10 garis umum

Minangka durung kedadeyan sadurunge!

... ora, aku durung mati.

Cukup klik ing pangowahan subdomain.

Impersonal? Sampeyan ora maca kula sawetara dina kepungkur.

Pangalihan Wikipedia.

WordPress MU kuwi cidra.

Oh, kudu ana pleca ing mburi.

Uga gawe anyar Google Maps API, lan Live Writer.

Epa! Google apik banget.

Mungkin mung sing kepengin ngerti apa sing aku ngomong.

Jelajah nyalin Cadastre 018

Sampeyan ... ora lali aku.

4 Balesan kanggo "garis umum dina 10"

  1. Oke, dudu maksudku. Aku mung mikir sawetara watesan sing mesthi kasedhiya kanggo pindhah menyang versi WordPress sing paling anyar lan mbatesi panggunaan sawetara fungsi.

    Aku duwe masalah serius kanggo nyunting online karo Google Chromme, sampeyan ora bisa kerja ing WYSIWYG amarga versi WP saiki ora ndhukung skrip. Aku kudu ngowahi sawetara url sing mutlak lan aku duwe kacau ing pirang-pirang kiriman ing ngendi kabeh tag html wis dibusak, Live Writter ora nglilani aku ngliwati entri 500 pungkasan, kesimpulan, aku kudu nggunakake Firefox.

    Apa sampeyan dianggep minangka pindah menyang WP versi sing luwih anyar?

  2. Mung siji diskusi: "WordPress MU dudu bencana", amarga nindakake akeh banget tanpa gawe reged banget.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.