Cara nggawe indeks otomatis nganggo Microsoft Word

Microsoft Word biasane salah sawijining program sing kita sinau digunakake tanpa njupuk dalan. Nggawe klik y ketik kita sumurup yen migunani kanggo nggawe dokumen, sing duwe tabel, tabel sing summation kaya ing Excel lan sing duwe sawetara tambahan ing layar biru Word Perfect.

Durung dadi salah sijine subjek, kajaba kanggo item sing menyang Tag Kantor agawe, ngerti ngendi arep takon yen kita kudu nggawe wong utawa memori gagal kita.

Asring, dokumen sing kita gunakake, ing kaca kapindho, duwe indeks isi. Kanggo dokumen cekak, ora ana masalah gawe masalah ing donya, nanging yen kita nindakake proyek kanthi akeh halaman, kita kudu sinau jenis atribut Microsoft Word. Aku ngaku yen aku rada wedi, nganti aku diterangake menyang salah sijine teknisi lan aku sadhar yen dheweke durung rampung ing telung langkah sing gampang.

1. Bisa nganggo gaya teks

Ana cara liya kanggo nindakake iki, nanging luwih seneng nglakoni kanthi gaya, amarga iki uga bisa nggarap teks kanthi cara seragam; tab ndhuwur "Desain" dipilih kanggo ndeleng bagean gaya sing wis ditemtokake.

Kanggo nuduhake panel ing sisih kasebut, wis rampung saka pojok ngisor segmen, kaya sing katon ing gambar.

[Sociallocker]

Yen kita ngarepake nggawe gaya anyar, sing paling apik yaiku carane wis rampung AutoCAD. Kita nggawe teks kanthi jinis huruf, werna, perduli lan atribut liyane kanggo rasa, banjur kita nindakake tombol mouse lan ing gaya kita tetep dadi gaya anyar. Ora kena cilaka kanggo ndeleng templat sing kasedhiya karo Kantor, sawetara duwe rasa apik, ora wiwit saka awal, mula panel iki bisa dimodifikasi.

indeks ing tembung

Dadi nalika kita menehi gaya menyang paragraf kita nindakake kanthi klik. Kanthi kauntungan sing ngganti gaya ngowahi apa wae teks, tanpa kudu nggawe paragraf kanthi paragraf. Kanthi cara iki sampeyan bisa nggawe macem-macem jinis judhul, subtitle, isi teks, teks kanggo gambar, cendhak sembarang komentar sing menehi seragam rasa kanggo document.

2. Nggawe indeks

Kanthi tab diaktifake "Referensi", Kita klik ing spasi ing ngendi kita ngisi sing indeks isi disimpen, banjur kita pilih Tabel isi lan banjur milih "Pasang isi tabel... "minangka ditampilake ing gambar.

indeks ing tembung

Akibaté, kita njaluk panel sing nuduhake sawetara gaya. Ing pilihan "Ngowahi... "kita milih jeneng gaya sing kita ngarep-arep bakal pindhah ing indeks lan prioritas. lan kanthi iki kita nggawe indeks isi kanthi hyperlinks menyang kaca sing gegandhengan.

indeks ing tembung

Yen kita pengin ngganti gaya iki, iku diganti ing tombol "opsi... "Aku ora ngelingi nganti kita praktek ing prasaja prosedur kasebut.

3. Nganyari indeks

Yen kita gawe owah-owahan ing dokumen, kita mung nggawe tombol tengen ing indeks lan kita milih kanggo nganyari kolom kasebut. Ora masalah yen kita mbusak bab utawa ngganti panomeran, kabeh bakal dianyari kanthi otomatis.

indeks ing tembung

Wis nganggo pos iki, teknisiku ora duwe alasan kanggo nggawe laporan karo gaya karya gedhe sing ditindakake ing lapangan.

... grammar, prosody, nulis, gambar sing bedha lan koherensi ... ora dipungkiri dening Firman.

[/ Sociallocker]

5 Balesan kanggo "Cara nggawe indeks otomatis nganggo Microsoft Word"

  1. Bebener aku ora nemokake apa-apa migunani kene ora menehi kula jawaban aku looking for

  2. Bebener iku ana akeh pratandha sing bisa sampeyan tindakake karo Google

  3. Iki mung diwenehake kanggo percatrme saka ora konsistensi bentuk ora logis kanggo mikir yen ora teka kanthi bener cara ....

  4. Iki ora minangka indeks, iku sawijining tabel isi ... indeks menehi lokasi tembung lan ekspresi sing spesifik ing dokumen ... (Referensi apik, nanging kanggo tabel isi):

  5. Aku wis lali siji langkah pungkasan supaya aku mlaku, thanks

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.