Xing: 5 iku paling sampeyan bisa nindakake karo piranti lunak CAD

Bayangake manawa sampeyan duwe set 45 rencana, kanthi kothak utawa modul ing Tata Letak sing nggawa informasi sing ana gandhengane karo tabel ing Microsoft Office, kayata nomer sheet, sing disetujoni, tanggal persetujuan, lsp. Lan sampeyan kudu ngetrapake pangowahan menyang kabeh pesawat kasebut tanpa kudu mbukak siji-siji, mung ngganti data ing matriks excel.

Mesthi sing nggunakake excavated dinamis bidang chains saka file DGN lan DWG duwe akeh potensial liyane kanggo engineering, arsitektur lan topografi.

Kajaba iku, uga bisa nambah produktivitas kanthi nggunakake AutoCAD, Microstation utawa PowerDraft ing bab kaya:

  • Impor tabel saka Excel utawa Word kaya sing katon ing Kantor,
  • Kontrol blokir perpustakaan saka siji manager,
  • Owahi gambar pesawat pindho tanpa ninggalake program CAD,
  • Cut bagean gambar lan ngresiki sing reged,

Iki lan liyane bisa katon sesuk Selasa Juli 18 ing Webinar «Tambah produktivitas CAD sampeyan",

Tanggal: Selasa, 18 Juli, 2017.
Wektu: 2:00 PM (Wektu Wétan - AS)

Link: «Tambah produktivitas CAD sampeyan".

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.