Revit Kursus MEP kanggo Sistem Listrik

Kursus AulaGEO iki mulang babagan panggunaan Revit kanggo model, ngrancang lan ngitung sistem listrik. Sampeyan bakal sinau kerja bareng karo disiplin liyane sing ana gandhengane karo desain lan konstruksi bangunan.

Sajrone pangembangan kursus, kita bakal menehi perhatian marang konfigurasi sing dibutuhake ing proyek Revit supaya bisa ngetrapake pitungan listrik. Kita bakal nuduhake sampeyan cara nggarap sirkuit, papan, jinis voltase, lan sistem distribusi listrik. Sampeyan bakal sinau cara ngekstrak data sirkuit lan nggawe tampilan dasbor sing ngimbangi akeh desain. Pungkasane, dheweke bakal nuduhake sampeyan carane nggawe laporan rinci babagan bagean listrik, konduktor lan pipa.

Apa sing bakal dipelajari siswa ing kursus sampeyan?

  • Model, desain lan ngitung sistem listrik bangunan.
  • Makarya bebarengan ing proyek multidisiplin
  • Ngonfigurasi kanthi bener Revit proyek kanggo sistem listrik
  • Nindakake analisis cahya
  • Gawe sirkuit lan diagram kabel.
  • Nggarap konektor listrik
  • Petungan metrik ekstrak saka model listrik
  • Laporan desain ekstrak

Apa ana syarat utawa prasyarat kanggo kursus kasebut?

  • Ngerteni lingkungan Revit
  • Revit 2020 utawa luwih dhuwur dibukak kanggo mbukak file olahraga.

 Sapa target siswa sampeyan?

  • Manajer BIM
  • Model BIM
  • Insinyur listrik

informasi luwih lengkap

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.