Arsip kanggo

Microstation-Bentley

Teknik lan GIS saka Bentley

Kajaba anyar ing seri publikasi Bentley Institute: Ino MicroStation CONNECT Edition

EBentley Institute Press, penerbit buku teks ngethok lan referensi profesional kanggo kemajuan teknik, arsitektur, konstruksi, operasi, komunitas geospatial lan pendhidhikan, ngumumake kasedhiyan seri publikasi anyar sing judhul "Ing MicroStation CONNECT Edition ”, saiki kasedhiya ing print kene lan ebook…

Taun liyane, tonggak liyane, pengalaman liyane sing luar biasa ... Yaiku YII2019 kanggo aku!

Nalika dheweke ngandhani yen aku bakal duwe kesempatan liyane kanggo dadi bagian saka acara Infrastruktur paling gedhe ing taun iki, nggawe aku njerit kanthi bungah. YII2018 ing London, ora dadi salah sawijining tujuan liburan favorit, yaiku pengalaman sing luar biasa kanthi wawancara luar biasa karo eksekutif ndhuwur Bentley Systems, Topcon lan liya-liyane, konferensi dinamis ...

Paling apik kanggo piranti lunak konstruksi - Konstruksi Komputasi Anugrah 2018

Iki minangka kontes sing menehi ganjaran sing paling apik kanggo perangkat lunak fokus ing Arsitektur, Teknik lan Konstruksi. Daftar finalis iki nyeritakake cara kompetisi antara panyedhiya utama solusi komputasi kanggo geo-engineering ing edisi kaping telulas kalian. Kita wis ditandhani ing werna sing beda sawetara merek pilihan kita kanggo nggampangake ...