanyol

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.