Arsip kanggo

Microstation-Bentley

Teknik lan GIS saka Bentley

Kajaba anyar ing seri publikasi Bentley Institute: Ino MicroStation CONNECT Edition

EBentley Institute Press, penerbit buku teks canggih lan referensi profesional kanggo kamajuan teknik, arsitektur, konstruksi, operasi, komunitas geospasial lan pendhidhikan, ngumumake kasedhiyan seri publikasi anyar kanthi irah-irahan "Inside MicroStation CONNECT Edition ", saiki kasedhiya ing kene, lan dadi e-book ...

AulaGEO, penawaran kursus paling apik kanggo profesional engineer Geo

AulaGEO minangka proposal pelatihan, adhedhasar spektrum Geo-engineering, kanthi blok modular ing urutan Geospatial, Teknik lan Operasi. Desain metodologis adhedhasar "Kursus Ahli", sing fokus ing kompetensi; Iku tegese fokus ing praktik, nindakake tugas ing kasus praktis, luwih becik siji konteks proyek lan ...

Taun liyane, tonggak sejarah liyane, pengalaman liyane sing luar biasa… Yaiku taun YII2019!

Nalika dikandhani yen aku bakal duwe kesempatan liya kanggo dadi bagian saka acara Infrastruktur paling gedhe taun iki, aku nggawe aku bengok-bengok kanthi bungah. YII2018 ing London, ora dadi salah sawijining tujuan plancongan sing disenengi, yaiku pengalaman fenomenal kanthi wawancara luar biasa karo eksekutif utama Bentley Systems, Topcon lan liya-liyane, kuliah dinamis ...

Warta geo-engineering - AutoDesk, Bentley lan Esri

AUTODESK ANNOUNCES REVIT, INFRAWORKS, AND CIVIL 3D 2020 Autodesk ngumumake rilis Revit, InfraWorks, lan 3D 2020D Sipil 2020. Revit 2020 Kanthi Revit XNUMX, para pangguna bakal bisa nggawe dokumentasi sing luwih akurat lan rinci sing luwih cocog karo maksud desain, nyambung data, lan ngaktifake kolaborasi lan pangiriman proyek kanthi lancar. Pitulung kanggo…