#LAND - Kursus Sipil 3D kanggo karya sipil - Tingkat 1

Titik, permukaan lan alignment. Sinau babagan cara nggawe desain linear dhasar lan bisa digunakake karo piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo Surveying and Civil Works

Iki pisanan saka sekumpulan kursus 4 sing diarani «Autocad Civil3D for Surveying and Civil Works» sing ngidini sampeyan sinau babagan carane ngatasi piranti lunak Autodesk sing apik iki lan aplikasi kanggo macem-macem proyek lan situs konstruksi. Dadi pakar ing piranti lunak lan sampeyan bisa ngasilake karya ing bumi, ngetung bahan lan rega konstruksi lan nggawe desain dalan gedhe, kreteg, kalen.

Kursus iki wis dadi produk kanggo jam pengabdian, pakaryan lan upaya, nglumpukake data sing paling penting babagan subjek Teknik Sipil lan Topografi, ngringkes teori akeh lan nggawe praktis, supaya sampeyan bisa sinau kanthi cara sing gampang lan gampang. Cepet nganggo kelas cekak nanging spesifik kanggo saben topik lan praktik nganggo kabeh (nyata) data lan conto sing diwenehake ing kene.

Yen sampeyan pengin miwiti ngatur piranti lunak iki, sing melu kursus iki bakal nylametake sawetara minggu kanthi nyinau kanthi dhewe babagan apa sing wis diteliti, nindakake tes sing wis ditindakake, lan nggawe kesalahan sing wis ditindakake.

Ayo kita ngenalake sampeyan menyang jagad Autocad Civil3D iki, sing minangka alat sing kuat kanggo nyuda akeh wektu kanggo ngrancang lan ngitung lan nggampangake karya sampeyan ing lapangan profesional.

Sapa sing kanggo?

Kursus iki ditujokake kanggo teknisi, teknolog lan profesional sing duwe pengetahuan babagan Survei, karya sipil utawa gegandhengan, sing pengin diwiwiti ing jagad desain, karya linear, kerja bumi lan konstruksi utawa sing pengin ngiyatake katrampilan ing manajemen Alat sing kuat iki.

KONSEP KURSUS ASAS (1 / 4)

• PENGENALAN TO SOFTWARE:
- Katrangan antarmuka piranti lunak.
- Ringkesan lan dhaptar printah lan fungsi utama.
- Konfigurasi proyek ing Civil3D.

POINTS
- Ngimpor poin terrain saka file teks.
- Definisi gaya poin, teks lan deskriptor.
- Konfigurasi, nyunting lan ngatur poin terrain.

KESELAMATAN
- Penciptaan lan definisi permukaan tanah TIN.
- Definisi gaya lan presentasi (kurva level, peta lereng, peta alamat, jubin termal).
- Ngedit lan konfigurasi permukaan.

• Pangaturan HORIZONTAL
- Penciptaan lan konfigurasi alignment horisontal (sumbu liwat).

• SAIKI VERIKA
- Gawe lan konfigurasi profil longitudinal terrain (alignment vertikal).
- Desain alignment vertikal (kelas proyek).

Apa sing bakal sampeyan sinau

  • Melu ing desain dalan lan proyek sipil lan topografi.
  • Nalika nganakake survey topografis ing lapangan, sampeyan bisa ngimpor nilai-nilai darat kasebut menyang Civil3D lan ngirit akeh wektu sajrone nggambar.
  • Gawe lumahing terrain ing dimensi 2 lan 3 lan ngasilake petungan kayata area, volume lan kerja bumi
  • Gawe alignment horisontal lan vertikal sing ngidini desain karya linear kayata dalan, kanal, jembatan, alur sithik, garis voltase tinggi.
  • Siapke rencana profesional kanggo nampilake karya ing rencana lan profil.

Prasyarat Kursus

  • Komputer kanthi syarat dhasar Hard Disk, RAM (2GB minimal) lan Prosesor Intel, AMD
  • Piranti lunak Autocad Civil 3D versi apa wae
  • Katrangan dhasar babagan Survei, Sipil utawa gegandhengan

Sing mesthi wae?

  • Kursus iki dibangun kanggo sapa wae sing pengin sinau ngatasi piranti lunak.
  • Teknisi, Teknologis utawa Profesional ing Surveying, Sipil utawa gegandhengan sing pengin nambah produktivitas lan katrampilan karo piranti lunak kasebut.
  • Sapa wae sing kepengin sinau nggawe desain karya linear lan topografi.

informasi luwih lengkap

Sing mesthi wae uga kasedhiya ing Spanyol

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.